خلبانی که به طور ناگهانی از بالگرد سقوط کرد +عکس

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

خلبانی که به طور ناگهانی از بالگرد سقوط کرد +عکس

پست توسط hani1459 »

یک خلبان در عربستان هنگام انجام ماموریت از بالگرد سقوط کرد و جان سپرد.
به گزارش نامه به نقل از روزنامه الحیات، سرباز یکم «عبدالعزیز عبدالله القحطانی» دیروز هنگام انجام مأموریت در ریاض، ناگهان از بالگرد سقوط کرد و جان سپرد.

روزنامه الحیات تصاویری را از لحظه سقوط این سرباز عربستانی از بالگرد و مرگ او منتشر کرد.

الحیات نوشت: سرباز یکم «عبدالعزیز عبدالله القحطانی» دیروز هنگام انجام مأموریت در ریاض، ناگهان از بالگرد سقوط کرد و جان سپرد.

تصویر

تصویر

تصویر

نامه نیوز
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: خلبانی که به طور ناگهانی از بالگرد سقوط کرد +عکس

پست توسط Solver »

سرباز یکم » خلبان

درجه های نظامی عربستان چطور است؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 401 بار
سپاس‌های دریافتی: 479 بار

پست توسط aaa10 »

من خودم در این سایت های عربی عضو هستم.جالب اینست که این موارد به شدت سانسور میشه و در اخرین مورد که یکی از عربستانی ها خیلی دور گرفته بود و از قدرت نظامی نداشتشون تعریف میکرد من این تصاویر را قرار دادم که به سرعت حذف شد و مثلا مدیر سایت در چند کلام اعلام کرد عربستان بر ایران برتری دارد و مطلب را حذف کرد و این اولین بار نبود. در یک مورد دیگر وقتی یکی از مصریها در مورد دروغ گو بودن ایرانیها و اینکه ایران متحد اسرائیله!!!! و قصد نابودی اعراب را دارد من نامه فضاحت بار مرسی رئیس جمهور مصر که رسما خودش را دوست وفادار اسرائیل بیان کرده بود قرار دادم که بازهم سریعا حذف شد. یا وقتی خیلی در مورد جزایر ایرانی جو گیر شده بودن برای ضایع کردنشون مطلبی به نقل از یک عرب در مورد افتضاح اشغال جزایر سعودی تیران و صنافیر را گذاشتم که شما که اینقدر دنبال ازادسازی هستید چرا این جزایر یا جبل الطارق را ازاد نمیکیند که بازهم حذف شد!!! تازه من به نام یک کاربر از کشور عربی لبنان خودم را معرفی میکنم اگر از ابتدا میگفتم ایرانی و شیعه هستم اصلا اجازه نفس کشیدن هم به ما نمیدادن و سریع اخراج میشدم.اینجا است که ادم قدر این ازادی بیانی که در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد را می فهمد.یعنی در انجا تا زمانیکه علیه شیعه یا ایران یا اسرائیل حرف بزنی حتی اگر فحاشی کنی مشکلی نداری ولی به محض اینکه کوچکترین مطلبی در مورد حکام مرتجع عرب بنویسی به دقیقه نمیکشه که حذف میشه.واقعا قدر این ازادی را بدانید ما در میان کشورهایی زندگی میکنیم که رفتارشان بیشتر از قرن 21 شبیه مردمان قرون وسطی است.باید ادم در یک محیط خفقان زده حضور پیدا کنه تا ازادی موجود در کشور را بفهمد.من که از سقوط این وهابی نتنها ناراحت نشدم خیلی هم خوشحال شدم و امیدوارم این افتضاحات بازهم تکرار بشه.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

بنده خدا هیچوقت مرگ کسی رو آرزو نکن حتی اگه اون آدم بدترین موجود روی زمین باشه،اونم مثل ما خانواده داشته و بچه هاش حالا یتیم شدن.اونم داشته برای ارتش کشورش خدمت میکرده و حالا جونش رو از دست داده و برای کشورش عزیزه.برات متاسفم دوست خوبم.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 596 بار
سپاس‌های دریافتی: 10293 بار

پست توسط abdolmahdi »

