دستگاه سانتریفیوژ توسط محققان دانشگاه تهران راه اندازی شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
پست: 2952
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۷, ۴:۲۷ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

دستگاه سانتریفیوژ توسط محققان دانشگاه تهران راه اندازی شد

پست توسط hani1459 »

دستگاه سانتریفیوژ که به منظور مدل سازی فیزیکی با تلاش محققان دانشگاه تهران طراحی و ساخته شده است صبح چهارشنبه راه اندازی شد.
  گزارش خبرنگار مهر، این دستگاه که دارای قطر محفظه 7 متری است می تواند مدل فیزیکی را در داخل محفظه قرار داده و تحت شتاب مورد نظر قرار دهد. به این صورت در حین آزمایش امکان ثبت داده هایی که معرف رفتار مدل هستند فراهم می شود. 
  دستگاه امکان دسترسی به مدل در حال چرخش از طریق اعمال کنترل های الکتریکی، تزریق مایعات و گاز و ارسال تصاویر و اطلاعات به خارج از محفظه را دارد.  
  این دستگاه می تواند به منظور بررسی سازه های نگهبان شامل دیوارهای انعطاف پذیر و دیوارهای خاک مسلح، سازه های مدفون در خاک و حفاری های زیر زمینی شامل مطالعه خطوط لوله، کالورت های مدفون، شفت ها و ترانشه ها، تونل ها و حفاری های عمیق، پی ها شامل مطالعه ظرفیت باربری پی های سطحی در خاک های چسبنده و غیر چسبنده، شمع ها تحت انواع بارگذاری های استاتیکی و دینامیکی و مطالعه و بررسی انواع سازه های ژئوتکنیکی و بررسی خاک، ژئوتکنیک زیست محیطی شامل مکانیزم انتقال آلودگی در مصالح ژئوتکنیکی و همچنین مدل کردن پدیده های زمان بر و پیش بینی رفتار در زمان های بعدی به کار رود.  
  این دستگاه که سالهای پیش به سفارش ایران در کشور فرانسه در حال ساخت بود از سال 84 به ایران منتقل و مراحل نهایی آن در داخل کشور طراحی شد. 
  دستگاه در حال حاضر در آزمایشگاه خاک و پی دانشکده فنی دانشگاه تهران آماده خدمات رسانی به بخشهای پژوهشی کشور و اجرای پایان نامه های دوره های دکتری و کارشناسی ارشد است. 
   
  
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
ارسال پست

بازگشت به “انجمن علم و فناوري”