HAARP جدیدترین اسلحه آمریکا ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: HAARP جدیدترین اسلحه آمریکا ؟

پست توسط amir1111 »

vala manke mondam chi begam .vali az koja malom ina hamash dastani nabashe vase foroshe bishtare dastgahe ELF/ULF sanj تصویر age intori nist vase chi linke kharidesho gozashtin khob age kesi mikhast vaghean bekhare miraft az ye jai pida mikard mikharid dige hata age esmesho to google serch koni koli link kharid mide . shayadam dastan nabashevo vagheiyat dashte bashe . age kesi vaghean bekhad ino befahme bayad khodesh dar in zamine tahghigh kone .be har hal khaste nabashid chon darj in matalebo aksa khodesh koli vaght mibare تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط amin sadrnejad »

دوست عزيز... بي اختيار با خوندن اين مقاله ياد اين جمله‌ي تاريخي دايي جان ناپلئون افتادم :‌"بازم كار، كار اينگيليسا (در اينجا امريكاييا) است"

ميزان قدرت يك اشعه با برد اون نسبت برد عكس داره... و برد اشعه هر چقدر كمتر باشه زودتر جذب مواد اطراف خودش ميشه.
مثلا از يك بمب اتم اشعه‌هاي آلفا، بتا و گاما ساتع ميشه... آلفا كه از همه خطرناكتره تاثير خودش را در حد ميكرون در اطراف خود مي‌ذاره و جذب مي‌شه... بتا در حد نيم ميليمتر... و گاما كه قدرتي كمتر از آلفا و بتا داره از يك متر آب و يا ديوار سربي نميتونه رد بشه.

شما مدعي هستي كه امريكا اشعه‌اي با قدرت زياد به فاصله‌ي 350 كيلومتري زمين مي‌فرسته و با توجه به اينكه در انعكاس اشعه، مقدار زيادي از قدرت اون كاسته مي‌شه اشعه وقتي كه به زمين برمي‌گرده بازهم اين قدرت را داره كه به عمق لايه‌هاي زمين نفوذ كنه و ايجاد زلزله... اين يعني اشعه‌اي به مراطب قوي‌تر از گاما !

اگر كمي دقت كنيم متوجه خواهيم شد كه فرستادن اشعه‌اي قويتر از گاما (مثلا آلفا) به فاصله‌ي 350 كيلومتر از زمين و بازگشت آن به ررويايي بيش نمي‌ماند چرا كه بايد قدرتي معادل چندين ميليون بمب اتم هزينه كرد ‌!!!

حال بهتر نيست كه كمي دست از خيال‌پردازي برداشته و ...
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

چرا ميگين جديد، و اينكه هيچ مقاله فارسي در موردش نيست؟!! :eek:

من در مورد هارپ، 5 سال پيش يك مقاله علمي فارسي و دقيق خوندم. لازم نيست واسه همه چيز برين سراغ گوگل! كتاب و مجلات هم هستنا! :-o

فقط نميدونم چجوري قرارش بدم؟! البته كلاً 3 صفحه a4 ست، ولي پر ملاته! تا آخر هفته سعي م رو ميكنم تايپش كنم....
صحبتاي خيلي ها هم تو اين مقاله هست، ولي خب اينم چيز خيلي خوبيه.
تصویر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط farari »

آیا تا به حال راجع به "کمیته ۳۰۰" چیزی شنیدید؟
من خودم اولین بار از طریق جستجو راجع به"کمیته ۳۰۰" با هارپ آشنا شدم.

این عکس ساختار این گروه رو نشون میده:

تصویر

اگه توی عکسو نگاه کنید در شاخهی کسینجر(KISSINGER)توی(
The Star Group

) کلمهیHAARP رو می‌بینید

شما هم راجع به(committee 300) تو اینترنت جستجو کنید.... چیزی جالب و باور نکردنی دستگیرتون میشه

حتما این کارو بکنید.....حتما
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط Moslem6333 »

اینم لینک مقاله فارسی:

[External Link Removed for Guests]
فکر کنم قبلا این مقاله تو سنترال کلابز منتشر شده چون نویسنده اون در پایان از این سایت تشکر میکنه
man is in state of lost...
exept those who belive
exept those who pationt
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار

پست توسط sahel332 »

سلام .
دوستان دیروز صدای آمریکا یک زلزله پنج ریشتری را در جنوب ایران در اخبار خود آورد ( 1388.2.11)
در ضمن یک چینی پیش بینی کرده بود که در اواسط اردیبهشت امسال زلزله ای با همین بزرگی در جنوب ایران بوقوع خواهد پیوست . و آلان می بینیم که این زلزله به وقوع پیوسته . البته این مرد چینی طی تحقیقاتی که روی ابرهای مشکوک در آسمان ایران دیده بود به این نتیجه رسیده بود .
حال این سوال مطرح است که آیا این پیش گویی نوعی کسب اطلاعات از هارپ نیست . که اینطور دقیق محل و زمان زلزله را مشخص می کند .
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار

پست توسط sahel332 »

از مدیران کسی جوابگو نیست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 8 بار

پست توسط SAfiLO »

[quote="Ma3ouD"]مقاله بسیار جالب و هیجان انگیزی بود که نباید با احساسات با این موضوع بر خورد کنیم....

چند تا ویدئو از هارپ به روایت از youtube:
HAARP at work?

دوست عزیز این فیلمی که گزاشتی مربوط به سکسیونر یا (قطع کنند های فشار قوی انرژی برق در پست های نیرو ) و اگر که واستون جالبه باید بگم وقتی مداری رو در ولتاژ 10.000 ولت میخوان قطع کنند همچین اتفاقاطی می افته..تصویر

اینم لینک مقاله فارسی:

<!-- m -->[External Link Removed for Guests] ... v.doc.html<!-- m -->
فکر کنم قبلا این مقاله تو سنترال کلابز منتشر شده چون نویسنده اون در پایان از این سایت تشکر میکنه
اینم لینک مقاله فارسی:

[External Link Removed for Guests]
فکر کنم قبلا این مقاله تو سنترال کلابز منتشر شده چون نویسنده اون در پایان از این سایت تشکر   

و اینکه دوست عزیز این لینک خرابه...

و
.
.
.
از برای ثریا: البته تو وبلاگتون ([External Link Removed for Guests])) هم گفتم

ولی دوباره اینجا هم میگم

درود
بنده یه دانشجو برق هستم..( البته فعلا" پشت کنکورش موندم ( کارشناسی))

مطمعنا" این تحقیقات اینجا به پاپان نخواهد رسید..
حتما" جای بحثی بیشر دارد ( و اهل فن رو میطلبد)

فقط اینکه این موضوع شما : منو یاده یه مطلب انداخت ( موضوع شما منظورم زلزله نیست) البته اطلاعات خودمم زیاد کامل نیست ولی هر چی میدونم میگم..
همینطور که گفتید لایه هایی اطراف زمین هستش که باعث میشه مقدار کمی انرژی خورشید به زمین برسه..( چون کلا" الان تو دنیا بحران انرزی هستش و بعدها بیشتر و ... میشه از اون طرف دانشمندان دنبال روش هایی و نوین وپاک هستند (انرژی های تجدید پذیر ...) و بهترین و پاک ترینشون هم خورشید درســـــــــــــت))

خوب الان بحث روی اینه که دانشمندان این صفحات خورشیدی رو خارج از جو بنا نمایید چرا که انرژی چندین برابر هستش...( دیگه اونجا مشکل ابری مهتابی شب و روز نیست)
و بعد از اونجا بوسیله امواج انرژی رو به زمین منتقل کنند.. ولی خوب هنوز این تکنولوژی صلح آمیز یا یه جوری کمک به بشر دیکه راه نیفتاده ؟؟؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟
تا اونجا که من شنیدم نمیزارن حالا کدوم ارگان یا سازمان نمیدونم ...

[COLOR=#000000]1-چون میگن اگه قرار اینطور باشه پس میتونه به عنوان یه سلاح کشتار جمعی در اختیار کشوری که این تکنلوژی رو داراست باشه.. 
[COLOR=#000000]2-وعلت دیگر اینکه چون مبنای کار امواج الکترومغناطیس قدرت بالا هستند ممکن است واسه آدم یا کارکنانش مضر باشه ..(الان میگن امواج موبایل واسه انسان ضرر داره دیگه چه برسه... 
[COLOR=#000000]3-و یا مثل امکان هست تو اون منطقه زندگی جانداران دچار تغییر بشه (چمیدونیم شایدی رو DNA تغییر ایجاد کنه هان کسی چه میدونه)
4-یا کلا" اکوسیستم او منطقه بهم بخوره.. 

[COLOR=#000000]5-یا اینکه یه مثلث برمودای دیگه درست بشه ..شاید اگه هواپیمایی چیزی تو اون مسیر انتقال بیفته شاید ... 
در کل من یاد این افتادم گفتم ...اطلاعاتمم در همین حد بود
تصویرتصویراوه راستی تحقیق جالبی بود ارزش خوندن رو واقعا" داشت...ممنونتصویرتصویر

Y!iD : SAfILO_nikotin

پایدار باشین

[COLOR=#ffc000]**SAfILO**

[COLOR=#4bacc6]کـــــــــــــــسانی که در برابر خدا زانو " میزنند میتوانند در برابر هر سختی بایستند.. 

New Member

پست توسط Masood1980 »

سلام دوستان

خیلی جالب بود که عده ای واقعا" مثل یک تیم تحقیقاتی دارن رو این موضوع کار میکنن
مخصوصا az-soraya که فکر میکنم استارت این پروژه رو زد
واقعا از همه مخصوصا az-soraya کمال تشکر رو دارم
من دیشب این این مقاله زو تو وبلاگ az-soraya دیدم

این موضوع هارپ پشتوانه ی علمی قوی باید داشته باشه
از امواج صوت این کار ها میاد
برای اینکه امواج صوت توانایی انجام کار رو دارن
چون توی دسته ی امواج مکانیکی هستند
و میتونن با افزایش انرژی درونی ایجاد گرما و لرزش کنن
( کاری که دقیقا ماکرو ویو {ماکروفر } انجام میده )
که با همین امواج صوتی و ایجاد لرزش در ذرات غذا , باعث گرم شدن غذا میشه
ماکرو فر یه نمونه خیلی کوچیک از این پدیدست
حالا ببینید تو مقیاس بزرگ چی میشه!

