دعوت از دوستداران علم فيزيک

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با علم و تكنولوژي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

دعوت از دوستداران علم فيزيک

پست توسط sos1846 »

آنکه جان را فکرت  
راستش را بخواهید اندک زمانی است که بنده به عضویت این سایت در آمده ام اما در همین مدت کوتاه که تقریبا نگاه اجمالی به موضوعات این سایت داشتم آن را درزمینه های کامپیوتر و موبایل وخودرو و... مطالب جانبی دیگر آنطور که در حد توان مدیران سایت است به روز دیدم .
اما به عقیده من با توجه به کوشش مدیران و شیوه چیدمان و نظم دهی سایت امکان پیشرفت و بهبودی بیشتری در این زمینه ها وجوددارد تا اینکه بتوان منبع و مرجعی جامع و کامل ودر عین حال قابل استناد و از همه مهمتر فارسی زبان نه تنها در زمینه های علوم کامپیوتر بلکه با تلاش و همکاری همدیگر در زمینه های علوم گوناگون در اختیار کاربران قرار داد.
من هم در این بین فرصت را غنیمت دانسته و از همه ی دوستداران علم فیزیک دعوت میکنم تا با همکاری یکدیگر بتوانیم قسمتی را به این بخش اختصاص دهیم نه بعنوان بخشی از مطالب گفتگوی آزاد بلکه به عنوان یک قسمت مجزا به اسم انجمن تخصصی فیزیک. به امید تحقق این امر.

"...ریاضیات مرا از قید چشمهایم آزاد میسازد زبان ریاضی اززبان موسیقی هم فطری تروجهانی تر است.اما قوانین ریاضی آنجا که به واقعیت رجوع میکنند قطعیت ندارن دو تا آنجا قطعیت دارند که به واقعیت رجوع نمیکنند.."
آلبرت اینشتین
اونقدر ذهنتو باز کن٬ تا مطمئن بشی که نه چیزی می دونی نه کسی هستی٬ و هر وقت احساس کردی که کسی شدی٬ وقتشه که برگردي به جمله اول!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sos1846 عزيز
ضمن تشكر از شما به خاطر ايده‌ي خوبتون :D
من هم در صورتي كه حجم و محتواي مطالب در سطح مطلوبي باشه با ايجاد چنين بخشي موافق هستم :o
پس بسم الله :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 64 بار

پست توسط sara »

sos1846, من که خيلي دوست دارم چون عاشق فيزيکم :)
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

sos1846, منم خوشحال ميشم همچين فعاليتي تو سايت وجود داشته باشه هر کمکي از دستم بربياد دريغ نميکنم :o
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط sos1846 »

ممنونم از لطفتان
پس تا زمانيکه بشود اين موضوع را به يک بخش مجزا بدل نمود از همه دوستان ميخواهم که مقاله /سوال/همايش /و يا هر چيزي که مرتبط اين مقوله ميباشد در بخش **گفتگوي آزاد** با موضوع ((فيزيک)) ارايه دهند
اونقدر ذهنتو باز کن٬ تا مطمئن بشی که نه چیزی می دونی نه کسی هستی٬ و هر وقت احساس کردی که کسی شدی٬ وقتشه که برگردي به جمله اول!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

sos1846, عزيز
بهتر است مطالب خود را در بخش علم و تكنولوژي قرار دهيد و نه گفتگوي آزاد
چون فيزيك يك علم است و نه گفتگو

تايپيك منتقل شد
ارسال پست