واضح تر بگید، نیست یا نمی تونه باشه؟! امریکا هم از روز اول فناوری فضاییش رو نیاورد سر سفره ملتش!
بنده منظور خودم رو واضح بیان کردم
بله امریکا هم ار روز اول فناوری فضایئیش رو عمومی نکرده منتهی ما تا رسیدن به این شرایط راه درازی در پیش داریم
شما سطح مطالعه ات رو ببر بالا تا متوجه بشی که بخش اعظمی این رقابت ها ساختگی و در جهت توجیه ملت هاشون در صرف هزینه های سنگین در این صنعت بود. مردم دهه 50 میلادی هیچ درکی از فضا و مزایای اون نداشتند و براشون قابل هضم نبود که دولت بیاد و میلیاردها دلار از مالیات های اونهارو در جایی هزینه کنه که معلوم نیست قراره چه تغییری در زندگیشون ایجاد کنه. این رقابت همونقدر ساختگی بود که در جنگ جهانی دوم سر قضیه پروژه منهتن به خورد ملت شون دادند که ما باید میلیاردها دلار هزینه کنیم تا زودتر از المان ها به بمب اتم برسیم در حالی که المانی ها در نیمه راه پروژه شون متوقف شده بود. از این دست مثال ها بسیاره دوست عزیز در ضمن ملتی که حس کنه در رقابت با دشمن خارجی قرار داره خیلی بهتر و پرتلاش تر در جهت رسیدن به اهدافش گام برمیداره و اون بسیج همه جانبه ای که در سرتاسر جامعه علمی و صنعتی امریکا برای رسیدن به ماه به وجود اومد تنها به این دلیل بود که رئیس جمهورشون میخواست زودتر از شوروی به ماه برن وگرنه بدون این رقابت به جای دهه 60 تا دهه 90 هم دستشون به ماه نمی رسید!
حرف بنده رو به خودم بازنگردانید! بنده هم عرض کردم بخشی از پیشرفت سریع ابرقدرت های شوروی و امریکادر عرصه فضایی از رقابت بوده منتهی این رقابت در حال حاضر برای ایران توجیح پذیر نیست چون به مراتب عقب تر از طرف مقابل است و بودجه و توان فنی به مراتب کمتری هم دارد شما ما رو با شوروی و امریکا قیاس میکنی؟
بله امنیت ملی ما با پرتابگرهای سنگین گره خورده. پروژه ارسال انسان به فضا پوششی بود برای قدم گذاشتن در این حوزه ها!
عجب! امنیت ملی ما به موشک های بالستیکی گره خورده است که بتوانند منافع امریکا در منطقه را تهدید کنند و همین هم کافی است
پرتابگر های سنگین که انسان به فضا میفرستند با موشک های قاره پیما تفاوت بسیاری دارند. فرستادن انسان به فضا هم در شرایط فعلی برای ما تبلیغاتی بیش نیست چه رسد به امنیت ملی! ! !
مشکل شما اینه خیال می کنید همه متخصصین موشکی و فضایی ما درجه دار ارتش و سپاه هستند! نه برادر من بخش اعظم این پروژه ها رو جامعه دانشگاهی و اساتید ما بر عهده دارند که دولت نفوذ قابل توجهی روی اینها داره و قابل هدایت هستند! بودجه ارتش دقیقآ همونی هست که توسط وزارت دفاع تقسیم میشه و در حوزه اختیارات ریاست جمهوری است شما باید بهتر بدونید که مجموعه ای مثل سپاه تا حدودی مستقل هست و منابع درامدی خاص خودش رو داره مثل مخابرات و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و ...! تو همین مدت کوتاه چه مشکلاتی برای این سازمان ها به وجود اوردند؟! تلاشی هدفمند که قصد داره اونهارو از سوددهی خارج کنه!
توصیه می کنم فقط اخبار نظامی رو دنبال نکنید چون به علت کمبود داده های خام در تحلیل دچار اشتباه میشید!
مشکل شما هم این است که تصور میکنید کسانی که نفوذ دارند تحت تاثر دولت هستند!
شما حرف از بودجه و مدیریت میزنی و بعد از دانشگاه و اساتید صحبت میکنی (که دانشمندان طرح ها هستند)! بالاخره تکلیف ما و خودتان رو روشن کنید! برنامه موشکی هم در دست ارتش نیست و بودجه موشکی هم چیزی نیست که دولت بتواند در آن خللی ایجاد کند چون مسئله امنیت ملی است!
بنده هم توصیه میکنم بیشتر تحقیق و مطالعه کنید!