برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی شکلات بخورید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی شکلات بخورید

پست توسط sinaset »

محققان طی یک پژوهش جدید به این نتیجه رسیدند که مصرف روزانه مقدار کمی شکلات می‌تواند به پیشگیری از دیابت و مشکل مقاومت به انسولین کمک کند.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، این پژوهش با همکاری موسسه بهداشت لوکزامبورگ(LIH)، دانشکده پزشکی دانشگاه وارویک، دانشگاه استرالیای جنوبی و دانشگاه مین انجام شده است.

 تصویر ‌های این پژوهش با بررسی یک هزار و 153 نفر با میانگین سنی 18 تا 69 سال که بخشی از "پژوهش خطرات بیماریهای قلبی عروقی"(ORISCAV-LUX) در لوکزامبورگ بودند به دست آمده است.

در این پژوهش مشخص شد کسانی که روزانه 100 گرم شکلات مصرف می‌کنند مقاومت به انسولین در آنها کاهش یافته و آنزیم های کبدی آنها بهبود می‌یابد.

مقاومت به انسولین شرایطی است که در آن سلول‌های بدن پاسخ مناسبی به انسولین نمی‌دهند و به دنبال آن جذب گلوکز دچار اختلال شده و به طور ثانویه باعث افزایش قند خون می‌شود. در حالت مقاومت به انسولین، مقدار انسولین تولید شده در بدن طبیعی و حتی بیشتر از مقدار طبیعی است اما مشکل در پاسخ سلول‌ها به انسولین می‌باشد. مقاومت به انسولین معمولاً به صورت کشف ‌نشده منجر به بروز دیابت نوع دو می‌شود. مقاومت به انسولین یک عامل خطر در بیماری های قلبی عروقی است.

محققان بر این باورند که مصرف شکلات اثر مفیدی بر روی حساسیت به انسولین و آنزیم‌های کبدی دارد و به همین دلیل تصمیم به تجزیه و تحلیل تعدادی از بزرگسالان کرده و شیوه زندگی و عوامل تغذیه‌ای آنها از جمله مصرف همزمان چای و قهوه را مورد بررسی قرار دهند. دلیل این کار نیز این است که هر دو نوشیدنی سرشار از پلی فنول هستند.

پلی فنول‌ها ترکیباتی هستند که عمدتا در میوه‌ها، سبزیجات، قهوه، چای، آجیل، حبوبات و غلات یافت می‌شوند.

لازم به ذکر است که بیش از 8000 ترکیب فنولیک مختلف در گیاهان شناسایی شده است. به گفته محققان، به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت، بیماری های قلبی و عروقی و سرطان و در نتیجه برخورداری از عمر طولانی‌تر، مصرف مواد غذایی سرشار از پلی فنول مانند سیب، انار، انگور، انواع سبزیجات، و چای به تمامی افراد توصیه می‌شود.

بیش از 80 درصد از شرکت کنندگان در این پژوهش، ادعا می‌کنند که روزانه به طور متوسط در حدود 24.8 گرم شکلات مصرف می‌کنند. این مطالعه همچنین نشان داد کسانی که روزانه شکلات مصرف می‌کنند جوان تر از بقیه بوده و از لحاظ جسمی فعال‌تر هستند. آنها همچنین نسبت به دیگران از تحصیلات بالاتری برخوردار هستند.

این پژوهش در British Journal of Nutrition منتشر شده است.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1788
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3447 بار
سپاس‌های دریافتی: 5880 بار

Re: برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی شکلات بخورید

پست توسط shafagh »

ضمن تشکر از sinaset گرامی

انطور که من در فیلم مستند شکلات سازی دیده ام برای قابل مصرف شدن شکلات مقداری چربی با زنجیره بلند (جامد)به شکلات اضافه می شود که من بشخصه بهمین دلیل از خوردن ان اجتناب دارم. در مورد شکر موجود در شکلات مشکلی ندارم و فقط چربی ان حتی در شکلات های تلخ ممکن است مسئله ساز باشد البته فکر کنم بشرطی که هر روز مصرف شود.
البته افرادی که فعالیت بدنی سنگین مداوم دارند امثال کارگرها مشکل چندانی با چربی ندارند چون چربی در بدن انها می سوزد بهمین دلیل است که کارگرهای ساحتمانی غالبا ابگوشت کله، دیزی و تخم مرغ زیاد می خورند و مشکلی هم ندارند.
من خودم چندین سال قبل در یک کارخانه فیلترسازی ماشین کار میکردم و چون کارم سنگین و با فلزات و دستگاه ها بود ساعت یک بعد از ظهر چشمم از شدت گرسنگی جایی را نمی دید می رفتم یک دیزی بزرگ تبریزی پرچرب با یک ونصفه نان سنگک می خوردم باور کنید ساعت چهار بعد ازظهر باز به شدت گرسنه می شدم و با تعطیلی کارخانه می رفتم کلی غذای دیگر می خوردم. غرض کارکردن مداوم است که چربی سوز است و لذا شامل شکلات هم می شود.
البته یک نفر فرد مسن را دیدم که دچار انسداد عروق قلبی شده بود و عمل کرده بود و اظهار می کرد که کوه نورد بوده ولذا بهر حال در مورد مصرف چربی حتی در صورت ورزش و کار باید حد اعتدال را رعایت کرد و البته این نکته در مورد انهایی که در طی روز فعالیت بدنی چندانی ندارند مهمتر است.
ارسال پست

بازگشت به “انجمن علم و فناوري”