سؤال در مورد هواپیمای " قاهر "

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هواپيماها به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

قفل شده
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 28 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

سؤال در مورد هواپیمای " قاهر "

پست توسط asemaniha49 »

سلام,من هر کسی که در سطح وب از هواپیمای " قاهر " میبینم بدون حرکت است و از طرف دیگه وقتی به کابین ش نگاه میکنید ظاهر خیلی ساده نسبت به هواپیماهای رادار گریز دیگه دارد.البته یک کلیپ هم از پرواز این هواپیما دیدم اما در فیلم بطور دقیق این هواپیما را نشان نمیده,یعنی از فاصله خیلی دور نشان میده که میتواند هواپیمای دیگه ای باشد.
حالا سؤالم این است که آیا این هواپیما که نشان دادن یک نمونه است ( کانسپت ) ؟ زیرا معمولا اول یک نمونه بصورت کانسپت ساخته میشه و بعد از طی مراحلی شروع به پرواز آزمایشی میکند.آیا این هواپیما قابلیت پرواز را دارد؟ اگر بله,پس چطور هنوز هیچ فیلمی که بطور دقیق نشان بده این هواپیما پرواز میکند را نشان نمیدهند.
این را هم اضافه کنم که من اطلاعاتی در این رابطه اصلا ندارم و فقط این سؤال برایم پیش آمده.دلیلش هم مطالبی است که در این رابطه در اینترنت خواندم
بهرحال هر ایرانی باید به خودش ببالد و افتخار کند از اینکه این سربازان گمنام ولایت هر چند وقت یکبار با یک خبر سوزن به چشمان دشمنان ایران میکنند.مخصوصا آمریکا و اسرائیل که از خشم نا جوانمردانه دشمنی میکنند.
گور شود کسی که عزت ایران را نمیتواند ببیند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

Re: سؤال در مورد هواپیمای " قاهر "

پست توسط esijoon »

دوست عزیز چند تاپیک کامل در مورد قاهر-313 موجود بود...مطالعه میکردید تمام جوابهایتان را پیدا میکردید...

خلاصه جواب هاتون اینه که :
1-اونی که نمایش داده شد یک ماک آپ به معنای نمونه 1:1 یعنی هم اندازه برای رو نمایی اولیه بود
2-اون فیلمی که از پروازش پخش شد هم فیلم پرواز مدل RC رادیو کنترل بود

در کل باید گفت طراحی اولیه این پرنده گام بسیار بلندی در راستای توانمند سازی نیروی هوایی ایران اسلامی است و انشا الله در آینده ای نزدیک شاهد رو نمایی نمونه اصلی اون باشیم

یا علی :razz:
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 381 بار

پست توسط mahdi3366 »

من هنوز نفهمیدم جنس کاغذش چی بود؟؟؟ :L:L :???:
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

قابل توجّه دوستانی که ماک آپ قاهر-313 را به سخره می گیرند:
  آپ F-22 Raptor ،پیشرفته ترین جنگنده ی کنونی! 

تصویر 

تصویر 
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

mahdi3366 نوشته شده:من هنوز نفهمیدم جنس کاغذش چی بود؟؟؟ :L:L :???:

من یک سوال داشتم کاملا هم جدی میپرسم دلیل اینکه برخی دوستان به جنگنده قاهر کاغذی و مقوایی میگن چیه؟؟؟ باز گفتن اینکه جنس ماک آپ از نوع فایبرگلس هست به نظر منطقی تر میاد ولی نمیدونم این کاغذ و مقوا گفتن دلیلش چیه؟؟؟ مگه با کاغذ و مقوا میشه یک ماکت ساخت که بتونه وزن انسان(خلبانی که سوارش شد) را تحمل کند؟؟؟!!!
خبرهایی از تست موتور قاهر به گوش میرسه ولی تا زمانی که رسما اعلام نشه قابل اطمینان نیست.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 381 بار

پست توسط mahdi3366 »

DR.MILAD نوشته شده:

من یک سوال داشتم کاملا هم جدی میپرسم دلیل اینکه برخی دوستان به جنگنده قاهر کاغذی و مقوایی میگن چیه؟؟؟ باز گفتن اینکه جنس ماک آپ از نوع فایبرگلس هست به نظر منطقی تر میاد ولی نمیدونم این کاغذ و مقوا گفتن دلیلش چیه؟؟؟ مگه با کاغذ و مقوا میشه یک ماکت ساخت که بتونه وزن انسان(خلبانی که سوارش شد) را تحمل کند؟؟؟!!!
خبرهایی از تست موتور قاهر به گوش میرسه ولی تا زمانی که رسما اعلام نشه قابل اطمینان نیست.

