مشکل نبودن ایکون شبکه و ارتباط شبکه ویندوز 10 !

در این بخش می‌توانید در رابطه با شبكه، امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

مشکل نبودن ایکون شبکه و ارتباط شبکه ویندوز 10 !

پست توسط sinaset »

باسلام

مدت زیادی که اینجانب مشکل غیب شدن ایکون ها شبکه کامپیوتری در ویندوز 10 رو دارم! 
تصویر
یکی از کامپیوتر دیگری را یافت می کند،! و می تواند وارد شود و فایل را کپی کند و ..! اما دیگری(که در تصویر بالا عکس ان موجود است) ایکونش هم مخفیست و با نوشتنش اسمش نیز باز نمی شود!
تنظیمات امنیتی را کامل خاموش کردم،گزینه setting و دایور اتشین هم بسیار زیاد کار شده! بارها شبکه ریست  شد! و در نهایت چند مدت پیش  ویندوز کامل عوض شد! ولی بازهم ایکون دیده نمی شود!(حتا ایکون  خود شبکه که در ان هستم!) و مشکل پابرجاست!

یک بار ویندزو  7 روی کامپیوتر مد  نظر نصب شد  و مشکل نیز انجا نبود! ولی در ویندوز 10! مشکل کمکان پابرجست! 
در گذشته،و چندین ماه های،قبل چنین نبود! ولی چندین ماه است که چنین شده  است!

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

Re: مشکل نبودن ایکون شبکه و ارتباط شبکه ویندوز 10 !

پست توسط Mahdi1944 »

sinaset,
یکی از دلایل شایعی که باعث می‌شود این مشکل به وجود بیاد Computer Name مشابه در یک شبکه‌هست، اگر دو کامپیوتر در یک شبکه محلی نام یکسانی داشته باشند این مشکل رخ میده و هیچ یک دیگری رو پیدا نمیکنه
مورد دیگه هم تنظیمات Sharing هست که باید تیک قابل مشاهده بودن اون در شبکه و اجازه اشتراک گذاری فایل و پرینتر رو داده باشید برای هر سه شبکه عمومی، خصوصی و همه (از قسمت Advanced sharing settings)، انشاالله مشکل حل میشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

باسلام
تشکر از پاسخ.
--
computer name متفاوت هستن
گزینه sharing  بارها و بارها مورد ازمایش قرار گرفته،ولی جواب گویی نیست! و کماکان مشکل عدم دیدن ایکون شبکه وجود دارد!

وقتی ادرس به صورت دستی وارد شود،(ادرس network که در ان حضور دارم،نه شبکه های دور اطراف) وارد میشود مثلا وقتی نام DESKTOP-I176MV8\\ نوشته میشود،وارد صفحه اشتراکی کامپیوتر خود میشوم،ولی برای دیگران،اشکال می گیرد!

بطور کل صفحه ها و ادرس ها دیده نمی شود!

یک کارت شبکه وایرالس نیز دارم،ان را هم به صورت جداگانه امتحان کردم،بازهم تاثیری نداشت!

ادرس IP ها هر دو شبکه را به صورت دستی و ثابت وارد کردم،بازهم تاثیری نداشت!

بنظر شما اشکال از چه چیزی می باشد؟!
باتشکر.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sinaset, جان
IP رو دستی ست میکنی یا با استفاده از DHCP ای‌پی میگیره شبکه؟
اگر دستی هست چه کلاسی میدید و ...

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

باسلام
IP ها را اینطوری وارد میکنم
تصویر

واسطه ارتباط نیز مودم وایرلس می باشد. 

کامپیوتر اول که مشکلی نیز ندارد! به کمک کابل شبکه به مودم اتصال دارد! و کامپیوتر دوم نیز از طریق شبکه وایرلس در ارتباط است!
هر دو به طریق روش بالا،ای پی ها ثابت شده.
کامپیوتر اول لیست ایکون دیده میشود ، اما کامپیوتر دوم چنین نیست! (تصور پست اول می باشد!)

در گذشته! چنین نبود! ابتدا به راحتی دیده میشد و ارتباط برقرار بود! ولی به مرور ابتدا کامپیوتر مقابل دیده نشد! و بعد از مدتی! ایکون شبکه،خود کامپیوتر (دوم) نیز در لیست network حذف شد!

لپ تاپ و کامپیوتر هایی دیگری را می خواستم فبه کامپیوتر دوم هماهنگ کنم،بازهم مشکل کامپیوتر دوم حل نمی شد!

کامپیوتر دوم از یک شبکه وایرلس نسبتا پیشرفته استفاده می کند! یعنی دوم شبکه دارد! یکی شبکه 2.4 و 5 گیگاهرتزی! و یک شبکه 60 گیگاهرتزی(نسل جدید ac) 

شاید مربوط به اپدیت ها ویندوز هم باشد! شاید هم یک مشکل سخت افزاری؟!!!

اما یک بار چند مدت پیش،ویندوز 7 نصب کردم،مشکلی بخصوصی نبود! و به راحتی ایکون ها ظاهر شدن.

باتشکر.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sinaset,
با این توضیحات احتمال ناسازگاری این کامپیوتر با ویندوز 10 یا درست نصب نبودن درایور اون بیشتر هست، کدام بیلد از ویندوز 10 رو نصب دارید؟ ویندوز 8.1 هم تست کردید؟
درایور وای فای یا کارت شبکه این سیستم که مشکل داره رو از کجا نصب میکنید؟ خود ویندور میشناسه یا از جایی نصب میکنید؟ توصیه میکنم پکیج Snappy Driver Installer‌ رو تست کنید
کامپیوتر دیگری بجز این کامپیوتر در این شبکه مشکلی در اتصال به سرور نداره؟ درسته؟
ضمنا DNS 8.8.8.8 رو برای چی ست کردید؟ اگر اینترنت نداره این شبکه که اصلا نیازی به این DNS نیست، اگر به اینترنت دسترسی داره هم لزومی نداره اغلب مواقع، جز اینکه DNS سرورهای داخلی ایران مشکلی داشته باشند
یک مورد دیگه هم تست کنید، ببینید Troubleshooting چه خطایی میده . معمولا در ویندوز 8.1 خیلی خوب غیب یابی میکنه

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

سلام
ویندوز 8.1  رو ازمایش نکردم

همانطور که گفتم،ابتدا خوب بود و مشکلی نبود،اما بعد از گذشت چند مدت ،چنین مشکلی پیش امد،ویندوز فکر میکنم بلد 1803 باشد!
کامپیوتر های دیگر، مشکلی بخصوصی ندارند!
درایور را از همون سایت مادربرد ایسوس [External Link Removed for Guests]می کنم.
dns ها،برای ریزکارهای! و امتحان! که ببینیم دقیقا مشکل از کجاست.
عیب های رو بارها ازمایش کردم،تاثیر در این زمینه نداشت. خطا ان را بررسی میکنم.
ضمن اینکه با شبکه کابلی هم ازمایش کردم،بازهم مشکل برطرف نشد! مستقیم کابل به شبکه کامپیوتر مقصد وصل شد،بازهم مشکل برطرف نشد!
باتشکر.

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

باسلام
اخطار عیب یابی!

ضمن اینکه بار دیگر هم همه درایورها حذف شدن و از دوباره نصب شدن! اما مشکل پابرجاست..
باتشکر.
پیوست ها
er-1.png
(15.49 کیلو بایت) هنوز دانلود نشده
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

سلام
اختلالات فراوانی در سیستم شما وجود داره، یکبار ویندوز رو مجددا نصب کنید، درایورهای اون رو صرفا توسط برنامه Snappy Driver Installer نصب کنید، هیچ درایوری از هیچ جا دانلود نکنید، هیچ برنامه‌ی دیگری هم نصب نکنید، اگر بار هم مشکل پیدا کرد، network controller دستگاه شما دچار اشکال هست یا با ویندوز 10 ناسازگاری داره، اما من احتمال تداخل نرم افزادی خاص یا درایور ناسازگار رو زیاد میدونم، چه برنامه‌هایی نصب دارید؟ برای مثال فیلتر شکن‌ها و یا برنامه‌هایی که کارت شبکه رو دست کاری میکنند و امثال اون، میتونه علت مشکل باشه

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

باسلام

ف ی ل تر شک ن و .. ندارم،هیچ! جستجو امن گوگل رو هم فعال کردم! نیاز انچنانیی به این چیزا ندارم و خدا بزرگه..  :D
--
همین چند روز پیش ویندوز را تعویض کردم،تفاوتی انچنانی نکرد!
تویه بایوس هم،تغییراتی ایجاد کردم،بازهم مشکلی برطرف نشد!

یک حافظه M2 روی دستگاه می باشد! که روی درایور C (ویندوز ) می باشد! برای اینکه فایل ها download و document و ... به درون درایور C ریخته نشوند! (و عمر m2 ) کاهش پیدا نکند، ادرس ها را به یک درایو(هاردیسک) منتقل کرده ام! 
تویه این چند مدت، بایوس و ویندوز 10 را به مرور اپدیت کردم(منظورم در این 6 و 7 ماه اخیر است) احتمال دارد! از بایوس نیز باشد! 

به هر حال چیزی که متوجه شدم،سیستم کمی بازی در میااورد! شاید بخاطره هوش زیادش باشد! شاید مربوط به CPU باشد (و داستان هایی که میدانید!)
ویندوز 7 قبلی را مدت قبل،بدلیل اینکه مشکلی داشت،از دوباره خواستم نصب کنم! نصب میشود،اما زمان ورود به سیستم، کرش میکند! و به هیچ وج نمیشود،وارد شد!
به هر حال خیلی سر سختی می کند 💪 :-P

حالا با نرم افزاری که اشاره کردید، کار خواهم کرد! و درایورها را نصب خواهم کرد، ضمن اینکه یک نرم افزار مربوط به کنترول شبکه وایرلس بود،که ان را هم حذف کردم،اما تاثیری نداشت.

باتشکر.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

با سلام 

مشکل اصلی یعنی ارتباط با دو کامپیوتر رفع شد! ولی باید به صورت دستی نام کامپیوتر مقصد نوشته شود! 

برای رفع مشکل باید به روی منو استارت کلیک کرد و  بعد gpedit.msc را جستجو و اجرا کرد سپس به زیر شاخه زیر رفتComputer Configuration>Administrative Templates>Network>Lanman Workstation

سپس گزینه "Enable insecure guest logons" باز شود و Enabled شود .. بعد از ان ارتباط با دو کامپیوتر بدون مشکل برقرار میشود! ولی باید اپی کامپیوتر مقصد به صورتی دستی  نوشته شود یا نام کامپیوتر مقصد ذکر شود،تا صفحه مختص به کامپیوتر مقصد ظاهر شود!
مشکل اصلی برطرف شده! فقط اگر میشد، نام ایکون در صفحه هم ظاهر میشد! بد نبود! 

باتشکر.
ارسال پست

بازگشت به “امنيت و شبكه”