naoleon benapart نوشته شده:اشکالاتی که به این سیستم میشه گرفت.
1- باید از قبل محل شلیک موشک تقریبا مشخص باشه وگرنه مثلا جایی در اقیانوس هند که نیروی دریایی آمریکا حضور ندارد و طبیعتا نخواهد فهمید که موشکی شلیک شده.
2- به تعداد زیادی ماهواره نیاز دارد تا کل زمین را پوشش بده و یا همان اشکال قبلی که اگر از جایی که پوشش ماهواره ای ندارد شلیک شود ...
3- لانچر موشک باید در جایی بین شلیک موشک و هدف باشد یعنی برای حفاظت از آمریکا هزاران ناو نیاز هست تا فقط از قسمت مدیترانه ای دفاع کند قسمت اقیانوس اطلس هم...
4- به تبادل بالای اطلاعات نیاز دارد و طبیعتا در هرجایی میشود اختلال ایجاد کرد یا اطلاعات دروغ فرستاد.
5- جدیدا سلاح هایی ساخته شده که میتونه ماهواره ها را نابود کند و بقیه بحث...
6- اگر تعداد زیادی موشک شلیک شود باز باعث ناکارامدی این سامانه میشود.
7- استفاده از موشک هایی که قابل رد یابی نباشند هم که دوستان اشاره کردند.
1- باید از قبل محل شلیک موشک تقریبا مشخص باشه وگرنه مثلا جایی در اقیانوس هند که نیروی دریایی آمریکا حضور ندارد و طبیعتا نخواهد فهمید که موشکی شلیک شده.
فکر کنم شما پست های قبلی رو نخوندی!!
همینطور که میبینید آمریکایی ها برای شناسایی فقط به امواج الکترومغناطیس توجه نکردند.
سامانه Space Tracking and Surveillance System این کارو انجام میده که در پست های قبلی معرفی کردن دوستان...
البته سایت های راداری مختلفی آمریکایی ها دارند سایت های راداری ایکس باند از معروفترین و دقیق ترین اوناست...
شما دید کلی داشته باشید خواهشا ناتو رسیده به مرز های روسیه یعنی اشراف کامل راداری فضای این کشور چین و کره شمالی هم که در حصر ژاپن و کره شمالی هستند ما هم که قربونش برم جدیدترین سامانه های دفاعی بیخ گوش خودمون میان...
به تعداد زیادی ماهواره نیاز دارد تا کل زمین را پوشش بده و یا همان اشکال قبلی که اگر از جایی که پوشش ماهواره ای ندارد شلیک شود ...
خب تا حدودی در بخش قبلی پاسخ دادم فعلا پوشش کامل نداره این ماهواره ها و برای پوشش کامل مجموعه های بعدی هم در مدار قرار میگیره...
اینطوری که من شنیده بودم مسیر گردش به عمد طوری انتخاب شده فقط بخشی از روسیه پوشش محدودی داره(هیچ منبعی هم ندارم برای گفته خودم)
مگه موشک بالستیک کلت کمری که بگیریم دستمون هرجا خواستیم ببریم بعد از اونجا شلیک کنیم!!!!
ما که تو کشورمون از دوتا سیلو بیشتر شلیک نکردیم باقی سایت های متحرک بود نصف سیلو های ما رو رصد کردن!!!!
وقتی شاخکاشون روی زدن کارخونه و معدن حساس میشه شما ببین چقدر ما زیر زره بین هستیم و باقی کشورها که تهدید محسوب میشن برای آمریکایی ها
لانچر موشک باید در جایی بین شلیک موشک و هدف باشد یعنی برای حفاظت از آمریکا هزاران ناو نیاز هست تا فقط از قسمت مدیترانه ای دفاع کند قسمت اقیانوس اطلس هم...
اولا در زمان جنگ آدم با کل دنیا که نمیجنگه که غافل گیر بشه بگه از فلان جا موشک قاره پیما شلیک شده!!!!
دوما موشک در میان مسیر هدف قرار میگیره پس دلیل نداره موشک های پدافندی در بین تارگت تا هدف قرار گرفته باشن
در ثانیه های اولیه فاز بوست مشخص میشه مسیر هدف کجاست و مطمئنا سایت های موشکی مربوطه که ماشاالله جایی نیست پوشش ندن فعال میشن و در صورت تصدیق شرایط بلافاصله شلیک میشن نه به سمت هدف بلکه ابتدا موشک پدافندی با جهت گیری اولیه به سمت موقعیت پیش بینی شده در فرای جو حرکت می کنه و در طول مسیر اصلاحیه های حرکتی توسط رادارهای زمینی داده میشه.
به تبادل بالای اطلاعات نیاز دارد و طبیعتا در هرجایی میشود اختلال ایجاد کرد یا اطلاعات دروغ فرستاد.
بله نیاز به تبادل اطلاعات داره،ثابت کردیم میشه اخلال کرد اما...
موشکی که در هر لحظه داره ارتفاع میگیره چطوری بیایم خط نشرشو بازتاب کنیم!!!!
اینم حل شد البته محاله مگه کل رادارو جم کنیم نه شبیه سازی، متاسفانه تصدیق شلیک یه موشک بالستیک رو یکی دوتا سامانه نمیدن تمام این سامانه های راداری رو میشه اخلال کرد اصلا بحث اخلالش کلی حرف واسه گفتن داره...
بیخیال این قسمت شو برادر
جدیدا سلاح هایی ساخته شده که میتونه ماهواره ها را نابود کند و بقیه بحث...
گفتم مشکل فقط ماهوارها نیستن،بدون ماهواره ها هم میشه شناسایی رو انجام داد.
اگر تعداد زیادی موشک شلیک شود باز باعث ناکارامدی این سامانه میشود.
مشکل شناسایی به اونصورت نیست مشکل اگه باشه در هدف قرار دادن موشک هاست
استفاده از موشک هایی که قابل رد یابی نباشند هم که دوستان اشاره کردند.
جانم!!!!
تا جایی که بنده میدونم موشک که سهله هیچ پرنده ای هم با چنین شرایطی که شما گفتید نداریم.
هر ماده از خودش اثری داره...
اگه پست های قبلی که خودم یا دیگر دوستان فرمودند رو مد نظر قرار دادی که اشتباه برداشت کردید.