دوست گل و عزیز خودم:
من یک ایرانیم و مثل تو سرشار از غرور ایرانی و فهم.
دوست ندارم مسئولین مملکتم من رو احمق فرض کنند و در شرایطی که ما حتی موتور صاعقه رو از روی F-5 های از رده خارج خودمون برمیداریم، به من و امثال من وعده هواپیمای نسل X بدن.
برام مهم نیس فایبر بوده یا کاغذ یا فولاد آبدیده!!
واسه من و امثال من مهم اینه که این یک دروغ محض و خنده دار بود!!!
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 223 بار

پست توسط conarmis »

دوست عزیزم zzvf اگر توی اینترنت بگردید علاقمندان بسیاری را میبینید که کابین اف 16 را صرفا به دلیل علاقه در منزل سر هم کرده اند و با برنامه open falcon پرواز میکنند به احتمال قریب به یقین این کاکپیت هم دست ساز یکی از همین علاقمندان است و نه کابین f22 به نظر شما نیروی هوایی امریکا ماکت کابین را اینقدر سطح پایین درست میکند ؟ یهنی امکانات کمپانیهای هواپیما سازی اینقدر در سطح روستاها است ؟ لطفا یه سرچ در مورد جو استیک تراست مستر بفرمایید و با عکس مقایسه کنید سال گذشته همین جو استیک را یکی از بستگان به سفارش بنده از اونور اب اوردند قابل شما را هم ندارد با واقعی هیچ فرقی ندارد از جنس فلز و دقیقا نقاط و شکل قرار گیری دکمه ها سر جای اصلی . ضمنا تمام پنلهای مشابه را هم میشه خرید جالب اینکه این علاقمندان لامصب امریکایی دقیقا صندلی پران و کپسولهای اوون را هم با جک هیدرولیکی در ماکت خونگیشون قرار دادند و دل ما بیچاره ها را میبرند . لطفا یه سرچ بکن خیلی مخلصیم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1414 بار
سپاس‌های دریافتی: 687 بار

پست توسط shahab313 »

با سلام
همانطور که میدونیم هواپیماهایی مانند. قاهر برای مانور پذیری حداکثری با ناپایداری ایرودینامیک ساخته میشوند و با توجه به شکل بالها و دم قاهر این پرنده از تمامی هواپیما های زنده دنیا بیشتر این خصوصیت رو.داره و این نیاز به برنامه نویسی بسیار قوی ای برای پرواز داره چرا که در صورت نبود رایانه بسیار پیشرفته که که موءلفه های پر شمار هدایت پرنده را تنظیم کندهواپیما قا بل کنترل نخواهد بود امری که از عهده بسیاری از سازندگان بر نمیاد همین پرواز نمونه RC خودش دال بر اینه که این توانایی در ایران سر بلند موجوده. درضمن با توجه به شناختی که من از دانش سخت افزاری رایانه در داخل دارم امکان تولید رایانه متناسب با این پرنده نیز وجود داره پس دیر نیست که ما شاهد پرواز نمونه اقعی این. پرنده باشیم با وجود دانش نرم افزاری وسخت افزاری لازمش.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 171 بار

پست توسط ljdk »

انشالله به همین زودیا اماده میشه ویک خبر خوش به هممه داده میشه امیدوارم که بعضی از دوستانی هم که امیدی به ایران ندارن امیدوار بشن
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 28 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط asemaniha49 »

DR.MILAD نوشته شده:

سلام,متأسفانه بعضی از دوستان معنای دقیق فوروم و تاپیک و .... را متوجه نشده اند.بجای اینکه اگر اطلاعاتی دارند ارائه بدهند,فقط برای اینکه یک پست داده باشند,شروع به نوشتن اینگونه مطالب که کاغذی یا ..... میکنند.
من در یک اداره دولتی کار میکنم که بیشتر از نیروهای جوان و تحصیلکرده و به نوعی نخبه استفاده میکنند.باورتان نمیشه گاهی همین جوان ها کارهایی میکنند که برای خیلی از کشورها هنوز در حد رویاست.بعضی اوقات فکر میکنم کاش من هم به سن وسال این جوان بودم و میتوانستم مثل اینها باشم.البته 90% کارهایی که میکنند رسانه ای نمیشه ولی خیلی از کشورها هستند که از عملکرد همین جوان ها در تعجب هستند.البته این را هم در نظر داشته باشید که اینکارها در زمانی داره انجام میشه که هیچگونه تکنولوژی سخت افزاری و نرم افزاری در اختیار ایران قرار نمیدهند.
مثلا حتی زمانی که ایران اون پهباد را به زمین نشاند اولش همه باور نمیکردند تا اینکه یواش یواش دیدند ایران در این زمینه از آمریکا اگر جلوتر نباشه هم رده آمریکاست.
قفل شده

بازگشت به “هواپيماها”