HAARP جدیدترین اسلحه آمریکا ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

Re: HAARP جدیدترین اسلحه آمریکا ؟

پست توسط aaq »

N@VID نوشته شده:
(بارزترین مثال برای این موضوع اینه که اگه شما یک پرتوی نور رو از کنار یک اهنربا عبور بدید نه پرتو منحرف میشه و نه اهنربا حرکت میکنه)

شما می دونستید که پروفسور محمود حسابی یک نظریه به نام نظریه بینهایت بودن ذرّات ارائه دادن و تایید شده یک قسمت این نظریه
توی یک عکس نشون می ده که یک پرتو نمی دونم نور یا پیزه دیگه ای (الکترو مغناطیسی) توسط یک میدان مغناطیسی منحرف می شود در ضمن نور توسط نیروی گرانش منحرف می شود (سیاهچاله ها )
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 305 بار
سپاس‌های دریافتی: 323 بار

پست توسط simab1348 »

اطلاع همگانی در مورد این تکنولوژی چیزی از ضرر اون برای ما کم نمی کنه (در صورت اثبات قطعی ) ! مگر بمب اتم رو علیه مردم ژاپن استفاده نکردند؟ چرا تا این حد اصرار به ایجاد وحشت از این سیستم رو دارید! مثلا اینکه ما خیال کنیم که هر بلایی که سرمون میاد از تکنولوژی آمریکاست چه سودی به حال ما داره ... غیر از اینکه باعث وحشت عمومی و ترس از یک قدرت بیگانه بشه ... بنظر من اونها هم بدشون نمیاد تا یکی پیدا بشه و جهان رو از اونها بترسونه ... دوست عزیز درسته که علم بشر بسمتی میره که میتونه صدها بار نسل این موجود رو از روی زمین برداره ... اما خداوند متعال تا زمانیکه ما خودمون سببش رو نسازیم (گناه و فساد فی الارض ) بلایی رو بر ما نازل نمی کنه ... چه از آسمان و چه از نوع بشر ... خودتون هم میدونید سلاحهای هسته ای که در خدمت قدرتهای کوچک و بزرگه میتونه صدها بار کره زمین رو نابود کنه . سلاحهای میکروبی . سلاحهای شیمیایی و غیره رو هم اضافه کنید... پس چرا هنوز زندگی ادامه داره .
تکرار و تکثیر این موضوع مثل اینکه بگیم : ویروس بسیار خطرناکی به یک موش تزریق شده و در شهر رها شده علائم این ویروس مانند سرماخوردگی است و میتواند میزبان را ظرف سه روز نابود نماید. خودتون حساب کنید که با یک عطسه و سردرد ساده چه مشکلاتی برای میلیون ها نفر پدید خواهد آمد... شاید روزانه هزاران خطر از کنار کره زمین بگذرد ... اما خداوند اینگونه مقرر کرده تا اهل زمین رو تا روز معینی که روز قیامت هست حفظ کنه ... روز مرگ آدمها رو به اونها نمیگه تا بتونن زندگی کنند... بنظر من دامن زدن به این موضوع هیچ فایده ای به حال خیلی ها از جمله من و شما نداره ...
من وبلاگ (ثریا ) و سایتهای دیگر را که همین مطالب را در برداشت دیدم و نظرات زیادی رو که دیگران گذاشته بودم خواندم .... خیلی از مطالب با هم جور در نمیاد و خیلی ها ( که کم اطلاع هم نبودند) ادعای شما رو قبول نمی کنن . برای مثال عکسی که بعنوان آنتنهای هارپ در آلاسکا گذاشته بودید رو نقد کرده بودند و گفته بودند این آنتنها برای طول موجی که شما گفته بودید استفاده نمیشه ! یا دیگر نظراتی که در وبلاگتون موجوده ! چه توضیحی در این مورد دارید؟
لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

شما می دونستید که پروفسور محمود حسابی یک نظریه به نام نظریه بینهایت بودن ذرّات ارائه دادن و تایید شده یک قسمت این نظریه
توی یک عکس نشون می ده که یک پرتو نمی دونم نور یا پیزه دیگه ای (الکترو مغناطیسی) توسط یک میدان مغناطیسی منحرف می شود در ضمن نور توسط نیروی گرانش منحرف می شود (سیاهچاله ها )

بنده از منظر فیزیک کلاسیک عرض کردم. وگرنه فیزیک کوانتوم دنیایی است برای خودش. و همچنان قسمتهای زیادی از ان برای ما ناشناخته است.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 15 بار
تماس:

پست توسط ali911 »

با سلام به دوستان. من مدتي پيش اين كامنت رو ايجاد كردم . البته به زوديديدم اين بحث خيلي داغ شد . ولي ديروز به طور اتفاقي يه چيز جالب كشف كردم. تو بررسي هائي كه در مورد هارپ داشتم چند فيلم ديدم كه توش تصاويري از نورهاي شبيه رنگين كمان تو آسمون چينقبل از زلزله سيچوآن سال گذشته مشخص بود . حالا نكته جالب اينه كه با ديدننورهاي رنگي ياد رنگين كماني افتادم كه دقيقا پارسال اوايل ارديبهشت تويآسمون چين و از پنجره هواپيما ديدم . يعني چند روز قبل از زلزله سيچوان .جالبه كه اين رنگين كمونهاي هم مركز به شكل چند دايره و تو ارتفاع زيادبودن و باعث شدن من چند عكس ازشون گرفتم . حالا اين عكسا رو ببينين وخودتون قضاوت كنيد . من كه تا اون موقع همچين چيزي نديده بودم و هيچ دليليبراشون پيدا نكردم . نكته جالب ديگه اين بود كه با وجود هواي صاف وقتي بهاز گوانگجو به پكن رسيديم ناگهان طوفان و گردباد عجيبي روي باند پكن درستشد كه نزديك بود به ملكوت اعلا بپيونديم . من كه تا اون زمان همچين فرودوحشتناكي رو تجربه نكرده بودم .
[External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های دریافتی: 15 بار
تماس:

پست توسط ali911 »

البته دوستان من تعداد بيشتري عكس از اون دايره ها دارم . لطفا نظرتون رو بديد . ولي فكر ميكنم بي ارتباط نباشه . تو اين همه پروازي كه داشتم اين تنها باري بود كه يه همچين چيزي ديدم .
New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار

سلاح هارپ

پست توسط allamehph »

تصویرسلام می خواستم از دوستان خواهش کنم در مورد سلاح هارپ برام مطلب ارسال کنن.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29119 بار
سپاس‌های دریافتی: 21533 بار
تماس:

Re: سلاح هارپ

پست توسط sokuteasemuni »

سلام
ورود شما رو خير مقدم عرض مي كنم
تقديم به شما ؛ ببخشيد يكم دير شد :grin: :

forum-f60/haarp-t52693-60.html
New Member
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

Re: سلاح هارپ

پست توسط reza uk »

سلاح خفا بیشتر از بمب اتمی قدرتمند.

30th خرداد 1908 در یکانفجار ، زمین شناسی ، قدرتمند تر از هر نوع در تاریخ بشر ، حتی به روزحال حاضر ، بالا رخ داده است در بالا به بیابان شمالی از راه دور و سیبریدر Tungusta. در انفجار معادل یک تا پانزده میلیون تن ترینیتروتولوئن ،پنج صد هزار هکتار مربع زمین ، یک منطقه به اندازه یک شهر بزرگ مانند مسکو، instantaneously شده بود و به طور کامل تخریب می شود. [1]

تعدادی از نظریه های معتبر و باور نکردنی شده اند پیشنهاد به توضیح معروفانفجار Tungusta ، اما از سال 1908 ، که در قرن است که از این واقعه گذشت، دانشمندان شده اند قادر به پیدا کردن مدارک
برای حمایت از هر یکاز توضیحات پیشنهادی. در آن زمان ، یک دانشمند مشهور به نام نیکولا تسلاادعا کرد مسئولیت این حادثه ، اما inexplicably از این واقعیت است که عمومرا دریافت و یا هرگز
توجه به نظر می رسد که آن را به شایستگی. تسلاشده بود به انجام آزمایش های موفق با یک تکنولوژی نظامی جدید برای انتقالبی سیم به میزان زیادی از انرژی از طریق امواج رادیویی -. زیر
انفجار بزرگ Tungusta آقای تسلا بیان کمک بزرگی است که هیچ یک از تجربه اورا به قتل کرده است. او تصمیم گرفت که در آزمایش های خود را بیش از حدخطرناک بودند برای ادامه و بلافاصله او را از میان بردند
ماشین [2]

گزارش های متعددی جدی آشکار است که دانشمندان مختلف دیگری نیز انجام شدآزمایش موفق در انتقال انرژی بی سیم در سراسر سال 1908 ، اغلب موجب انفجاربزرگ با استفاده از دستگاه کنترل از راه دور. به عنوان مثال ، در ماه اوتسال 1913 که فیزیکدان برجسته فرانسوی مسیو Giulio Ulivi یک مخاطب ازافسران عالی رتبه نیروی دریایی فرانسه در یک تظاهرات از "به مرگ او را تحتتاثیر اشعه" تکنولوژی توسط انفجار مین در بندر Trouville. [3]