در اینکه این پروژه ی هارپ هدف نظامی داره هیچ شکی نیست
چون در امریکا جز برای پروژه های نظامی اینقدر هزینه نمیشه
چون فقط تولید برق برای راه اندازیه همچین چیزی هزینه ی سر سام آوری داره!

فقط سه تا سوال بود که براه جالب بود:
سوال اول اینکه با تابش این امواج به زمین، انرژی درونی زمین میره بالا
مطمئنا" این انرژی درونی ( که همون لغزش ذرات هست ) باعث گرمای زیادی خواهد شد
پس چرا این پدیده با گرم شدن حتی سطح زمین همرام نیست؟
چطور دمای هوا زیاد نمیشه؟

که البته با بد بینی خودم یه توجیح نسبتا" غلط هم براش دارم :
اونم اینه که چون بم یه منطقه گرم هست
گرمای این منطقه باعث میشه که گرمای حاصل از تابش این امواج به نظر نیاد
شاید علت فرستادن این امواج به این منطقه (بم) هم همین بوده
(ببین چطور به یه توطئه ی سیاسی تبدیلش کردم)
از چین خبری ندارم

مطمئنا" با افزایش دمای هوا هم باید همراه باشه چون هموا هم جرم داره ولی خوب طبیعتا" به خاطر چگالی کمش باید این امواج تاثیر کمتری روش بزارن
(گرم شدن کره ی زمین یکی از علت هاش میتونه همین باشه یعنی استفاده از این امواج که باعث گرم شدن هوا میشه)

سوال دوم اینه که این امواج باید روی انسان ها هم اثر بزارن ولی نذاشتن،
چطور ممکنه روی دلفین ها اثر بزارن روی انسان ها اثر نزارن؟

از اونجا که آدم یکم بد بینی هستم
علت اینکه بیماری سرطان اینقدر شایع شده هم همین می دونم!
چون مطالبی خوندم که نوشته بود امواج ماکرفر در صورت خروج از ماکرفر میتونن سرطان زا باشن
از اونجا که این امواج از جنس همون امواج ماکرو فر هستند طبیعتا" اثر مشابهی دارن
و علت شایع شدن سرطان هم همین میتونه باشه

من دیگه تمام مشکلات رو به همین هارپ نسبت دادم تصویر
(افزایش تورم و شهریه ی دانشگاه آزاد هم نتیجه ی همین هارپ هستش) تصویر

سوال سوم هم اینکه چطور این امواج با دقت به همون منطقه ای که می خوان میفرستن؟
( آخه لایه های هوا اونقدر منظم نیستن که بخوان مثل یک سطح صاف عمل کنن )

ولی چیزی که برام جالب بود نمودار ها و آمار و ارقام بودن
که عینا" صحبت az-soraya رو تایید میکردن

منو ببخشید اگه بدون مطالعه حرف زدم
چون جز خوندن وبلاگ و پست های شما بزرگان در این تاپیک مطالعه دیگه یی نداشتم تصویر
در پست های بعدی با مطالعه ی بیشتر خدمتتون میرسم
New Member

پست توسط Masood1980 »

<mj><mj>سلام</mj> <mj>دوستان</mj></mj>

<mj><mj>خیلی</mj> <mj>جالب</mj> <mj>بود</mj> <mj>که</mj> <mj>عده</mj> <mj>ای</mj> <mj>واقعا</mj>" <mj>مثل</mj> <mj>یک</mj> <mj>تیم</mj> <mj>تحقیقاتی</mj> <mj>دارن</mj> <mj>رو</mj> <mj>این</mj> <mj>موضوع</mj> <mj>کار</mj> <mj>میکنن</mj></mj>
<mj><mj>مخصوصا</mj> <mj>az</mj>-<mj>soraya</mj> <mj>که</mj> <mj>فکر</mj> <mj>میکنم</mj> <mj>استارت</mj> <mj>این</mj> <mj>پروژه</mj> <mj>رو</mj> <mj>زد</mj></mj>
<mj><mj>واقعا</mj> <mj>از</mj> <mj>همه</mj> <mj>مخصوصا</mj> <mj>az</mj>-<mj>soraya</mj> <mj>کمال</mj> <mj>تشکر</mj> <mj>رو</mj> <mj>دارم</mj></mj>
<mj><mj>من</mj> <mj>دیشب</mj> <mj>این</mj> <mj>این</mj> <mj>مقاله</mj> <mj>زو</mj> <mj>تو</mj> <mj>وبلاگ</mj> <mj>az</mj>-<mj>soraya</mj> <mj>دیدم</mj></mj>

