خبر فوري(نمايش فيلم ناو آمريکايي)
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 815 بار
- سپاسهای دریافتی: 442 بار
- تماس:
- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
Saeid12345 نوشته شده:Yasser,
گفته هاي شما صحيح اما لطفا يک بار ديگر نوشته مرا بخوانيد.![]()
من گفتم که اگر هر پهباد چند صد کيلو گرم مواد منفجره داشت نه اينکه درونش را پر از مواد منفجره ميکرديم؟!
کفير,
بله ميتوان با نصب تنها 4 موشک سنگين ضد زره مثلا ماليوتکا بر روي پهباد و شليک آنها از فاصله بيش از يک کيلومتر براحتي عرشه ناو هواپيمابر را نابود کرد و بدون محل فرود و پرواز هيچ هواپيمايي نميتواند پرواز کند بجز چند تا AV-8B که اونا هم عددي نيستن و عملا ناو دشمن تنها تبديل به يک کشتي معمولي جنگي ميشود و فقط ميتواند موشک کروز شليک کند که اگر سکوهاي پرتاب موشکها را هم بزنيم ميشه يه لگن متحرک 300 متري؟!
در ابتدای مطلب به دوستان به خاطر حس میهندوستی اونها تبریک میگم. و عرض کنم که من هیچ مشکلی با سپاه و پیشرفت نظامی و اقدامات جسورانه اونها ندارم و همینطور بدونید که اگر زمانی نیاز به درگیری نظامی شد و جنگ پیش اومد ، من در صف اول جلو دشمن خواهم ایستاد.
عرض من در اینجا اینه که با هر مسئله ای احساسی و سریع برخورد نکنیم و اظهار نظرمون رو علمی تر و مستدل تر ارائه کنیم.
نمیدونیم دوستان چه اصراری دارند که به همین پهپادی که خودشو رسونده بالای ناو آمریکایی مواد منفجره ببندیم و باهاش یه حمله کامیکازی انجام بدیم و یا موشک روش سوار کنیم.
به نظرتون حمل چند صد کیلو مواد منفجره با پهپاد شناسایی که قدرت حمل محموله اون 55 کیلوگرم هست امکانپذیره ؟
یا اینکه وقتی در حالت استاندارد پهپاد و آروم بودن منطقه ، ناو آمریکایی بعد از 20 دقیقه متوجه حضور پهپاد شناسایی شده ، با نصب 4 موشک مالیوتکا که تازه با سیم هدایت میشه و بالا رفتن سطح مقطع راداری پهپاد آیا بازم پرنده ما میتونه بدون اینکه شناسایی بشه به ناو آمریکایی نزدیک بشه. اونم وقتی که اونها حساسیت هم به این قضیه پیدا کردن.
یا اینکه مالیوتکا که باید از سایت ایستا پرتاب بشه ، وقتی از یک پهپاد 200 کیلویی پرداب بشه باز هم از طریق سیم قابل هدایت هست...
یا اینکه فکر میکنید اونها میشینن تماشا میکنن میبینن که پهپاد ایرانی نزدیک میشه تا یک کیلومتری و بعد موشک خودشو به وسط عرشه شریک میکنه. اون هم با اون سیستمهای EnِDefencing که عکسش رو نشونتون دادم.
چطور فکر می کنید که Av8 عددی نیست ؟ با چه دلیلی ؟ با چه مدرکی ؟ چون خودمون نداریم و از قابلیت های دقیقش اطلاع نداریم ، پس به هیچ دردی هم حتما نمیخوره ؟
ناو هواپیمابر موشک کروز شلیک نمیکنه. این وظیفه ناوهای محافظ همراهش هست. حالا زدن سکوهای پرتاب داخلی موشک اونها هم بماند...
این مثل اینه که بگیم حالا که زیر دریایی های نیروی دریایی بعضی وقتا از زیر اونها رد میشن ، آیا میتونن بهشون حمله کنن. یا اینکه وقتی غواصای ما برای شناسایی دقیق اونها میرن و حتی در یک مورد روی گیرنده سونار یکی از ناوها چسب پوششی زدن ، آیا میتونن به اون مین هم بشسبونن.
باور کنید اگر نیاز به درگیری و زدن ناو آمریکایی شد ما راه های راحتر و سلاح های بهتر و موثرتری و همینطور مطمئن تری برای این کار داریم. و نیازی نیست که یه هواپیمای شناسایی سبک رو با 50 کیلو مواد منفجره پر کنیم و به هدف بزنیم...
در ضمن کفیر عزیز، F14 چند وقتی میشه که بازنشسته شده. اگر هم بود از این فاصله و زاویه هیچ چیز هیجان برانگیزی دیده نمیشد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نمیخوام دوستان دلگیر بشن. فقط می خوام این عرض رو خدمتشون داشته باشم که احساسی برخورد نکنن. همونطور که فرمانده سپاه هم توضیح دادن این فیلم متعلق به یک عملیات شناسایی در چند ماه قبل هست و ما کارهای بزرگتر از این هم داشتیم.
امیدوارم مدیران سایت هم فرصت ادامه این اظهار نظر رو به ما بدن تا به هماهنگی لازم و همدلی مورد نیاز در روابط، اظهار نظر و تکمیل اطلاعات و دانش همدیگه برسیم.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
Yasser,
دوست من باز هم گفته هاي شما قبول اما يک نکته را بايد بگم که اون سيستمهاي دفاعي ناوهاي آمريکايي در برابر موشکهايي که در ارتفاع پايين و سرعت زياد و RCS کم پرواز ميکنند اصلا به درد نميخورند و نمونش برخورد يک فروند موشک اگزوست به ناو آمريکايي در اواخر جنگ که در آن پيشرفته ترين تجهيزات دفاعي بر روش نصب شده بود!
من هم نگفتم که با پهباد عمليات کاميکازي انجام بديم بلکه گفتم که اگر لازم شد و ما مجبور شديم ميتوانيم از پهبادها هم به عنوان سلاح هجومي استفاده کنيم.
حالا من موشک ماليوتکا رو مثال زدم ولي ميشه بجاش از يک موشک F&F استفاده کرد که وزنش حدود 20 کيلو باشد و در نتيجه هر پهباد ميتونه 2 فروند موشک حمل کند که در مواقع خاص همين پهباد بيشتر از سوخو-24 مجهز به موشک C-802 به درد ميخورد.
ما ميتوانيم با ساخت پهبادهاي جنگي براي حملات هوا به سطح و هوا به زمين توان حمله به مراکز و نيروهاي حساس دشمن را با حداقل تلفات کسب کنيم و صد البته ساخت پهباد خيلي راحتتر و کم هزينه تر از جنگنده اي مثل صاعقه است.
به نظر شما آيا بهتر نيست که ابتدا چند پهباد فضاي اطراف ناو را شلوغ کنند و بعدا يک فروند سوخو-24 با دو فروند موشک نور بهش حمله کند؟
ناوهاي هواپيمابر هدفهاي ثابتي محسوب ميشوند و دليلش سرعت تحرک خيلي کم و بزرگي بيش از اندازه هست که حتي موشکهايي که تا 50 متر خطا دارند شانس برخوردشون به يک ناو هواپيمابر خيلي زياد هست.
اگر ما به هر تيپ پياده تنها 10 فروند پهباد هجومي با سرعت 300 کيلومتر بر ساعت و توانايي حمل همزمان 8 فروند موشک ضد زره بدهيم ديگر يک تيپ پياده ما مساوي يک تيپ کلاسيک نخواهد بود و تواناييهاي بسياري کسب خواهد کرد که از جمله توانايي جنگ همزمان در دو يا سه جبهه ميباشد.
جنگنده AV-8B هم يک جنگنده قدرتمند براي حمله به اهداف زميني هست اما در نبردهاي هوايي تنها يک سيبل متحرک ميباشد و با نبود پشتيباني F/A-18C/E اين جنگنده توانايي نفوذ به عمق خاک دشمن را ندارد.
دوست من باز هم گفته هاي شما قبول اما يک نکته را بايد بگم که اون سيستمهاي دفاعي ناوهاي آمريکايي در برابر موشکهايي که در ارتفاع پايين و سرعت زياد و RCS کم پرواز ميکنند اصلا به درد نميخورند و نمونش برخورد يک فروند موشک اگزوست به ناو آمريکايي در اواخر جنگ که در آن پيشرفته ترين تجهيزات دفاعي بر روش نصب شده بود!

