آنکه جان را فکرت
راستش را بخواهید اندک زمانی است که بنده به عضویت این سایت در آمده ام اما در همین مدت کوتاه که تقریبا نگاه اجمالی به موضوعات این سایت داشتم آن را درزمینه های کامپیوتر و موبایل وخودرو و... مطالب جانبی دیگر آنطور که در حد توان مدیران سایت است به روز دیدم .
اما به عقیده من با توجه به کوشش مدیران و شیوه چیدمان و نظم دهی سایت امکان پیشرفت و بهبودی بیشتری در این زمینه ها وجوددارد تا اینکه بتوان منبع و مرجعی جامع و کامل ودر عین حال قابل استناد و از همه مهمتر فارسی زبان نه تنها در زمینه های علوم کامپیوتر بلکه با تلاش و همکاری همدیگر در زمینه های علوم گوناگون در اختیار کاربران قرار داد.
من هم در این بین فرصت را غنیمت دانسته و از همه ی دوستداران علم فیزیک دعوت میکنم تا با همکاری یکدیگر بتوانیم قسمتی را به این بخش اختصاص دهیم نه بعنوان بخشی از مطالب گفتگوی آزاد بلکه به عنوان یک قسمت مجزا به اسم انجمن تخصصی فیزیک. به امید تحقق این امر.
"...ریاضیات مرا از قید چشمهایم آزاد میسازد زبان ریاضی اززبان موسیقی هم فطری تروجهانی تر است.اما قوانین ریاضی آنجا که به واقعیت رجوع میکنند قطعیت ندارن دو تا آنجا قطعیت دارند که به واقعیت رجوع نمیکنند.."
آلبرت اینشتین
دعوت از دوستداران علم فيزيک
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
sos1846 عزيز
ضمن تشكر از شما به خاطر ايدهي خوبتون
من هم در صورتي كه حجم و محتواي مطالب در سطح مطلوبي باشه با ايجاد چنين بخشي موافق هستم
پس بسم الله
ضمن تشكر از شما به خاطر ايدهي خوبتون
من هم در صورتي كه حجم و محتواي مطالب در سطح مطلوبي باشه با ايجاد چنين بخشي موافق هستم
پس بسم الله

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
ممنونم از لطفتان
پس تا زمانيکه بشود اين موضوع را به يک بخش مجزا بدل نمود از همه دوستان ميخواهم که مقاله /سوال/همايش /و يا هر چيزي که مرتبط اين مقوله ميباشد در بخش **گفتگوي آزاد** با موضوع ((فيزيک)) ارايه دهند
پس تا زمانيکه بشود اين موضوع را به يک بخش مجزا بدل نمود از همه دوستان ميخواهم که مقاله /سوال/همايش /و يا هر چيزي که مرتبط اين مقوله ميباشد در بخش **گفتگوي آزاد** با موضوع ((فيزيک)) ارايه دهند
اونقدر ذهنتو باز کن٬ تا مطمئن بشی که نه چیزی می دونی نه کسی هستی٬ و هر وقت احساس کردی که کسی شدی٬ وقتشه که برگردي به جمله اول!

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس: