موفق‌ترین آنتی‌ویروس‌های سال 2015 کدام‌اند؟

در این بخش می‌توانید در رابطه با شبكه، امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

موفق‌ترین آنتی‌ویروس‌های سال 2015 کدام‌اند؟

پست توسط sinaset »

به گزارش مشرق، به‌دلیل اینکه هر کدام از شرکت‌های آنتی‌ویروس از یک الگوریتم خاص استفاده می‌کنند، نرم افزارهای هر شرکت در بعضی قابلیت‌ها قوی و در برخی ضعیف عمل می‌کنند. در این گزارش قصد داریم بهترین آنتی ویروس‌ها را براساس نقطه قوت آنها معرفی کنیم.

Bitdefender Antivirus Plus 2015

تصویر  آنتی ویروس بهترین آنتی ویروس برای کاربران معمولی کامپیوتر است و تقریبا تمامی مالورها و آنتی ویروس ها را تشخیص می دهد. این نرم افزار در هنگام اسکن کامپیوتر سرعت آن را پایین نمی آورد. این محصول قیمت بالایی دارد و سالانه ۴۰ تا ۶۰ دلار هزینه در بر دارد. با این آنتی ویروس در وبگردی و خریدهای آنلاین ایمنی کامل خواهید داشت.

Norton Security

تصویر  آنتی ویروس به عنوان یک میان‌رده قوی شناخته می شود و نسبت به آنتی ویروس قبلی قابلیت‌های بیشتری دارد. این آنتی ویروس بر روی ویندوز،اندروید و ios قابلیت اجرا دارد، همچنین تمام وبگردی های شما را نیز امنیت می بخشد.

Kaspersky Total Security

تصویر  این نرم افزار شما با چیزی فراتر از یک آنتی ویروس ساده روبرو هستید. بعد از تستی که از آنتی‌ویروس‌های مختلف گرفتیم، تنها کسپراسکای توانست تمام تهدیدها را به طور کامل رفع کند. این آنتی ویروس در بک آپ گرفتن و همچنین ریکاوری کردن نیز به خوبی عمل کرد. کسپراسکای امنیت وبکم شما را نیز تامین میکند.

Avira Free Antivirus

معمولا آنتی ویروس‌ها هزینه سالیانه نسبتا بالایی دارند.اگر شما به دنبال یک آنتی ویروس رایگان هستید، پیشنهاد ما به شما اویرا می‌باشد. البته نباید انتظار داشته باشید که یک نرم افزار رایگان به خوبی نسخه‌های پولی به شما سرویس دهی کند ولی باز هم نسبت به خیلی از نرم افزارها بهتر است. این آنتی ویروس همچنین از سرویس "حفاظت از کودکان” و "اسکن زمانبندی شده” نیز بهره می برد.البته بهترین مزییت اویرا این است که مدام به شما پیغام "ارتقا به نسخه کامل” را نمی دهد.

Avira Free Mac Security

تصویر  نسخه از اویرا مخصوص محصولات اپل می‌باشد و اتفاقا یکی از بهترین‌های تولید شده برای مکینتاش است. این نرم افزار دارای رابط کاربری بسیار خوب و قدرت تشخیص بالا می‌باشد. از کند شدن کامپیوتر در حین اسکن دیگر خبری نیست و همه این امکانات به صورت کاملا رایگان به شما عرضه شده است.

Avast! Mobile Security & Antivirus

تصویر  افزایش روز به روز تلفن های هوشمند، امنیت آنها نیز برای شرکت های تولید کننده تبدیل به امری جدی شده است.

این نسخه از آنتی ویروسAvast مخصوص موبایل می باشد. نسخه رایگان آن حتی از نرم افزارهای مشابه پولی بهتر عمل می‌کند. شما می توانید با پرداخت سالیانه۱۵ دلار به نسخه کامل ارتقا پیدا کنید. نسخه کامل دارای قابلیت هایی زیادی است و حتی خدماتی را به دستگاه های روت شده نیز ارائه می دهد.

منبع: خراسان
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

Re: موفق‌ترین آنتی‌ویروس‌های سال 2015 کدام‌اند؟

پست توسط SMH »

به نظر من یکی از بهترین های رایگان Qihoo 360 هست ...
خیلی وقته دارم ازش استفاده می کنم ، رایگان هست و اپدیت هاش هم عالیه و سیستم و هم اصلا کند نمی کنه و عملکرد عالی داره و تمام نیاز های کاربر عادی رو برطرف می کنه ...
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

پست توسط Hesam - 1994 »

SMH من هم از Qihoo 360 استفاده میکنم
سوال برام پیش اومده
واقعا این آنتی ویروس در اسکن ویروس مشکل نداره؟ بطور حتم ویروس های سیستم رو شناسایی میکنه؟

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 92 بار

پست توسط mg100 »

سلام به نظر من اصلا نیازی به انتی ویروس این قبیل چیزها نیست خودم الان بیشتر از شش ماه هیچ نرم افزار امنیتی نداشتم کامپیوترم هیچ ویروسی نگرفته نرم افزار امنیتی جز گرفتن سرعت سیستم ومزاحمت هیچ فایده ای ندارد الوده شدن یا نشدن سیستم به استفاده خود شخص بستگی داره اگه تمام اپدیت های ویندوز نصب کنی هیچ وقت سیستمت الوده نمی شه.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

Hesam - 1994, سلام حسام جان
من که توی استفاده ی 1 ساله ی خودم از این انتی ویروس به هیچ مشکلی بر نخوردم ...
در ضمن رایگان هم هست که عالیه و نیازی نیست هر لحظه نگران وارد شدن به لیست سیاه باشی و بگردی دنبال کرک و پچ و سریال و ...
توصیه می کنم حتما تست کنی یک بار
ارزش بالایی داره ....

, با سلام دوست عزیز
حرفتون کاملا اشتباه هست و اپدیت ویندوز هیچ ارتباطی با ویروسی شدن یا نشدن سیستم نداره ...
در ضمن خیلی از ویروس ها می تونند بصورت مخفیانه در پس زمینه ی ویندوز فعالیت کنن و اطلاعات حساس شما رو ازتون دزدی کنند ((بطور دقیق تر میشه تروجان)) که اصلا میشه گفت کاری با ظاهر ویندوز نداره و متوجه شدن خیلی سخته ...
حتما از یک انتی ویروس واقعی استفاده کنید
موفق باشید
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “امنيت و شبكه”