در مصاحبه ای فوق العاده در مورد سلاح خود ، تسلا یک بار گفت :

"اختراع من نیاز به یک کارخانه بزرگ ، اما پس از آن برقرار شد
از آن خواهد شد ممکن است برای تخریب هر چیزی ، مردان و یا ماشین آلات ،
نزدیک شدن در درون یک شعاع 200 مایل. از آن خواهد شد ، پس به صحبت می کنند ،
ارائه یک دیوار قدرت ارائه یک مانع در برابر شکست ناپذیر
هر گونه پرخاشگری موثر است. "

شواهد اخلال در نظامی که ایالات متحده به انجام آزمایش های جدید با تسلافناوری انتقال انرژی بی سیم وجود دارد. یک جستجوی وب اساسی برای کلماتکلیدی مانند "تسلا" و "کویل" نشان میدهد که فیزیکدانان سرگرمی را در سراسرجهان به بازی با تکنولوژی تسلا در مقیاس کوچک در sheds باغ خود ، به صدهانفر از صفحه اصلی صفحات شخصی با افتخار شهادت دادن. [4] در چنگ پروژه ،واقع در یک
آمریکا پایگاه نظامی در ایالت آلاسکا است rumoured به درحال توسعه یک دستگاه مدرن و در یک مقیاس وسیع برای انتقال payloads عظیمیاز انرژی را به نقاط دور. [5] در نظریه سلاح چنگ می تواند مورد استفادهقرار گیرد ، به آنها انتقال انرژی بیش از یک انفجار هسته ای را به درستنقطه focussed در هر نقطه روی زمین. یک موشک هسته ای زمان برای مسافرت بههدف خود ، حامل مقدار محدودی از انرژی ، و می توانند تیرباران کرد. تسلا'sاعتصابات انتقال فن آوری های بی سیم در سرعت نور ، نامرئی است ،unstoppable ، و می تواند یک مقدار انرژی است که جز به اندازه نیروگاه ونامحدود است که در آن رها
دستگاه عمل. تصویر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط shervin_en_teh1 »

تصویرسلام دوستان . در پاسخ به دوست عزیزمون که فرمودند این پروژه عظیم تنها بافرکانسهای بالا یا HF کار می کنندباید بگویم که در قسمت پاسخ به پرسشهای خود همین سایت هارپ به این اشاره شده که خودش قادر به تولید این فرکانس نیست (البته از نظر تکنولوژیکی قادر هست اما اینطور صلاح هست که بگویند نه!!!) ولی قادر است این فرکانس را در لایه آیونوسفر تولید کند آن هم به کمک و واسطه همین امواج فرکانس بالا یا همان HF . این هم لینکش [External Link Removed for Guests]
در کل این را بگویم که بهتر است جای زیر سوال بردن این سلاح نسل سومی به آگاه سازی باقی مردم در مورد این حقیقت کمی ترسناک کمک کنیم .این را هم بگویم که با مطالعه ی زندگینامه دانشمند بزرگ آقای تسلا (که بنده ارادت ویژه ای به ایشان دارم!) متوجه خواهید شد که پروژه انتقال انرژی از طریق بیسیم به فواصل دور پروژه ای بود که آقای تسلا در نزدیک به یک قرن پیش باموفقیت انجامش دادند . آن هم از طریق همین امواج الکترومغناطیس . کار تاآنجایی پیش رفت که حتی انفجار معروف سال 1908 در روسیه را به آزمایشات آفای تسلا نسبت می دهند که من البته راجع به صحت آن نظری نمی دهم.پروژه های تسلا توسط امریکا و شوروی به دست دانشمندان هر دو طرف ادامه پیدا کردمخصوصا در دوران جنگ سرد و کار تا آنجایی پیش رفت که هر دو کشور موفق به ساخت نسل جدیدی از سلاحهای جنگی موسوم به سلاحهای لیزری شدند.جالبتر اینکه تسلا در یک مقاله ای که در همان سالهای بعد از آزمایشاتش چاپ می کند به این مطلب اشاره می کند که با این امواج می توان توانی را به زمین متنقل کرد که همه جا را نابود کند می توان سلاحی فوق العاده مرگبار و مخوف ساخت.متاسفانه من به همه شما این اطمینان را می دهم امروز ابر قدرت ها به این سلاح دست پیدا کرده اند.تسلا اسم این سلاح فرضی را teleforce نام گذاشت و اخیرا همان پروژه را با نامهایی چون ray gun و امثال اینها میشنویم . باید این را بگویم که امروز جنگهای انمی برای هیچ کشوری در هیچ جای دنیا صرفه ندارد . چه مادی و چه انسانی . به همین خاطر باید به ابرقدرت های دنیا این حق را بدهیم که دیگر دستان سر بازان خود را با سلاح های گرم اذیت نکنند! البته من این حرف ها را با بی طرفی می گویم.
واقعا باید هشیار تر از دقت بر روی مخفف HAARP به این مسایل نگاه کرد.باید به دوستان بگویم که توضیح بسیار علمی و قانع کننده ی این دستگاه را بهتر است که از دانشمندان این پروژه بپرسند! آخر واقعا ما اگر دقیقا چگونگی ساخت این سلاح ها را بلد باشیم که خودمان یکی از آن ها می سازیم ! آن هم نه یکی بلکه 100 تا !!! غیر از این است ؟! بنابراین بهتر هست که دوستان جای پرسش های منحرف کننده و درخواست دلایل بسیار علمی و قانع کننده به اهداف ملت ها برای توسعه ی قدرت و ثبات موقعیت بیاندیشند،ثانیا سازندگان و دانشمندان اینگونه سلاح ها من جمله هارپ هیچگاه دوست ندارند که مردم از کارهایشان مطلع شوند." آنها به مردم حقایق را نمی گوینددر حالی که به آنها دروغ هم نمی گویند ! " این خیلی نکته مهمی است . تسلا خیلی به بشریت خدمت کرد.چرا آنطور که باید معروف نیست؟!
هیچ می دانستید تسلا و انیشتین با هم بر روی پروژه ماشین زمان کار میکردند؟! هیچ می دانستید بر سر ناوگان امریکا در سال 1943 چه آمد؟تمام خدمه ناپدید شدند و وقتی در چند مایل آنطرفتر ظاهر شدند همه آنها به گونه ای دردناک از میان رفته بودند!آیا پروژه ماشین زمان با شکست مواجه شد؟نه !!!و حالا در سال 2009 ....
به لبخند آقای اباما نگاه کنید. اون خیلی خونسرده ! باز هم دقت کنید ...از من هم خونسرد تره ! چرا ؟؟؟ چرا اونجور که باید برای نابودیه تروریستها عجله نداره ؟ هارپ که سلاح کوچیکشونه جریان از این حرف ها هم گذشته .باور حقیقت پروژه هارپ برای من هم خیلی سخت بود . اما توجیه علمی و انکارسران قدرت امریکا اونقدر قوی هست که هم تاییدش می کنه هم ردش می کنه !بستگی به این داره که باور ما چی باشه . آیا استدلال علمی برامون مدرک معتبر هست یا سکوت عاملان این دستگاه ها ؟!
امروزه با سلاحهایی مواجه هستیم که گلوله های دشمن را در همان سلاح دردستش منفجر می کند (از طریق داغ کردن ماشه با کمک امواج لیزری) ،تمام سیستم های الکترونیکی تانک ها ، هواپیما های دشمن را از کار می اندازد واین ها همان سلاح های موسوم به لیزری هستند که متاسفانه قادرند تمامی موشکهای دشمن را در پایگاه خودش منفجر کند ! هنوز هم باور اینها برایمان مشکل است. به همه دوستانی که با ایشان بر سر پروژه چند ده ساله ی HAARP مجادله می کنید بگویید که این پروژه سر آغاز یک جهش در سبک جنگ است . جهشی که البته امریکا از قبل تر در فکر رسیدن به آن بود . باران های بسیار تند و برق آسای جنگ ویتنام را خیلی ها فراموش کردند که ارتش امریکا با کمک جنگنده های خودآنها را بارور می کرد تا در توان نیروی مقابل خلل ایجادکند.کم کردن و نابود کردن مراکز انمی جهان به فشار امریکا یکی دیگر ازدلایل واضح دستیابی امریکا به این سلاح هاست . سلاح هایی که حتما طی سالهای آینده مقالات و افشاگری های بیشتری در مورد آنها خواهیم دید (البته به تلاش دوستان تصویر)
از جمله آنها مقالاتی راجع به جسد هایی هست که در افغانستان و عراق پیداشده که این اجساد 30 الی 45 روز بعد از مرگشان همچنان سالم بودند و اثری از تجزیه شدن در آنها دیده نشده بود و این بسیار پر واضح حکایت از استفاده ی از سلاحی دارد که تمامی باکتری های شخص را از بین برده باشد،اثری از بمب شیمیایی پیدا نشده پس جریان چیه ؟! چه چیزی می تونه انقدر کشنده و قدرتمندباشه ؟! نمی دونم شاید 10 سال دیگه شاید 20 سال دیگه ... این اسرار وپروژه های عظیم به طور واضح فاش بشن . اما فعلا بهتر هست که با همین اثرات و نشانه ها ی هر چند کم هم دوهزاری ما بیفته تصویر.به هر حال پروژه هارپ ، پروزه ای قابل احترام (از نظر علمی) ، جالب و جذاب ،دیدنی و شنیدنی و در عین حال ترسناک و دلهرا آوره ! مگه نه ؟!!!
موفق و پیروز باشید تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