من هم نگفتم که با پهباد عمليات کاميکازي انجام بديم بلکه گفتم که اگر لازم شد و ما مجبور شديم ميتوانيم از پهبادها هم به عنوان سلاح هجومي استفاده کنيم.

ما ميتوانيم با ساخت پهبادهاي جنگي براي حملات هوا به سطح و هوا به زمين توان حمله به مراکز و نيروهاي حساس دشمن را با حداقل تلفات کسب کنيم و صد البته ساخت پهباد خيلي راحتتر و کم هزينه تر از جنگنده اي مثل صاعقه است.

به نظر شما آيا بهتر نيست که ابتدا چند پهباد فضاي اطراف ناو را شلوغ کنند و بعدا يک فروند سوخو-24 با دو فروند موشک نور بهش حمله کند؟

ناوهاي هواپيمابر هدفهاي ثابتي محسوب ميشوند و دليلش سرعت تحرک خيلي کم و بزرگي بيش از اندازه هست که حتي موشکهايي که تا 50 متر خطا دارند شانس برخوردشون به يک ناو هواپيمابر خيلي زياد هست.

اگر ما به هر تيپ پياده تنها 10 فروند پهباد هجومي با سرعت 300 کيلومتر بر ساعت و توانايي حمل همزمان 8 فروند موشک ضد زره بدهيم ديگر يک تيپ پياده ما مساوي يک تيپ کلاسيک نخواهد بود و تواناييهاي بسياري کسب خواهد کرد که از جمله توانايي جنگ همزمان در دو يا سه جبهه ميباشد.

جنگنده AV-8B هم يک جنگنده قدرتمند براي حمله به اهداف زميني هست اما در نبردهاي هوايي تنها يک سيبل متحرک ميباشد و با نبود پشتيباني F/A-18C/E اين جنگنده توانايي نفوذ به عمق خاک دشمن را ندارد.

