پرتابگر جدید با سوخت مایع در راه است

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 1195 بار

پرتابگر جدید با سوخت مایع در راه است

پست توسط 144 »

شبکه ایران / دکتر حمید فاضلی رئیس سازمان فضایی ایران با حضور در موسسه فرهنگی مطبوعاتی و بازدید از بخش‌های مختلف روزنامه، مدیران و روزنامه‌نگاران این مجموعه رسانه‌ای را جوان، پرانرژی و مبتکر توصیف کردند.
به گزارش روزنامه ایران وی عنوان کرد: شما در این موسسه، فضایی ایجاد کرده‌اید که حکایت از توجه خاص به همه اقشار جامعه و واقعیت‌های امروز کشور دارد. اعتقاد شما بر این است که مخاطب همه جامعه باید باشد و این برای خیلی‌ها خوشایند نیست.
رئیس سازمان فضایی ایران همچنین به استقلال روزنامه ایران اشاره کرده و گفت: این‌که این روزنامه مرتبط با رئیس جمهور و دولت است، باعث نشده که استقلال آن از دست برود، چنین رویکردی حاکی از یک نگاه ویژه بوده و به اعتقاد من بسیار ارزشمند است. من فکر می‌کنم در همین مدت اخیر به لحاظ فرهنگی و اجتماعی تغییرات مثبتی در روزنامه اتفاق افتاده، به عنوان مثال چهره‌های مختلفی که در صفحه اول مطرح می‌کنید در راستای همین تغییرات است.
این شاید برای خیلی‌ها خوشایند نباشد، شاید حتی خیلی از نزدیکان رئیس جمهور هم این را نپسندند و یا اعتراضی داشته باشند، اما این شما هستید که فضاها را باز می‌کنید و در عین حال که تریبون دولتید، استقلال خود را هم دارید.این‌که موضوعات مورد علاقه مردم در این روزنامه آن هم در مقام و جایگاه یک موسسه فرهنگی وابسته به دولت و رئیس جمهور مورد توجه قرار می‌گیرد به اعتقاد من کار بزرگی است، تبعاتی هم دارد و خود شما هم بهتر می‌دانید که این تبعات ممکن است گریبان شما را بگیرد، اما این مهم است که دارید با اعتقاد عمل می‌کنید.
وی در ادامه با اشاره به سلامتی کامل «پیشگام» نخستین میمون فضانورد ایران عنوان کرد: قرارداد تازه‌ای با مرکز هوافضای وزارت دفاع در زمینه یک پرتابگر جدید بسته‌ایم و به زودی پرتابگر و پیشران فعلی را کنار خواهیم گذاشت.
وی گفت: شتاب موتور راکت اصلی خیلی زیاد است، یعنی حدود 15 G که این برای سلامت موجود زنده پارامتر مثبتی نیست. سرعت نباید بیشتر از 10 G باشد. همچنین برای پایداری و کاهش شتاب مشکلاتی داشتیم که در حال رفع شدن است.رئیس سازمان فضایی ایران از انتخاب یک موتور راکت دیگر با قطر بیشتر و استفاده از سوخت مایع خبر داد و گفت: سوخت مایع شتاب کمتری دارد و ما در پرتاب‌های بعدی شرایط بهتری را تجربه خواهیم کرد. گفت‌و‌گوی مفصل گروه دانش روزنامه با دکتر حمید فاضلی در روزهای آینده چاپ خواهد شد.
در تمام رنج هایی که میکشی "صبر[COLOR=#000000]" اوج احترام به حکمت خداوند است 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”