shervin_en_teh1 نوشته شده:امروزه با سلاحهایی مواجه هستیم که گلوله های دشمن را در همان سلاح دردستش منفجر می کند (از طریق داغ کردن ماشه با کمک امواج لیزری) ،تمام سیستم های الکترونیکی تانک ها ، هواپیما های دشمن را از کار می اندازد واین ها همان سلاح های موسوم به لیزری هستند که متاسفانه قادرند تمامی موشکهای دشمن را در پایگاه خودش منفجر کند ! هنوز هم باور اینها برایمان مشکل است.

مطمئنا اگر یه همچین سیستمی وجود داشت، آمریکا بخودش زحمت نمیداد سیستمهای ضد موشکی مانند Arrow, THAAD و Patriot درست بکنه.

خواهشا دست از این بزرگنمایی آمریکا بردارید.

ما اینجا داریم بحث علمی میکنیم نه تخیلی
New Member
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط shervin_en_teh1 »

با سلام مجدد و عرض احترام خدمت تمامی دوستانی که در تلاشند تا از هرزاویه ای این گونه مسایل مبهم من جمله پروژه هارپ را بررسی کرده و زیر ذره بین بگیرند تا اذهان دیگران نیز به تفکر افتاده و در نهایت همه ما بتوانیم در این رابطه به نقطه ای مشترک برسیم . هوش ایرانیان در تعمیق مسایل قدرت بالایی دارد و شاید واقعا جوانان ایرانی خیلی زودتر از خیلی مردم دیگراینگونه مسایل را به سوال و تحلیل می گیرند و به دنبال پاسخی برای آن هستند.من خود دانشجوی مخابرات هستم . البته دعوت می کنم از دانشجویان پرسابقه مخابرات که لطفا در این رابطه تحقیقاتی به عمل آورده و نتایج را دراختیار باقی دوستان بگذارند تا توجیه یا رد علمی اینگونه پروژه ها برای همگان ثابت گردد. کما اینکه من خودم از معتقدین به صحت و درستی استفاده نظامی پروژه هارپ هستم . اشاره شد به اینکه اگر امریکا این سلا ح ها راداشت نیازی به ساخت سیستم ضد موشکی نداشت .
اولا باید اشاره ای کنم همانطور که همه ما می دانیم جایگزینی یک طرح عظی مبه جای یک طرح فرسوده یا نسل قبل نیاز به ماهها و سال ها زمان دارد و کاری لحظه ای نیست.
در مورد استفاده از ربات ها در جنگ عراق و افغانستان امری مشهود برای همه ماست اما ایا امریکا همه سربازان خود را با ربات ها تعویض کرد؟اصلا ایااین کار ممکن هست؟البته هست اما باید به 2 منظر نگاه کنیم اولا زمان زیادی صرف خواهد شد و ثانیا مخارج فوق العاده ای در پی خواهد داشت.باید قیمت تمام شده این رباط ها از قیمت خون سربازان امریکایی کمتر باشد،در غیراینصورت صرفه ای ندارد.یک مثال کلی دیگر می زنم . یک طرح یا پروژه آزمایشگاهی چه زمانی به توسعه و تولید کارخانه ای در می آید؟ ... زمانی که از نظر اقتصادی به صرفه باشد . به موضوع اصلی بر می گردیم . اولا این گونه پروژه های نظامی هنوز در مراحل آزمایشگاهی هستند (می توانید با کمی گذاردر اینترنت به خبرهای کوتاه در مورد پروژه های جاری نظامی کشورها پی ببرید) یعنی نیاز به بهسازی و دقت و عملکرد بالاتر دارند.
این را هم بگویم که پروژه های بسیاری هم بوده اند که یک پله مانده ب هاجرای عمومی لغو شده اند مثلا پروژه مونتاک یا پروژه ی کنترل ذهن از راه دور (می توانید نمونه ای از عملیات این پروژه را در فیلم suspect zero نیزمشاهده کنید که البته نمونه اغراق آمیز این پروژه است) . پروژه haarp هم ممکن است جزو عملیات شکست خورده به حساب آید مخصوصا این روزها که صدایش بلندتر به گوش می رسد! اما این را در نظر بگیرید که اولا سلا ح های نسل سوم بسیار نو پا هستند و بسیار هم تولید آنها پر هزینه و حتی پر ایراد هست.
حتی عده ای معتقدند سیل و زلزله سونامی ناشی از اشتباه محاسباتی مسببین هارپ بوده است که البته این تنها یک گمانه زنی است و بنده خود تاییدی نمیکنم،اما دور از ذهن هم نیست.در اینکه این پروژه و امثال اینها هنوز مراحل آزمایشی را طی می کنند شکی نکنید.با تمام این توضیحات به این نتیجه میرسیم که امریکا هنوز هم شدیدا نیاز به تولید سلاح های نسل دومی دارد . حتی تولید و ساخت چاقو !!! چون هنوز هم این سلاح ها ساده ترین و مطمءن ترین وبه صرفه ترین سلاح ها هستند . هم برای امریکا هم برای باقی کشورها . اماهمانطور که قبلتر هم اشاره کردم ما تا چند سال آینده وارد عصر جدیدی ازسبک جنگ خواهیم شد که اولا در آن کشتار مردم بی گناه کمتر خواهد شد وثانیا استفاده از نیرو های انسانی به حد اقل ممکن خواهد رسید . یادمان باشد که یکی از ترفند های قدیمی مخفی نگهداشتن اطلاعات ، فاش کردن آن است! آلمان قبل از شروع جنگ جهانی دوم یکی از مدرنترین هواپیما های آن دوران خود را در نمایشگاهی در پاریس به نمایش گذاشت.همه ی بینندگان و مردم ازکنار این تیزروی آلمانی با لبخند عبور می کردند و بی خبر ار آنکه چند سال آینده این مدل هواپیما خط اصلی جنگهای هوایی را هدایت خواهد کرد! خیلی هامعتقد بودند که با آگاهی از چگونگی سیستم این جنگنده می شد نیروی آلمان را غافلگیر کرد .حال متاسفم که همین بلای پنهانی ناشی از آشکاری در موردهارپ هم تکرار شد.سعی می کنم در آینده توضیحات و توجیحات علمی این وسیله را بیشتر توضیح دهم و از باقی دوستان هم نهایت قدر دانی را دارم که کمک فراوانی به افشای این حقایق می کنند.مطلب دیگر راجع به این بود که فرمودندما امریکارا بزرگ می کنیم و اینگونه سخنان. بسیاری از توضیحات را خود میدانید اما محض یاد اوری به کوتاه توضیحاتی بسنده می کنم .
اولا که امریکا از نظر موقعیتی که الان به ان دست پیدا کرده (منظور سرمایه داری ،دموکراسی ،قدرتی و ...)بسیار کشته ها داده و مردم امریکا از تمام ملل و اقوام سالیان جنگیده اند و جنگیده اند با تمام مشکلات و سالیان سال قوانین ساخته اند و پرداخته اند تا امروز امریکایی اینچنین را شاهد هستیم.ساخنار دولتی و نظامی امریکا و مخصوصا سیستم گزینش افراد در امریکا سیستمی واقعا نزدیک به "گزینش بر مبنای لیاقت" هست. به همین خاطر امریکا، معدن یابه قولی سفره ی بزرگ و پهناوری شد برای جذب نخبگان اقصی نقاط دنیا . ای نجاذبه، تاریخی به بیش از 1 قرن پیش دارد . این را هم بدانید امریکا همیشه در جذب نخبگان از تمامی کشور های دنیا چند قدم جلوتر بوده . در این سالیان زیاد امریکا با گرد اوردن این نخبگان به پای سفره ی پهناوری شامل یک دیس بزرگ امکانات ،یک سبد پر از سرمایه و احترام و بشقابهایی پر از پول (!) ،محیطی گرم و صمیمی برای به خدمت گرفتن آنها فراهم کرد.دانشمندان و نخبگان از اطراف دنیا در کنار یکدیگر تلاشی بی وقفه را آغاز کردند تا هر روزگامی بزرگتر در جهت پیشرفت تکنولوژی و اسایش بشری را بر دارند.