فیس نما هک شد!

در این بخش می‌توانید در رابطه با شبكه، امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 94 بار
سپاس‌های دریافتی: 68 بار

فیس نما هک شد!

پست توسط AMIIITIS »

امروز 09/10/93 تقریبا ساعت 9:45 [External Link Removed for Guests] هک شد

پیام هکر :

این سایت به دلیل نا امنی و بی شعوری صاحبش هک شد و برخی از اطلاعات آن جهت استفاده های نا صحیح در اختیار شما کاربران گرامی است
در روز های آتی دیگر اطلاعات سایت من جمله کل دیتابیس و همچنین دیتابیس سیستم پاپ آپ در اینترنت قرار خواهد گرفت
متقاضیان میتوانند ایمیل بزنند
اخطار:
در روزهای آتی پسورد همه شما کاربران گرامی در اینترنت پخش خواهد شد
پس برای تغییر آن در حساب های دیگر خود کوشا باشید و سایت های در پیت را برای عضویت انتخاب نکنید.

[External Link Removed for Guests]

mailto:?subject=&body=
[COLOR=#D99694]قدر یاران  [COLOR=#FAC08F]قدیمی  را بدان
تصویر فرش های قدیمی را گرانتر میخرند...
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 94 بار
سپاس‌های دریافتی: 68 بار

Re: فیس نما هک شد!

پست توسط AMIIITIS »

امروز سایت فیس نما توسط گروه ی که هنوز مشخص نیست هک شد . سایت فیس نما یک شبکه مجازی با ۲ ملیون کاربر ایرانی است. فردی که این سایت را هک کرده است در حال انتشار دیتابیس این سایت می باشد پس به شما دوستانی که در این سایت اکانت داشته اید پیشنهاد میشود به پسورد ایمیل هایتان را تعویض نمایید.

طبق اطلاعاتی که سایت صفاسیتی در مورد این اتفاق به آن رسیده است این است که سایت فیس نما طی این هفته در حال انتقال فایل های خود از سرور کانادا به سرور های ایران بوده است و به دلیل نا امنی سرور های ایران این سایت به سادگی هک شده است. هک سایت فیس نما تنها ۱۵ دقیقه باقی ماند و پس از آن صفحه سایت فعلا در حال به روز رسانی است بالا آمد اما نکته جالب این بود که پس از ۵ دقیقه پیغام تبدیل به پیغام ۴۰۳ شد و این نشانه آن است که این هکر همچنان در حال حمله به سرورهای این سایت است و پا پس نکشیده است.
[COLOR=#D99694]قدر یاران  [COLOR=#FAC08F]قدیمی  را بدان
تصویر فرش های قدیمی را گرانتر میخرند...
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 3027 بار
سپاس‌های دریافتی: 299 بار

پست توسط varyag »

سلام عزیزان
از بس که بلا نسبت دوستان این هکر احمقه!!!
پای پلیس فتا به ماجرا باز بشه که تا الان هم شده (از اعضای پلیس فتا هم در این شبگه عضو وجود داشته است) دودمانشو به باد خواهند داد حتی اگه در خارج از کشور به سر ببره طبق قوانین بین الملل از اونجایی که مرتکب جرم بزرگی شده (دزدیدن اطلاعات 2 میلیون کاربر کار کمی نیست) پلیس اینترپل کلکش رو میکنه و اگه توسط سیاست مدارانی خاص از طرف کشوری خاص مثلا آمریکا حمایت بشه و از تحویلش امتناع کنند شک نکنید که بلایی مشابه سر فیسبوک هم خواهد اومد
برای همینه که به کاربرا توصیه میشه که رمز یکسانی برای ایمیل و این چنین شبکه هایی انتخاب نکنند
در مقابل فیسبوک آنچنان ترسی بنده به شخصه نسبت به لو رفتن اطلاعاتم ندارم چون چیز خاصی جز همون پسوورد تو فیسنما نداشتم
البته با توجه به فراگیر شدن روزافزون این شبکه اجتماعی و فراموشی به مرور و کم کم فیسبوک بین ایرانی ها این اقدام به منظور بی اعتماد کردن کاربرای ایرانی نسبت به فیسنما و در نتیجه رو آوردن مجددشون به فیسبوک انجام شده که مسلما بدون پاسخ هم نخواهد موند موفق و پیروز باشید
افتادگی آموز گر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
نردبان این زندگی ما و منی ست ____عاقبت این نردبان بشکستنیست
لاجرم آن کس که بالاتر نشست ______استخوانش سخت تر خواهد شکست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 60 بار

پست توسط chainsaw »

من از روز اول عضو فیس نما بودم...
نمی خوام دفاع کنم اما مذخرفترین شبکه اجتماعی موجود تو نت همین فیس نما بود...
بی احترامی مدیران و احمق فرض کردن کاربران مشهود بود
درآمد زایی به هر شکل ممکن
امکاناتی بی دلیل و شلوغ
قضاوت های یک طرفه و بعضا مدیران خط بگیر
هرکی بود گوشزد خوبی کرده بود...
بازم میگم حرفای من از رو تجربه و چیزی که هست
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط varyag »

سلام به شما دوست عزیز و محترم
در اینکه شبکه فیسنما با این کار برای خودش درآمد زایی میکنه هیچ شکی وجود نداره اگه دیتا بیسش تو کانادا بوده حق هم داشته چون ماهانه هزینه هنگفتی باید بابت همین موضوع پرداخت میکردند فرق فیسنما و فیسبوک در همینه اگه فیسنما هم توسط دولت حمایت مالی بشه تا مدیرانش مجبور به اخذ وجوهی از خود کاربران نباشند خیلی خوب میشه اگه فیسبوک برای تمامی کاربران رایگان هست و امکانات بیشتری داره به خاطر همین موضوع هست چون هزینه هاش توسط دولت های دیگه از جمله آمریکا و اسرائیل پرداخت میشه و به خاطر همین هست که رایگانه درضمن خدا به من و شما عقل داده دوست عزیز آیتم هایی که تو فیسنما برای فروش قرار داده شده بود اجباری و الزامی نبود و کسانی که خریداری میکردند رو هیچکس اجبار نکرده من هم اونجا بیش از 4 سال یا 5 ساله عضو هستم اما پولی باش خرج نکردم دولت هم اگه میخواد با شبکه های اجتماعی از جمله فیسنما در مقابل فیسبوک صف آرایی کنه باید هزینه کنه که متاسفانه فکر نکنم تا به امروز محقق شده باشه البته من در این باره اطلاع دقیق ندارم
موفق باشید
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط varyag »

با سلام مجدد
ظاهرا دوتا از لینک هایی که برای دانلود اطلاعات قرار داده شده توسط آپلود سنترهایی که اون ها رو برا دان ارائه میکردند دیگه پاک شده
گفتم پلیس فتا بیکار نمیشینه احسنت به نیروهای سایبری ایران که با وجودشون آدم میتونه احساس آرامش کنه این هکر هم اگه در ایران این کارو کرده باشه که چه بسا تا حالا دستگیر هم شده باشه
پیروز باشید
ارسال پست

بازگشت به “امنيت و شبكه”