7مارچ 2007 - دانشمندان در کمپانی NEC موفق شدند سرعت یک شعاع نور را به بالاتر از سرعت حرکت عادی نور برسانند و یکی از ثابتهای فیزیک که تا کنون تغییر ناپذیر به نظر میرسید را زیر سوال ببرند.
آنها در این آزمایش، یک پرتو نور از میان یک محفظه اتمی سزیم (cesium عنصر 55 جدول عناصر شیمیایی) که مخصوص این آزمایش تدارک دیده شده بود عبور دادند. این پرتو نور 62 نانو ثانیه (میلیاردم ثانیه) زودتر از آنچه در شرایط عادی انتظار میرفت، به انتهای محفظه رسید.
به گزارش این آزمایشگاه: "تجربه ما با نسبیت خصوصی اینشتاین (Einstein) مغایرتی ندارد، اما نشان میدهد که تصور عمومی و نادرستی که میگوید هیچ چیز نمیتواند سریعتر از نور حرکت کند، صحت ندارد".
"این قانون میتواند تنها در مورد مواد دارای جرم ساکن صحت داشته باشد. نور میتواند به شکل موج به نظر برسد و فاقد جرم است، در نتیجه سرعت نور در محیط خلا به این قانون محدود نمیشود".
این محفظه مخصوص تا بیشترین حد ممکن نزدیک به صفر مطلق ( 273.15 - درجه سانتیگراد) سرد شده است. ترکیب سرما با سزیم موجب شده که پرتو نوری با تعریف جدید به وجود آمده و با سرعتی بیش از 299,337.98 کیلومتر در ثانیه حرکت کند.
[External Link Removed for Guests]
به نقل از
نقل قول اضافه گشت
دانشمندان رکورد سرعت نور را شکستند
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
DJ.:.DANGEROUS, دوست عزیز
وقتی منبعی که شما از ان نقل قول کرده اید واضح است چرا قبول ندارید؟!!
یعنی می خواهی بگویی که ترجمه شما با ترجمه ان سایت یکی است ؟یعنی ان مطلب در ان سایت را هم شما فرستاده ای ؟/؟
لطفا حقیقت را پذیرا باشید
وقتی منبعی که شما از ان نقل قول کرده اید واضح است چرا قبول ندارید؟!!
یعنی می خواهی بگویی که ترجمه شما با ترجمه ان سایت یکی است ؟یعنی ان مطلب در ان سایت را هم شما فرستاده ای ؟/؟
لطفا حقیقت را پذیرا باشید

مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی

-
- محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 164 بار
- تماس:
HRGجان و گفتم که درست است ومن که قبول هم کردم و من به آن منبع زیرش مراجعه چون به آن اکتفا نکردم و گفتم شاید در آن سانسوری به کار رفته باشد و دیدم که سانسور آن چنان زیادی نداشته و فقط زمان چند تا فعل در ترجمۀ من فرق می کرد که در زبان فارسی رایج نبود که خود تصحیحش کردم و حرف شما و Sardarعزیز که مدیر این بخش هستید برای من خیلی هم ارزش دارد و من از گفتن هیچ حقیقتی فروگذار نکردم.