اینطور شدکه ناسا ، IBM ، MICROSOFT و امثال اینها جلودار تکنولوژی هایی شدند که ازدل امریکا بر خواسته اند ... از امریکایی صحبت می کنم که امروز پروژه هارپ را به کمک تلاش همین نخبگان ساخته است . ما واقعا نمی توانیم منکر ابرقدرت بودن امریکا شویم . هر چند که در جنگهایی شکست خورده ، و مثل خیلی ازکشور های دیگر اشتباه های بزرگی مرتکب شده اما تقریبا تمامی مفسران دنیامعتقدند که امریکا ی هزاره سوم وارد عصر پست مدرن شده چه در عرصه ی نظامی وچه در عرصه های دیگر. پس بیایید از بزرگ بودن امریکا فرار نکنیم . یک مطلب مهمتری را در انتها اشاره کنم و با عرض پوزش بابت این زیاده نویسی ام سخنانم را تمام می کنم . امریکای امروز به نقطه ای رسیده است که دلیلی برای دامن زدن به جنگ ها نمی بیند . یعنی دلیلی وجود ندارد که امریکابرای ما خطر باشد ، مگر اینکه ما برای آن باشیم.به عبارت دیگر به نظر شخص بنده امریکا تا زمانی که سرش سرما نخورد ، کلاه و سلاح بر تن نمی کند! این اخلاق تاریخی امریکا و اصولا سیاست های امریکاست . بنابراین بهتر هست که خیلی هم به پروژه هارپ منفی نگاه نکنیم در حالی که بدانیم می تواند سلاح مرگباری هم باشد.اصولا لزوما دلیل چندانی برای استفاده مرگبار از این تکنولوژی آن هم علیه مردم ایران وجود ندارد.آمریکا این روزها به نقطه ای از درک سیاسی رسیده است که نه تنها جلوی پیشرفت باقی کشور ها را نمی گیردبلکه کمک هم می کند اما شرط آن عدم تخریب امنیت ملی دولت و مردم امریکاست که متاسفانه رعایت نمی شود نمونه اش دستیابی برخی کشورها به سلاح اتمیست.حال می دانید که اگر از جنبه های منفی آنتن های هارپ صرف نظر کنیم چه خوب می شد که بتوان در تهران ابر های بارانزا ایجاد کرد ! یا جاهای خشک کشورمان . اصلا از کجا می دانید شاید با خارج شدن این پروژه از مقاصدنظامی بتوانیم سالهای خشکسالی کمتر ، جنگل های بیشتر داشته باشیم.حتی شایدبتوان انرژی جمع شده در گسل های ایران را با اطلاع آماده باش قبلی تخلیه کرد!اینطور می توانیم زلزله را دور بزنیم .... اما اینها دیدگاه های مثبت بود ... در کل اینکه آگاه باشید و به همه شما قول می دهم که دستیابی احتمالی لا اقل امریکا به سلاح های نسل سوم یا لیزری صرفا جنبه دفاعی داردنه برای تسخیر دنیا . در عالم پست مدرن "جنگ برای تسخیر دنیا "جای خود رابه "الگو شدن برای سایرین" داده است . در آینده بیشتر به توجیه علمی هارپ خواهم پرداخت . البته به طور دقیق نمی توان تحلیل کرد زیرا برخی ازفرمولها و نکات علمی از بازه ی معلومات ما خارج است و زمانی فاش خواهند شدکه از زبان سازندگان هارپ بیان شود کما اینکه بدون شک مقالاتی از بیان این دانشمندان بصورتی تک صفحه ای و کم یاب در اینترنت یافت خواهد شد که ازباقی دوستان خواهش می کنم در ترجمه و یافتن این مقالات کمک کنند ، بدون شک بهره مند خواهیم شد .
با سپاس فراوان از دوستانی که با فراهم آوردن محیطی باز برای تحلیل پروژه هارپ فرصتی برای بیان نظریات همگان فراهم آوردند .
موفق و پیروز و آگاه باشید . تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

