احمدوند نوشته شده:تصاوير اين عمليات زيبا را بصورت تقريبا مفصل اخبار ساعت 14.30 شبکه يک پخش کرد و بروي ان تفسير هم کذاشت انچه که نشان داده شد تصوير برداري از زواياي مختلف اين ناو بود بطوريکه از برخي از تصاوير کاملا مشخص بود که هواپيما در فاصله نزديکي از ناو درحال پرواز است اين تصاوير انقدر گويا بود که ميتوان به وضوح نوع هواپيماها ي روي عرشه را تشخيص داد و همچنين هواپيمايي که در حال اماده شدن براي پرواز است به نظرم با اينهمه ادعاهاي امريکا کار حرفه ايي خوبي توسط سپاه انجام شده
کم لطفي است براي توجيه بيايم بگيم هواپيما از ناو دوربوده ويا حرفهايي مشابه اين به منظور کم کردن ارزش کار
احمدوند عزیز
اولاً هواپیماهای شناسایی و اکتشافی (و ایضاً پهپادهای شناسایی) از دوربین هایی با زاویه های بسته و لنز تله با بزرگنمایی بسیار بالا استفاده میکنند. به همین دلیل هست که تصاویرشون در فاصله دور میتونه از وضوح خوبی برخوردار باشه و شما فکر میکنین که از فاصله نزدیک بوده.
دوماً من هم مثل همه شما معتقدم که کار خوب و لازمی انجام شده و اصلاً هم منظورم این نبوده که اون رو کم ارزش جلوه بدم. عرض من این بود که موضوع جدیدی نیست و دائماً به صورت برنامه ای توسط نیروی دریایی و هوایی ارتش به منظور کنترل تردد شناورهای منطقه خلیج و عمان در حال انجام هست و تحرکات اونها کاملاً تحت نظر و کنترل هست و الان هم که بچه های جسور و دلاور سپاه این کارو انجام دادن باز هم اولین بارشون نبوده، فقط این بار مسئولین اقدام به پخش تلوزیونی این قبیل فیلمها کردن به جهت جنگ روانی و اقدام تبلیغاتی در خصوص توان دفاعی و کنترلی ایران و بهره برداری از بازتابهای سیاسی این مسئله، همین.
سوماً طرف صحبت من در خصوص عدم نیاز و توجیه استفاده از این هواپیما برای حمله به ناو آمریکایی توضیحی جهت دوست خوبمون سعید بود که شما رو در ابتدا به مطلب ایشون و بعد دقت در جوابی که من به ایشون دادم ارجاع میکنم.
امیدوارم پاسخ صحیح و لازم رو داده باشم باشم.
نتیجه گیری اخلاقی :
آقا محسن گرامی عزیز دل برادر. شما کدوم طرفی بودی که از هردو تشکر کردی ؟