<mj><mj>این</mj> <mj>موضوع</mj> <mj>هارپ</mj> <mj>پشتوانه</mj> ی <mj>علمی</mj> <mj>قوی</mj> <mj>باید</mj> <mj>داشته</mj> <mj>باشه</mj></mj>
<mj><mj>از</mj> <mj>امواج</mj> <mj>صوت</mj> <mj>این</mj> <mj>کار</mj> <mj>ها</mj> <mj>میاد</mj></mj>
<mj><mj>برای</mj> <mj>اینکه</mj> <mj>امواج</mj> <mj>صوت</mj> <mj>توانایی</mj> <mj>انجام</mj> <mj>کار</mj> <mj>رو</mj> <mj>دارن</mj></mj>
<mj><mj>چون</mj> <mj>توی</mj> <mj>دسته</mj> ی <mj>امواج</mj> <mj>مکانیکی</mj> <mj>هستند</mj></mj>
<mj>و <mj>میتونن</mj> <mj>با</mj> <mj>افزایش</mj> <mj>انرژی</mj> <mj>درونی</mj> <mj>ایجاد</mj> <mj>گرما</mj> و <mj>لرزش</mj> <mj>کنن</mj></mj>
<mj>( <mj>کاری</mj> <mj>که</mj> <mj>دقیقا</mj> <mj>ماکرو</mj> <mj>ویو</mj> {<mj>ماکروفر</mj> } <mj>انجام</mj> <mj>میده</mj> )</mj>
<mj><mj>که</mj> <mj>با</mj> <mj>همین</mj> <mj>امواج</mj> <mj>صوتی</mj> و <mj>ایجاد</mj> <mj>لرزش</mj> <mj>در</mj> <mj>ذرات</mj> <mj>غذا</mj> , <mj>باعث</mj> <mj>گرم</mj> <mj>شدن</mj> <mj>غذا</mj> <mj>میشه</mj></mj>
<mj><mj>ماکرو</mj> <mj>فر</mj> <mj>یه</mj> <mj>نمونه</mj> <mj>خیلی</mj> <mj>کوچیک</mj> <mj>از</mj> <mj>این</mj> <mj>پدیدست</mj></mj>
<mj><mj>حالا</mj> <mj>ببینید</mj> <mj>تو</mj> <mj>مقیاس</mj> <mj>بزرگ</mj> <mj>چی</mj> <mj>میشه</mj>!</mj>

<mj><mj>در</mj> <mj>اینکه</mj> <mj>این</mj> <mj>پروژه</mj> ی <mj>هارپ</mj> <mj>هدف</mj> <mj>نظامی</mj> <mj>داره</mj> <mj>هیچ</mj> <mj>شکی</mj> <mj>نیست</mj></mj>
<mj><mj></mj> <mj>در</mj> <mj>امریکا</mj> <mj>جز</mj> <mj>برای</mj> <mj>پروژه</mj> <mj>های</mj> <mj>نظامی</mj> <mj>اینقدر</mj> <mj>هزینه</mj> <mj>نمیشه</mj></mj>
<mj><mj></mj><mj>فقط</mj> <mj>تولید</mj> <mj>برق</mj> <mj>برای</mj> <mj>راه</mj> <mj>اندازیه</mj> <mj>همچین</mj> <mj>چیزی</mj> <mj>هزینه</mj> ی <mj>سر</mj> <mj>سام</mj> <mj>آوری</mj> <mj>داره</mj>!</mj>

<mj><mj>فقط</mj> <mj>سه</mj> <mj>تا</mj> <mj>سوال</mj> برام پیش اومد<mj></mj>:</mj>
<mj><mj>مطم</mj>ئ<mj>نا</mj>" <mj>این</mj> <mj>انرژی</mj> <mj>درونی</mj> ( <mj>که</mj> <mj>همون</mj> <mj>لغزش</mj> <mj>ذرات</mj> <mj>هست</mj> ) <mj>باعث</mj> <mj>گرمای</mj> <mj>زیادی</mj> <mj>خواهد</mj> <mj>شد</mj></mj>

<mj><mj>که</mj> <mj>البته</mj> <mj>با</mj> <mj>بد</mj> <mj>بینی</mj> <mj>خودم</mj> <mj>یه</mj> <mj>توجیح</mj> <mj>نسبتا</mj>"<mj> غلط</mj> <mj>هم</mj> <mj>براش</mj> <mj>دارم</mj> :</mj>
<mj><mj>اونم</mj> <mj>اینه</mj> <mj>که</mj> <mj>چون</mj> <mj>بم</mj> <mj>یه</mj> <mj>منطقه</mj> <mj>گرم</mj> <mj>هست</mj></mj>
<mj><mj>گرمای</mj> <mj>این</mj> <mj>منطقه</mj> <mj>باعث</mj> <mj>میشه</mj> <mj>که</mj> <mj>گرمای</mj> <mj>حاصل</mj> <mj>از</mj> <mj>تابش</mj> <mj>این</mj> <mj>امواج</mj> <mj>به</mj> <mj>نظر</mj> <mj>نیاد</mj></mj>
<mj><mj>شاید</mj> <mj>علت</mj> <mj>فرستادن</mj> <mj>این</mj> <mj>امواج</mj> <mj>به</mj> <mj>این</mj> <mj>منطقه</mj> (<mj>بم</mj>) <mj>هم</mj> <mj>همین</mj> <mj>بوده</mj></mj>
<mj>(<mj>ببین</mj> <mj>چطور</mj> <mj>به</mj> <mj>یه</mj> <mj>توط</mj>ئه ی <mj>سیاسی</mj> <mj>تبدیلش</mj> <mj>کردم</mj>)</mj>
<mj><mj>از</mj> <mj>چین</mj> <mj>خبری</mj> <mj>ندارم</mj></mj>