shervin_en_teh1 نوشته شده:اولا باید اشاره ای کنم همانطور که همه ما می دانیم جایگزینی یک طرح عظی مبه جای یک طرح فرسوده یا نسل قبل نیاز به ماهها و سال ها زمان دارد و کاری لحظه ای نیست.
در مورد استفاده از ربات ها در جنگ عراق و افغانستان امری مشهود برای همه ماست اما ایا امریکا همه سربازان خود را با ربات ها تعویض کرد؟اصلا ایااین کار ممکن هست؟البته هست اما باید به 2 منظر نگاه کنیم اولا زمان زیادی صرف خواهد شد و ثانیا مخارج فوق العاده ای در پی خواهد داشت.باید قیمت تمام شده این رباط ها از قیمت خون سربازان امریکایی کمتر باشد،در غیراینصورت صرفه ای ندارد.یک مثال کلی دیگر می زنم . یک طرح یا پروژه آزمایشگاهی چه زمانی به توسعه و تولید کارخانه ای در می آید؟

این سیستم لیزری که شما از آن صحبت میکنید برای ما شناخته شده است و بنام THEL Tactical high energy laser شناخته میشه و در این لینک چگونگی کارایی اون نشون داده میشه :

ولی این سیستم لازمه اش قرارگرفتن در فاصله معینی از هدفه و با اون تعریفی که شما کردید:

( واین ها همان سلاح های موسوم به لیزری هستند که متاسفانه قادرند تمامی موشکهای دشمن را در پایگاه خودش منفجر کند )

جور در نمیاد.

لیزر خط مستقیم رو سیر میکنه نه منحنی که بشه از روی زمین، موشکهایی بر روی زمین رو منهدم بکنه یا اینکه باید روی ماهواره های نظامی نصب بشه که تامین انرژی این لیزر کیلومترها بالاتر از سطح زمین حداقل فعلا دور از دسترس میباشد.

حداقل فعلا نمیتونن موشکهای دشمن رو تو پایگاه خودش منفجر کنن، تو هوا از یه فاصله معینی شاید ولی توی پایگاه هرگز.

توی این کلیپ هم موشک بالستیک هدف قرار نمیگیره بلکه موشک کاتیوشا رو منهدم میکنه، احتمالا فاصله ای که موشک بالستیک از زمین قرار میگیره، برای این سیستم غیر قابل تاثیر گذاریه.
پس عاقلانه ترین کار فعلا کار بروی همین سیستمهای ضد موشکی شناخته شده هست.

shervin_en_teh1 نوشته شده:.مطلب دیگر راجع به این بود که فرمودندما امریکارا بزرگ می کنیم و اینگونه سخنان. پس بیایید از بزرگ بودن امریکا فرار نکنیم

اینجا کسی منکر بزرگی و قدرت آتش آمریکا نیست، گفتم خواهشا دست از بزرگنمایی آمریکا بردارید، یعنی اینکه از پشت ذره بین امریکا رو نشان ندهید.

shervin_en_teh1 نوشته شده:
امریکای امروز به نقطه ای رسیده است که دلیلی برای دامن زدن به جنگ ها نمی بیند . یعنی دلیلی وجود ندارد که امریکابرای ما خطر باشد ، مگر اینکه ما برای آن باشیم.

آمریکا این روزها به نقطه ای از درک سیاسی رسیده است که نه تنها جلوی پیشرفت باقی کشور ها را نمی گیردبلکه کمک هم می کند کند اما شرط آن عدم تخریب امنیت ملی دولت و مردم امریکاست که متاسفانه رعایت نمی شود نمونه اش دستیابی برخی کشورها به سلاح اتمیست.

خیلی عاشقانه از آمریکا صحبت میکنید.

اگر بدینگونه است که شما میفرمایید، توجیه شما برای مشکلات بوجود آمده توسط آمریکا در این مملکت از زمان پیدا شدن نفت چه میباشد؟!؟

دولت ضعیف ایران در زمان مصدق چه خطری برای آمریکا محسوب میشد که با مشتی دلار و عده ای اوباش دموکراسی نوپای ایران رو به زیر کشیدند و حال به ما درس دموکراسی میدهند؟!؟

8 سال جنگ به تحریک چه کشوری بوجود آمد؟!؟

پشتیبانی مالی، شیمیایی، و نظامی آمریکا از عراق به چه دلیل بود؟!؟

هواپیمای ارباس ایران با 290 سرنشین به چه دلیل به زیر کشیده شد؟!؟ اگر از نزدیکان شما هم در این هواپیما بودند بازهم اینگونه فکر میردید؟!؟

همه اینها فقط به یک صورت میتونه با دیدگاه شما توجیه بشه : نفت ایران ارث پدری آمریکا و به خطر انداختن اون مساوی تخریب امنیت ملی دولت و مردم امریکاست !

خواهشا بجای درس مقداری هم تاریخ معاصر ایران رو مطالعه کنید تا کمی هم با چهره زشت معشوقتان آشنا شوید!
ارسال پست

بازگشت به “انجمن علم و فناوري”