درخواست کمک.درباره نيروگاه اتمي
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
درخواست کمک.درباره نيروگاه اتمي
سلام دوستان.راستش يكي از همكاران من كه دانشجوي رشته برق ميباشد براي يك مقاله تحقيقي دررابطه با روند دوره اي توليد ومصرف برق از يك نيروگاه -براي دانشگاه -نياز به اطلاعاطي در رابطه باتكنولوژي وهمچنين عملكرد نيروگاههاي هسته اي دارد. لطفا اگر كسي دررابطه بانيرو.گاه اتمي اطلاعاتي دارد من واين دوستم رو بي نسيب نگزارد.با تشكر از همه شما [-O< 

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
حسن حقوردي چخ نوع اطلاعاتي لازم داريد؟
اطلاعات كلي يا به صورت توضيحي؟ (اطلاعات كلي رو فكر كنم اكثر دوستان بدونند
)
اطلاعات كلي يا به صورت توضيحي؟ (اطلاعات كلي رو فكر كنم اكثر دوستان بدونند
)زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
اطلاعات کلي رو امروزه اکثر مردم کشور به دليل شرايط موجود تا حدودي ميدونن ولي اطلاعات تخصصي چيزي است
که براحتي نميشه در موردش صحبت کرد و نظر داد.
من هم اطلاعات چنداني در اين زمينه ندارم البته منظورم محدوده سوال شماست. يعني کاربرد صلح آميز نه نظامي.
سعي خودم رو ميکنم تا يه تعداد مطلب در رابطه با موضوع درخواستي براتون بفرستم ولي شايد چند روزي طول بکشد
چون سرم شلوغ هست و وقت کافي ندارم.
ولي به نظر من اگر اطلاعات تخصصي لازم داريد بايد بريد کتابفروشي و کتابهاي مربوطه را بخريد. تازگيها تعدادي کتاب و سي دي درباره انرژي هسته اي به بازار اومده که فکر کنم بدک نباشن.

که براحتي نميشه در موردش صحبت کرد و نظر داد.
من هم اطلاعات چنداني در اين زمينه ندارم البته منظورم محدوده سوال شماست. يعني کاربرد صلح آميز نه نظامي.
سعي خودم رو ميکنم تا يه تعداد مطلب در رابطه با موضوع درخواستي براتون بفرستم ولي شايد چند روزي طول بکشد
چون سرم شلوغ هست و وقت کافي ندارم.
ولي به نظر من اگر اطلاعات تخصصي لازم داريد بايد بريد کتابفروشي و کتابهاي مربوطه را بخريد. تازگيها تعدادي کتاب و سي دي درباره انرژي هسته اي به بازار اومده که فکر کنم بدک نباشن.