<mj><mj>مطم</mj>ئ<mj>نا</mj>" <mj>با</mj> <mj>افزایش</mj> <mj>دمای</mj> <mj>هوا</mj> <mj>هم</mj> <mj>باید</mj> <mj>همراه</mj> <mj>باشه</mj> <mj>چون</mj> <mj>هموا</mj> <mj>هم</mj> <mj>جرم</mj> <mj>داره</mj> <mj>ولی</mj> <mj>خوب</mj> <mj>طبیعتا</mj>" <mj>به</mj> <mj>خاطر</mj> <mj>چگالی</mj> <mj>کمش</mj> <mj>باید</mj> <mj>این</mj> <mj>امواج</mj> <mj>تاثیر</mj> <mj>کمتری</mj> <mj>روش</mj> <mj>بزارن</mj></mj>
<mj><mj>چطور</mj> <mj>دمای</mj> <mj>هوا</mj> <mj>زیاد</mj> <mj>نمیشه</mj>؟</mj>
<mj>(<mj>گرم</mj> <mj>شدن</mj> <mj>کره</mj> ی <mj>زمین</mj> <mj>یکی</mj> <mj>از</mj> <mj>علت</mj> <mj>هاش</mj> <mj>میتونه</mj> <mj>همین</mj> <mj>باشه</mj> <mj>یعنی</mj> <mj>استفاده</mj> <mj>از</mj> <mj>این</mj> <mj>امواج</mj> <mj>که</mj> <mj>باعث</mj> <mj>گرم</mj> <mj>شدن</mj> <mj>هوا</mj> <mj>میشه</mj>)</mj>

<mj><mj>چطور</mj> <mj>ممکنه</mj> <mj>روی</mj> <mj>دلفین</mj> <mj>ها</mj> <mj>اثر</mj> <mj>بزارن</mj> <mj>روی</mj> <mj>انسان</mj> <mj>ها</mj> <mj>اثر</mj> <mj>نزارن</mj>؟</mj>

<mj><mj>از</mj> <mj>اونجا</mj> <mj>که</mj> <mj>آدم</mj> <mj>یکم</mj> <mj>بد</mj> <mj>بینی</mj> <mj>هستم</mj></mj>
<mj><mj>علت</mj> <mj>اینکه</mj> <mj>بیماری</mj> <mj>سرطان</mj> <mj>اینقدر</mj> <mj>شایع</mj> <mj>شده</mj> <mj>هم</mj> <mj>همین</mj> <mj>می</mj> <mj>دونم</mj>!</mj>
<mj><mj>چون</mj> <mj>مطالبی</mj> <mj>خوندم</mj> <mj>که</mj> <mj>نوشته</mj> <mj>بود</mj> <mj>امواج</mj> <mj>ماکرفر</mj> <mj>در</mj> <mj>صورت</mj> <mj>خروج</mj> <mj>از</mj> <mj>ماکرفر</mj> <mj>میتونن</mj> <mj>سرطان</mj> <mj>زا</mj> <mj>باشن</mj></mj>
<mj><mj>از</mj> <mj>اونجا</mj> <mj>که</mj> <mj>این</mj> <mj>امواج</mj> <mj>از</mj> <mj>جنس</mj> <mj>همون</mj> <mj>امواج</mj> <mj>ماکرو</mj> <mj>فر</mj> <mj>هستند</mj> <mj>طبیعتا</mj>" <mj>اثر</mj> <mj>مشابهی</mj> <mj>دارن</mj></mj>
<mj>و <mj>علت</mj> <mj>شایع</mj> <mj>شدن</mj> <mj>سرطان</mj> <mj>هم</mj> <mj>همین</mj> <mj>میتونه</mj> <mj>باشه</mj></mj>

<mj><mj>من</mj> <mj>دیگه</mj> <mj>تمام</mj> <mj>مشکلات</mj> <mj>رو</mj> <mj>به</mj> <mj>همین</mj> <mj>هارپ</mj> <mj>نسبت</mj> <mj>دادم</mj> </mj>تصویر
<mj>(<mj>افزایش</mj> <mj>تورم</mj> و <mj>شهریه</mj> ی <mj>دانشگاه</mj> <mj>آزاد</mj> <mj>هم</mj> <mj>نتیجه</mj> ی <mj>همین</mj> <mj>هارپ</mj> <mj>هستش</mj>) </mj>تصویر

<mj><mj>سوال</mj> <mj>سوم</mj> <mj>هم</mj> <mj>اینکه</mj> <mj>چطور</mj> <mj>این</mj> <mj>امواج</mj> <mj>با</mj> <mj>دقت</mj> <mj>به</mj> <mj>همون</mj> <mj>منطقه</mj> <mj>ای</mj> <mj>که</mj> <mj>می</mj> <mj>خوان</mj> <mj>میفرستن</mj>؟</mj>
<mj>( <mj>آخه</mj> <mj>لایه</mj> <mj>های</mj> <mj>هوا</mj> <mj>اونقدر</mj> <mj>منظم</mj> <mj>نیستن</mj> <mj>که</mj> <mj>بخوان</mj> <mj>مثل</mj> <mj>یک</mj> <mj>سطح</mj> <mj>صاف</mj> <mj>عمل</mj> <mj>کنن</mj> )</mj>