- تماس:
کمک کنید لطفاً
به من در تصمیم گیری کمک کنید لطفاً
سلام دوستان.
من مشکلی دارم که فکر میکنیم دوستانی که در اینجا حضور دارن میتونن کمکم کنن.
من و همسایم به همراه خانواده هامون قصد مسافرت از تهران به بوشهر داریم. از چند روز پیش که قصد مسافرت کردیم با همسایه شرط بستیم که هرکس با همه اعضاء خانواده حرکت کرد و زودتر رسید نصف خونه بازنده به نامش بشه.
شرط خیلی سنگینی هست. نمیدونم دقیقاً چی کار کنم تا خونمو از دست ندم.
بیاید مشکل رو بررسی کنیم:
همسایه من یک کادیلاک آخرین مدل داره که حتی سیستم موقعیت یاب هم داره و چندین سال هم هست که در کارخانه اتومبیل سازی کار میکنه. ادعا هم داره که در رانندگی حریف نداره. از طرفی کمی چشماش ضعیفه و در ضمن بچه هاش هم شکمو هستن و حتما باید در طول راه بهترین غذاها رو بخورن و طبیعتاً جاهایی برای استراحت توقف کنن. ظاهرا این مسیر رو هم برای اولین بار هست که می خواد بیاد و بهش آشنا نیست.
من هم یک ماشین زانتیا دارم، پسر بزرگم هم یک پژو پرشیا داره و تا بحال چندین بار هم این مسیرو طی کردیم. اینو هم بگم که من، پدر و پدربزرگم راننده های خوبی هستیم و حسابی هم استعداد این کارو داریم.
داشتیم به این فکر میکردیم که با کدوم ماشین بریم که یکدفعه پسر کوچیکم که تازه گواهی نامه گرفته و من براش یه رنو PK خریدم اومد وسطو پاشو کرده تو یه کفش که یا به من اجازه رانندگی در کل مسیرو بدید و با PK من بیاید یا من باهاتون نمیام.
حالا به نظرتون باید از همین حالا خودمو بازنده فرض کنم یا به پسرم و ماشینه ضعیفش و رانندگی نه چندان مطمئنش اطمینان کنم ؟
یا اینکه آیا راهی هست که پسرمو قانع کنم که دست از لجبازی ورداره ؟
منتظر کمک و همفکریتون هستم.
سلام دوستان.
من مشکلی دارم که فکر میکنیم دوستانی که در اینجا حضور دارن میتونن کمکم کنن.
من و همسایم به همراه خانواده هامون قصد مسافرت از تهران به بوشهر داریم. از چند روز پیش که قصد مسافرت کردیم با همسایه شرط بستیم که هرکس با همه اعضاء خانواده حرکت کرد و زودتر رسید نصف خونه بازنده به نامش بشه.
شرط خیلی سنگینی هست. نمیدونم دقیقاً چی کار کنم تا خونمو از دست ندم.
بیاید مشکل رو بررسی کنیم:
همسایه من یک کادیلاک آخرین مدل داره که حتی سیستم موقعیت یاب هم داره و چندین سال هم هست که در کارخانه اتومبیل سازی کار میکنه. ادعا هم داره که در رانندگی حریف نداره. از طرفی کمی چشماش ضعیفه و در ضمن بچه هاش هم شکمو هستن و حتما باید در طول راه بهترین غذاها رو بخورن و طبیعتاً جاهایی برای استراحت توقف کنن. ظاهرا این مسیر رو هم برای اولین بار هست که می خواد بیاد و بهش آشنا نیست.
من هم یک ماشین زانتیا دارم، پسر بزرگم هم یک پژو پرشیا داره و تا بحال چندین بار هم این مسیرو طی کردیم. اینو هم بگم که من، پدر و پدربزرگم راننده های خوبی هستیم و حسابی هم استعداد این کارو داریم.
داشتیم به این فکر میکردیم که با کدوم ماشین بریم که یکدفعه پسر کوچیکم که تازه گواهی نامه گرفته و من براش یه رنو PK خریدم اومد وسطو پاشو کرده تو یه کفش که یا به من اجازه رانندگی در کل مسیرو بدید و با PK من بیاید یا من باهاتون نمیام.
حالا به نظرتون باید از همین حالا خودمو بازنده فرض کنم یا به پسرم و ماشینه ضعیفش و رانندگی نه چندان مطمئنش اطمینان کنم ؟

یا اینکه آیا راهی هست که پسرمو قانع کنم که دست از لجبازی ورداره ؟
منتظر کمک و همفکریتون هستم.
ICT Admiral

ICT Admiral

- تماس:
دوستان چرا فکر میکنن پست قبلی من سر کاریه !
اگه به پست های قبلی و به خصوص 3 تا پست آخر من رجوع کنید، میبینید که اصلاً هم سرکاری نیست. من با توجه به این بحث ها دیدم در این مسئله بهترین جایی که میتونم تقاضای همفکری کنم همین تاپیک هست.
پس لطفاً اونها رو بخونید و بعد به مشکل من هم فکر کنید

اگه به پست های قبلی و به خصوص 3 تا پست آخر من رجوع کنید، میبینید که اصلاً هم سرکاری نیست. من با توجه به این بحث ها دیدم در این مسئله بهترین جایی که میتونم تقاضای همفکری کنم همین تاپیک هست.
پس لطفاً اونها رو بخونید و بعد به مشکل من هم فکر کنید

ICT Admiral

ICT Admiral