خبرگزاري فارس: به همت مخترع ايراني دستگاهي ساخته شد كه با آن ميتوان از هر نقطه دنيا تجهيزات برقي منزل را كنترل كرد.
سعيد كابلي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس با اشاره به طراحي و ساخت سيستم كنترل بيسيم از طريق خط تلفن گفت: با استفاده از اين دستگاه ميتوان با خط تلفن تمام تجهيزات برقي خانه را كنترل و خاموش و روشن كرد. وي ادامه داد: اين سيستم به صورت بيسيم كار ميكند و نيازي به سيمكشي ندارد و علاوه بر تلفن با استفاده از ريموت كنترل نيز كاV ميكند.
اين مخترع ايراني افزود: اگر فرد يا كودك پشت در منزل باشد و براي ورود به منزل كليد نداشته باشد، صاحب خانه ميتواند با زنگ زدن به خانه پسورد را وارد كند، در باز ميشود و كودك يا فرد مورد نظر ميتواند وارد خانه شود. وي گفت: حتي ميتوان قبل از حركت به سمت منزل، در سر كار سيستم تهويه را روشن كرد تا خانه در زمان ورود خنك شود و يا در زمان مسافرت با استفاده از اين سيستم ميتوان چراغهاي خانه را روشن، خاموش و يا نور آنها را كم و زياد كرد.
كابلي با اشاره به اينكه اين طرح به تأييد بنياد ملي نخبگان رسيده گفت: مبلغ 3 ميليون تومان براي حمايت به من داده شده است و در حال ارتقا اين سيستم هستم و سيستم دزدگير روي ماشين هم به اين دستگاه اضافه ميشود. وي گفت: ديگر خودرو نيازي به سوئيچ نخواهد داشت و ميتوان استارت و خاموش كردن ماشين را با تلفن انجام داد.
وي ادامه داد: درصدد تجاري كردن اين طرح هستم.
=================================
و اما نکته عجیب اینکه بنده 3 نفر رو میشناسم که یکی از آنها 4 سال پیش همچین سیستمی را با استفاده از تلفن ثابت و SMS موبایل و حتی چیپ های الکترونیکی قابل جاسازی در بدن اختراع نمودند و حتی گواهی ثبت هم گرفتند !!
حالا بماند که چطور ایشون مجدد این اختراع را ثبت کردند جدا از آن به طور حتم عده نه چندان کم دیگری هم در زمینه تجهیزات خانه های هوشمند اختراعات زیادی دارند که این سیستم های کنترلی یکی از کوچکترین آنهاست !
واقعا" باید برای سیستم ثبت اختراع کشور افسوس خرد
و اما عجیب تر از آن اینکه کلیه این سیستم ها نمونه های کپی شده و ساخت داخل چیپ های Smart Huse ساخت SIEMENS آلمان هستند که مخترعان آنها را با مهندسی معکوس مجددا" به نام خود ثبت میکنند !
حال جالب اینجاست که حتی بنیاد ملی نخبگان هم به ایشون تائیدیه داده است و حتی مبلغ 3 میلیون تومان هم وام !!
آنوقت طرحی که ما از وزیر بهداشت نامه برای اجرا شدن آن داشتیم در لابلای مراحل اداری و معاونین محترم بنیاد ناپدید شد !!!!
و در نهایت به ما گفتند که بودجه نداریم !!