<mj><mj>ولی</mj> <mj>چیزی</mj> <mj>که</mj> <mj>برام</mj> <mj>جالب</mj> <mj>بود</mj> <mj>نمودار</mj> <mj>ها</mj> و <mj>آمار</mj> و <mj>ارقام</mj> <mj>بودن</mj></mj>
<mj><mj>که</mj> <mj>عینا</mj>" <mj>صحبت</mj> <mj>az</mj>-<mj>soraya</mj> <mj>رو</mj> <mj>تایید</mj> <mj>میکردن</mj></mj>

<mj><mj>منو</mj> <mj>ببخشید</mj> <mj>اگه</mj> <mj>بدون</mj> <mj>مطالعه</mj> <mj>حرف</mj> <mj>زدم</mj></mj>
<mj><mj>چون</mj> <mj>جز</mj> <mj>خوندن</mj> <mj>وبلاگ</mj> و <mj>پست</mj> <mj>های</mj> <mj>شما</mj> <mj>بزرگان</mj> <mj>در</mj> <mj>این</mj> <mj>تاپیک</mj> <mj>مطالعه</mj> <mj>دیگه</mj> <mj>یی</mj> <mj>نداشتم</mj> </mj>تصویر
<mj><mj>در</mj> <mj>پست</mj> <mj>های</mj> <mj>بعدی</mj> <mj>با</mj> <mj>مطالعه</mj> ی <mj>بیشتر</mj> <mj>خدمتتون</mj> <mj>میرسم</mj></mj>
New Member

پست توسط Masood1980 »

<mj><mj>سلام</mj> <mj>دوستان</mj></mj>

<mj><mj>خیلی</mj> <mj>جالب</mj> <mj>بود</mj> <mj>که</mj> <mj>عده</mj> <mj>ای</mj> <mj>واقعا</mj>" <mj>مثل</mj> <mj>یک</mj> <mj>تیم</mj> <mj>تحقیقاتی</mj> <mj>دارن</mj> <mj>رو</mj> <mj>این</mj> <mj>موضوع</mj> <mj>کار</mj> <mj>میکنن</mj></mj>
<mj><mj>مخصوصا</mj> <mj>az</mj>-<mj>soraya</mj> <mj>که</mj> <mj>فکر</mj> <mj>میکنم</mj> <mj>استارت</mj> <mj>این</mj> <mj>پروژه</mj> <mj>رو</mj> <mj>زد</mj></mj>
<mj><mj>واقعا</mj> <mj>از</mj> <mj>همه</mj> <mj>مخصوصا</mj> <mj>az</mj>-<mj>soraya</mj> <mj>کمال</mj> <mj>تشکر</mj> <mj>رو</mj> <mj>دارم</mj></mj>
<mj><mj>من</mj> <mj>دیشب</mj> <mj>این</mj> <mj>این</mj> <mj>مقاله</mj> <mj>زو</mj> <mj>تو</mj> <mj>وبلاگ</mj> <mj>az</mj>-<mj>soraya</mj> <mj>دیدم</mj></mj>

<mj><mj>این</mj> <mj>موضوع</mj> <mj>هارپ</mj> <mj>پشتوانه</mj> ی <mj>علمی</mj> <mj>قوی</mj> <mj>باید</mj> <mj>داشته</mj> <mj>باشه</mj></mj>
<mj><mj>از</mj> <mj>امواج</mj> <mj>صوت</mj> <mj>این</mj> <mj>کار</mj> <mj>ها</mj> <mj>میاد</mj></mj>
<mj><mj>برای</mj> <mj>اینکه</mj> <mj>امواج</mj> <mj>صوت</mj> <mj>توانایی</mj> <mj>انجام</mj> <mj>کار</mj> <mj>رو</mj> <mj>دارن</mj></mj>
<mj><mj>چون</mj> <mj>توی</mj> <mj>دسته</mj> ی <mj>امواج</mj> <mj>مکانیکی</mj> <mj>هستند</mj></mj>
<mj>و <mj>میتونن</mj> <mj>با</mj> <mj>افزایش</mj> <mj>انرژی</mj> <mj>درونی</mj> <mj>ایجاد</mj> <mj>گرما</mj> و <mj>لرزش</mj> <mj>کنن</mj></mj>
<mj>( <mj>کاری</mj> <mj>که</mj> <mj>دقیقا</mj> <mj>ماکرو</mj> <mj>ویو</mj> {<mj>ماکروفر</mj> } <mj>انجام</mj> <mj>میده</mj> )</mj>
<mj><mj>که</mj> <mj>با</mj> <mj>همین</mj> <mj>امواج</mj> <mj>صوتی</mj> و <mj>ایجاد</mj> <mj>لرزش</mj> <mj>در</mj> <mj>ذرات</mj> <mj>غذا</mj> , <mj>باعث</mj> <mj>گرم</mj> <mj>شدن</mj> <mj>غذا</mj> <mj>میشه</mj></mj>
<mj><mj>ماکرو</mj> <mj>فر</mj> <mj>یه</mj> <mj>نمونه</mj> <mj>خیلی</mj> <mj>کوچیک</mj> <mj>از</mj> <mj>این</mj> <mj>پدیدست</mj></mj>
<mj><mj>حالا</mj> <mj>ببینید</mj> <mj>تو</mj> <mj>مقیاس</mj> <mj>بزرگ</mj> <mj>چی</mj> <mj>میشه</mj>!</mj>

