دارچین و کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

دارچین و کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی

پست توسط sinaset »

محققان دریافتند با مصرف دارچین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کاهش می‌یابد.

 تصویر 
به گزارش ایسنا و به نقل از زی‌نیوز، مطالعات محققان نشان داده است مصرف دارچین می‌تواند اثر یک رژیم غذایی با چربی بالا و خطر آسیب‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد. همچنین فرایند ذخیره‌سازی چربی در بدن را کاهش می‌دهد.

پژوهشگران این آزمایش را بر روی موش‌ها به مدت 12 هفته انجام دادند. این آزمایش مصرف مکمل دارچین به همراه رژیم غذایی پرچرب بود.

محققان اظهار کردند: موش‌های مورد آزمایش که دارچین مصرف کرده بودند، ذخیره چربی کمتری داشتند و بیشتر مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی که از بدن محافظت می‌کنند در آنها فعال شده بود.

آنها افزودند: نتایج بررسی‌ها نشان داده دارچین ممکن است خطر ابتلا به آسیب‌های قلبی و عروقی حاصل از مصرف رژیم غذایی با چربی بالا را با فعال‌سازی آنتی‌اکسیدان‌های بدن و سیستم‌های ضد التهابی کاهش دهد و روند ذخیره‌سازی چربی را هم آهسته کند.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 24
تاریخ عضویت: شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶, ۹:۴۵ ق.ظ
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

Re: دارچین و کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی

پست توسط resane.modern1111 »

sinaset نوشته شده:محققان دریافتند با مصرف دارچین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کاهش می‌یابد.
 تصویر 
به گزارش ایسنا و به نقل از زی‌نیوز، مطالعات محققان نشان داده است مصرف دارچین می‌تواند اثر یک رژیم غذایی با چربی بالا و خطر آسیب‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد. همچنین فرایند ذخیره‌سازی چربی در بدن را کاهش می‌دهد.

پژوهشگران این آزمایش را بر روی موش‌ها به مدت 12 هفته انجام دادند. این آزمایش مصرف مکمل دارچین به همراه رژیم غذایی پرچرب بود.

محققان اظهار کردند: موش‌های مورد آزمایش که دارچین مصرف کرده بودند، ذخیره چربی کمتری داشتند و بیشتر مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی که از بدن محافظت می‌کنند در آنها فعال شده بود.

آنها افزودند: نتایج بررسی‌ها نشان داده دارچین ممکن است خطر ابتلا به آسیب‌های قلبی و عروقی حاصل از مصرف رژیم غذایی با چربی بالا را با فعال‌سازی آنتی‌اکسیدان‌های بدن و سیستم‌های ضد التهابی کاهش دهد و روند ذخیره‌سازی چربی را هم آهسته کند.


چه خوب و جالب
ارسال پست

بازگشت به “انجمن علم و فناوري”