تولید چسب برای بافت‌های بدن با الهام از کنه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

تولید چسب برای بافت‌های بدن با الهام از کنه

پست توسط sinaset »

دانشمندان به دنبال تولید نوعی چسب پزشکی برای بافت‌های بدن با الهام از طبیعت هستند.
تصویر
به گزارش ایسنا به نقل از یو پی آی، محققان بر این باورند چنانچه در آینده با استفاده از ماده‌ای با الهام از طبیعت، چسب بیولوژیکی برای بافت‌های بدن تولید کنند این چسب بسیار قوی خواهد بود.

آنها در اتریش در حال بررسی چسب زیستی فوق‌العاده قوی با الهام از کنه هستند.

سیلویا نورنبرگر، محقق این بررسی اظهار کرد: هنگامیکه کنه قربانیان خود را به دام می‌اندازد، آنها نمی‌توانند خود را جدا کنند و این به علت ماده سیمان مانندی است که حشره از آن استفاده می‌کند.

این ترشح قوی سیمان مانند در به دام انداختن قربانیان کنه کمک می‌کند و محققان امیدوارند از این ماده برای تولید ماده چسبنده استفاده کنند.

در آینده‌ای نه چندان دور، از این ماده برای تولید چسب بیولوژیکی برای بافت‌های بدن انسان، برای مثال مهار تاندون‌ها و رباط‌ها به استخوان بدون استفاده از هرگونه فلزی استفاده خواهد شد.

محققان در وین، در حال حاضر بر روی نمونه کنه برای تولید این ترکیب شیمیایی چسبنده بررسی می‌کنند.

چسب‌های کنونی مورد استفاده، اندکی سمی هستند و استفاده از چسب با الهام از صدف هم به اندازه کافی برای موارد پزشکی خاص قوی نیست.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
ارسال پست

بازگشت به “انجمن علم و فناوري”