<mj><mj>در</mj> <mj>اینکه</mj> <mj>این</mj> <mj>پروژه</mj> ی <mj>هارپ</mj> <mj>هدف</mj> <mj>نظامی</mj> <mj>داره</mj> <mj>هیچ</mj> <mj>شکی</mj> <mj>نیست</mj></mj>
<mj><mj>چون</mj> <mj>در</mj> <mj>امریکا</mj> <mj>جز</mj> <mj>برای</mj> <mj>پروژه</mj> <mj>های</mj> <mj>نظامی</mj> <mj>اینقدر</mj> <mj>هزینه</mj> <mj>نمیشه</mj></mj>
<mj><mj>چون</mj> <mj>فقط</mj> <mj>تولید</mj> <mj>برق</mj> <mj>برای</mj> <mj>راه</mj> <mj>اندازیه</mj> <mj>همچین</mj> <mj>چیزی</mj> <mj>هزینه</mj> ی <mj>سر</mj> <mj>سام</mj> <mj>آوری</mj> <mj>داره</mj>!</mj>

<mj><mj>فقط</mj> <mj>سه</mj> <mj>تا</mj> <mj>سوال</mj> برام پیش اومد<mj></mj>:</mj>
<mj><mj>مطم</mj>ئ<mj>نا</mj>" <mj>این</mj> <mj>انرژی</mj> <mj>درونی</mj> ( <mj>که</mj> <mj>همون</mj> <mj>لغزش</mj> <mj>ذرات</mj> <mj>هست</mj> ) <mj>باعث</mj> <mj>گرمای</mj> <mj>زیادی</mj> <mj>خواهد</mj> <mj>شد</mj></mj>

<mj><mj>که</mj> <mj>البته</mj> <mj>با</mj> <mj>بد</mj> <mj>بینی</mj> <mj>خودم</mj> <mj>یه</mj> <mj>توجیح</mj> <mj>نسبتا</mj>"<mj> غلط</mj> <mj>هم</mj> <mj>براش</mj> <mj>دارم</mj> :</mj>
<mj><mj>اونم</mj> <mj>اینه</mj> <mj>که</mj> <mj>چون</mj> <mj>بم</mj> <mj>یه</mj> <mj>منطقه</mj> <mj>گرم</mj> <mj>هست</mj></mj>
<mj><mj>گرمای</mj> <mj>این</mj> <mj>منطقه</mj> <mj>باعث</mj> <mj>میشه</mj> <mj>که</mj> <mj>گرمای</mj> <mj>حاصل</mj> <mj>از</mj> <mj>تابش</mj> <mj>این</mj> <mj>امواج</mj> <mj>به</mj> <mj>نظر</mj> <mj>نیاد</mj></mj>
<mj><mj>شاید</mj> <mj>علت</mj> <mj>فرستادن</mj> <mj>این</mj> <mj>امواج</mj> <mj>به</mj> <mj>این</mj> <mj>منطقه</mj> (<mj>بم</mj>) <mj>هم</mj> <mj>همین</mj> <mj>بوده</mj></mj>
<mj>(<mj>ببین</mj> <mj>چطور</mj> <mj>به</mj> <mj>یه</mj> <mj>توط</mj>ئه ی <mj>سیاسی</mj> <mj>تبدیلش</mj> <mj>کردم</mj>)</mj>
<mj><mj>از</mj> <mj>چین</mj> <mj>خبری</mj> <mj>ندارم</mj></mj>

<mj><mj>مطم</mj>ئ<mj>نا</mj>" <mj>با</mj> <mj>افزایش</mj> <mj>دمای</mj> <mj>هوا</mj> <mj>هم</mj> <mj>باید</mj> <mj>همراه</mj> <mj>باشه</mj> <mj>چون</mj> <mj>هموا</mj> <mj>هم</mj> <mj>جرم</mj> <mj>داره</mj> <mj>ولی</mj> <mj>خوب</mj> <mj>طبیعتا</mj>" <mj>به</mj> <mj>خاطر</mj> <mj>چگالی</mj> <mj>کمش</mj> <mj>باید</mj> <mj>این</mj> <mj>امواج</mj> <mj>تاثیر</mj> <mj>کمتری</mj> <mj>روش</mj> <mj>بزارن</mj></mj>
<mj><mj>چطور</mj> <mj>دمای</mj> <mj>هوا</mj> <mj>زیاد</mj> <mj>نمیشه</mj>؟</mj>
<mj>(<mj>گرم</mj> <mj>شدن</mj> <mj>کره</mj> ی <mj>زمین</mj> <mj>یکی</mj> <mj>از</mj> <mj>علت</mj> <mj>هاش</mj> <mj>میتونه</mj> <mj>همین</mj> <mj>باشه</mj> <mj>یعنی</mj> <mj>استفاده</mj> <mj>از</mj> <mj>این</mj> <mj>امواج</mj> <mj>که</mj> <mj>باعث</mj> <mj>گرم</mj> <mj>شدن</mj> <mj>هوا</mj> <mj>میشه</mj>)</mj>

