کودکان؛ مجذوبان تبلیغ غذاهای ناسالم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

کودکان؛ مجذوبان تبلیغ غذاهای ناسالم

پست توسط sinaset »

محققان دانشگاه "مک مستر" به رهبری یک پژوهشگر ایرانی می‌گویند کودکان زیر هشت سال تأثیر بیشتری از تبلیغات می‌پذیرند.
 تصویر 
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری کتابخانه ملی پزشکی آمریکا، کودکان در برابر تبلیغات غذایی غیرسالم و هله هوله جات بسیار آسیب‌پذیرتر از سایرین هستند.

طی این پژوهش، 29 مطالعه مرتبط مورد بررسی قرار گرفت و بیش از شش هزار کودک در این تحقیق حضور داشتند. محققان متوجه شدند تبلیغاتی که فرآورده‌های پر نمک و یا شیرین را در بر داشتند، تأثیر بالایی بر نوجوانان دارند. کودکان زیر هشت سال نیز در مقابل بازار هله‌هوله و نوشیدنی‌های ناسالم در صدر طرفداران قرار داشتند.

به گفته بهنام صادقی‌راد، سرپرست این پژوهش، فرآورده‌های ناسالم 80 درصد تبلیغات تلویزیونی را در کانادا و آمریکا شامل می‌شود. این مطالعه مروری نشان می‌دهد که مواجهه زیاد کودکان با تبلیغات تلویزیونی، اینترنتی و ... مصرف و ترجیح کودکان را برای غذای ناسالم افزایش می‌دهد.

محققان این پژوهش می‌گویند تحلیل‌های به‌دست‌آمده نشانگر نیاز به سیاست جمعی است که تمایل کودکان به غذاهای ناسالم را هدف بگیرد.

در واقع شیوع چاقی با افزایش قابل توجه در صنعت نوشیدنی و غذا که کودکان و نوجوانان را نشانه رفته، ارتباط معناداری دارد.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: کودکان؛ مجذوبان تبلیغ غذاهای ناسالم

پست توسط sinaset »

با سلام

بنظر من اگر میشد،کودکان (بخصوص در ایران)،را به صورت مخفیانه،به محل تولید هل حوله ها و رستوران ها و کارخانه از این دست و محل تولید غذا های (مثل سوسیس کالباس همبرگرد و.. ) برد، شاید دیگر به کمترین غذاهایی خانگی مثل نان ماست هم رضایت می دادن!

غذاهایی که اصلا مشخص نیست چی هستن،تازه اگر هم مقداری خوب باشن! به روش ها صنعتی و محیط آلوده (چه کارخانه و چه رستوران و...) دیگر منفی میشوند!

متاسفانه به کمک ادویه جات و مواد طعم و عطر دار،همه مشکلات را حل می کنند!! (البته به غیر از خاصیت !!)

جالب اینجاست،اگر ما مواد غذایمان یا .. بر روی زمین بی افتد،یا ... دیگر به ان دست نمی زنیم !(البته این کار صحیح است) ، اما هیچ نگاهی به انواع سم ها و میکروب هایی که وارد بدنمان میشود،نمی کنیم ..

متاسفانه فقر فرهنگی و روشنفکری غذایی ! روز به روز بیشتر میشود .... اما برخره بشر مجبور است،با دادن خسارت زیاد، اینجور عادت ها را ترک کند.!(زمانش را خدا میداند..)

باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “انجمن علم و فناوري”