با سلام

اگر آن مرحوم خلبان بوده ترجمه عربي سرباز يكم مي شود " ملازم الاول" ، يعني ستوان يكم خودمان . مگر اينكه متن عربي را بتوان ديد و آنموقع در مورد ترجمه آن قضاوت نمود.
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 263 بار
سپاس‌های دریافتی: 1222 بار
تماس:

پست توسط !MOS »

خودکشی نکرده؟ :sad:
hikmat313.blogfa.com

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 401 بار
سپاس‌های دریافتی: 479 بار

پست توسط aaa10 »

shadro نوشته شده:بنده خدا هیچوقت مرگ کسی رو آرزو نکن حتی اگه اون آدم بدترین موجود روی زمین باشه،اونم مثل ما خانواده داشته و بچه هاش حالا یتیم شدن.اونم داشته برای ارتش کشورش خدمت میکرده و حالا جونش رو از دست داده و برای کشورش عزیزه.برات متاسفم دوست خوبم.

با این حساب اسرائیلی ها هم برای کشورشون میجنگن و وقتی میمیرن بچه هاشون یتیم مییشن.اونم داشته برای ارتش کشورش خدمت میکرده و حالا جونش رو از دست داده و برای کشورش عزیزه!!!برو توی این سایتها و ببین در مورد کشورت و اجدادت و دینت و دستاوردهات چه می گویند شاید کمی رگ غیرتت بجنبد برای یک وهابی که انهدام بارگاه امامان معصوم را افتخار می دانن ناراحت نشی.اونوقت اگر بازهم با خواندن این مطالب برای مرگش متاسف شدی منهم برات متاسفم دوست خوبم.
منتدی الجیش العربی
المنتدی العسکری العربی
المنتدى العربي للدفاع والتسليح
الساحات الطیارات العربی

بخصوص مطالبی که در مورد دستاوردهای ایران و مواردی که در مورد سقوط جنگنده های ایران این سعودی ها و در کنارشون مصریها مینویسن را حتما مطالعه کن.بخصوص مواردی که رسما ارزو میکنن اسرائیل به ایران حمله کنه و بعد از نابودی ایران حمله کنن و مثلا جزایر اشغالی را پس بگیرن را هم ببین یا مثلا موجب خوشحالیشون هنگام شنیدن خبر سقوط و شهید شدن خلبانهای ما و....اگر هم حوصله نداری بگو تایپیکهای مربوط به این موارد را برات در پیام خصوصی بفرستم.چون این موارد اینقدر زشت است که هیچ ایرانی باغیرتی نمی تواند ان را بصورت عمومی منتشر کند.
abdolmahdi نوشته شده:با سلام

اگر آن مرحوم خلبان بوده ترجمه عربي سرباز يكم مي شود " ملازم الاول" ، يعني ستوان يكم خودمان . مگر اينكه متن عربي را بتوان ديد و آنموقع در مورد ترجمه آن قضاوت نمود.

[External Link Removed for Guests]
تصویر این سرباز( الجندي أول عبدالعزيز عبدالله علي القحطاني )
تصویر
تصویر
تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on aaa10, ويرايش شده در 0.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6866 بار
سپاس‌های دریافتی: 93 بار

پست توسط امام قلي خان »

شايد جزو گروه پروازي بوده ؟
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6866 بار
سپاس‌های دریافتی: 93 بار

پست توسط امام قلي خان »

عربستان آره ولي در مورد مصريها من معتقدم اينطوري كه جناب aaa10 مي گن نباشه
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 1195 بار

پست توسط 144 »

اون خلبانه خیلی جوونه ها فکر کنم این یه شهزاده ای نوه ای چیزی بوده باشه ، چون عربستانی ها عموما نجیب زادگانشون میشن خلبان
در تمام رنج هایی که میکشی "صبر[COLOR=#000000]" اوج احترام به حکمت خداوند است 
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

هر کسی از یک چنین مرگی برای هر کسی خوشحال شود بدون تعارف مریض روانی سادیسمی هست
نظامی اسرائیلی یا وهابی یا بعثی یا ... هم وقتی در جریان جنگ کشته بشه مثلاً خوشحالی داره
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

دوست خوبم آقایaaa10تحویل بگیر دیدی هیچکی با شما موافق نیست؟؟
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”