<mj><mj>چطور</mj> <mj>ممکنه</mj> <mj>روی</mj> <mj>دلفین</mj> <mj>ها</mj> <mj>اثر</mj> <mj>بزارن</mj> <mj>روی</mj> <mj>انسان</mj> <mj>ها</mj> <mj>اثر</mj> <mj>نزارن</mj>؟</mj>

<mj><mj>از</mj> <mj>اونجا</mj> <mj>که</mj> <mj>آدم</mj> <mj>یکم</mj> <mj>بد</mj> <mj>بینی</mj> <mj>هستم</mj></mj>
<mj><mj>علت</mj> <mj>اینکه</mj> <mj>بیماری</mj> <mj>سرطان</mj> <mj>اینقدر</mj> <mj>شایع</mj> <mj>شده</mj> <mj>هم</mj> <mj>همین</mj> <mj>می</mj> <mj>دونم</mj>!</mj>
<mj><mj>چون</mj> <mj>مطالبی</mj> <mj>خوندم</mj> <mj>که</mj> <mj>نوشته</mj> <mj>بود</mj> <mj>امواج</mj> <mj>ماکرفر</mj> <mj>در</mj> <mj>صورت</mj> <mj>خروج</mj> <mj>از</mj> <mj>ماکرفر</mj> <mj>میتونن</mj> <mj>سرطان</mj> <mj>زا</mj> <mj>باشن</mj></mj>
<mj><mj>از</mj> <mj>اونجا</mj> <mj>که</mj> <mj>این</mj> <mj>امواج</mj> <mj>از</mj> <mj>جنس</mj> <mj>همون</mj> <mj>امواج</mj> <mj>ماکرو</mj> <mj>فر</mj> <mj>هستند</mj> <mj>طبیعتا</mj>" <mj>اثر</mj> <mj>مشابهی</mj> <mj>دارن</mj></mj>
<mj>و <mj>علت</mj> <mj>شایع</mj> <mj>شدن</mj> <mj>سرطان</mj> <mj>هم</mj> <mj>همین</mj> <mj>میتونه</mj> <mj>باشه</mj></mj>

<mj><mj>من</mj> <mj>دیگه</mj> <mj>تمام</mj> <mj>مشکلات</mj> <mj>رو</mj> <mj>به</mj> <mj>همین</mj> <mj>هارپ</mj> <mj>نسبت</mj> <mj>دادم</mj> </mj>تصویر
<mj>(<mj>افزایش</mj> <mj>تورم</mj> و <mj>شهریه</mj> ی <mj>دانشگاه</mj> <mj>آزاد</mj> <mj>هم</mj> <mj>نتیجه</mj> ی <mj>همین</mj> <mj>هارپ</mj> <mj>هستش</mj>) </mj>تصویر

<mj><mj>سوال</mj> <mj>سوم</mj> <mj>هم</mj> <mj>اینکه</mj> <mj>چطور</mj> <mj>این</mj> <mj>امواج</mj> <mj>با</mj> <mj>دقت</mj> <mj>به</mj> <mj>همون</mj> <mj>منطقه</mj> <mj>ای</mj> <mj>که</mj> <mj>می</mj> <mj>خوان</mj> <mj>میفرستن</mj>؟</mj>
<mj>( <mj>آخه</mj> <mj>لایه</mj> <mj>های</mj> <mj>هوا</mj> <mj>اونقدر</mj> <mj>منظم</mj> <mj>نیستن</mj> <mj>که</mj> <mj>بخوان</mj> <mj>مثل</mj> <mj>یک</mj> <mj>سطح</mj> <mj>صاف</mj> <mj>عمل</mj> <mj>کنن</mj> )</mj>

<mj><mj>ولی</mj> <mj>چیزی</mj> <mj>که</mj> <mj>برام</mj> <mj>جالب</mj> <mj>بود</mj> <mj>نمودار</mj> <mj>ها</mj> و <mj>آمار</mj> و <mj>ارقام</mj> <mj>بودن</mj></mj>
<mj><mj>که</mj> <mj>عینا</mj>" <mj>صحبت</mj> <mj>az</mj>-<mj>soraya</mj> <mj>رو</mj> <mj>تایید</mj> <mj>میکردن</mj></mj>

<mj><mj>منو</mj> <mj>ببخشید</mj> <mj>اگه</mj> <mj>بدون</mj> <mj>مطالعه</mj> <mj>حرف</mj> <mj>زدم</mj></mj>
<mj><mj>چون</mj> <mj>جز</mj> <mj>خوندن</mj> <mj>وبلاگ</mj> و <mj>پست</mj> <mj>های</mj> <mj>شما</mj> <mj>بزرگان</mj> <mj>در</mj> <mj>این</mj> <mj>تاپیک</mj> <mj>مطالعه</mj> <mj>دیگه</mj> <mj>یی</mj> <mj>نداشتم</mj> </mj>تصویر
<mj><mj>در</mj> <mj>پست</mj> <mj>های</mj> <mj>بعدی</mj> <mj>با</mj> <mj>مطالعه</mj> ی <mj>بیشتر</mj> <mj>خدمتتون</mj> <mj>میرسم</mj></mj>
ارسال پست

بازگشت به “انجمن علم و فناوري”