«وبلاگ هوانوردي اير» رفع ف ي ل ت ر شد
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- محل اقامت: زیر آسمون خدا
- سپاسهای دریافتی: 407 بار
- تماس:
«وبلاگ هوانوردي اير» رفع ف ي ل ت ر شد
امروز فقط اومدم که این خبر رو به شما بدم:
وبلاگ هوانوردی ایر که منبع نسبتاً خوبی برای دوستداران علم هوانوردی بود به دلیل اینکه در جهت علم
و افزایش سطح دانش عمومی فارسی زبانان در علم هوانوردی کوشش می کرد ف ی ل ت ر شد.
بله در ایران ما کاملاً به علم احترام می گذاریم...اگر باور ندارید این یکی از نمونه های جذاب احترام به علم
واقعاً برای خودمون متاسفم.....
وبلاگ هوانوردی ایر که منبع نسبتاً خوبی برای دوستداران علم هوانوردی بود به دلیل اینکه در جهت علم
و افزایش سطح دانش عمومی فارسی زبانان در علم هوانوردی کوشش می کرد ف ی ل ت ر شد.
بله در ایران ما کاملاً به علم احترام می گذاریم...اگر باور ندارید این یکی از نمونه های جذاب احترام به علم
واقعاً برای خودمون متاسفم.....
-
- سپاسهای ارسالی: 117 بار
- سپاسهای دریافتی: 349 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
آرمان جان
وبلاگ براي اکانت من ف ي ل ت ر هست
اما اگر دقت کنيد رنگ نوشته آبي هست، و اين يعني ف ي ل ت ر اتوماتيک مسيرهاي بلاک شده
يعني اينکه لينکي در کامنتها و يا خود متنهاي وبلاگ شما وجود داره که با کليک روي اون براي رنج تحت کنترل اون موتور بلاک کننده بسته ميشه، با يک پ ر ا ک س ي وارد شده و موضوعات جديد و کامنتهاي رو بررسي کنيد، و لينکها مشکوک رو حذف کنيد (ممکنه لينک يک عکس باشه که از هاستهاي ف ي ل ت ر شده در مطالب خودتون قرار داديد)
اگر هم مشکل رفع نشد ميتونيد به خود مرکز ف ي ل ت ر ي ن گ مکاتبه کنيد و جوجاي پيگيري موضوع بشيد، معمولا 48 ساعته موضوع رو بررسي و نتيجه رو اعلام ميکنند
وبلاگ براي اکانت من ف ي ل ت ر هست
اما اگر دقت کنيد رنگ نوشته آبي هست، و اين يعني ف ي ل ت ر اتوماتيک مسيرهاي بلاک شده
يعني اينکه لينکي در کامنتها و يا خود متنهاي وبلاگ شما وجود داره که با کليک روي اون براي رنج تحت کنترل اون موتور بلاک کننده بسته ميشه، با يک پ ر ا ک س ي وارد شده و موضوعات جديد و کامنتهاي رو بررسي کنيد، و لينکها مشکوک رو حذف کنيد (ممکنه لينک يک عکس باشه که از هاستهاي ف ي ل ت ر شده در مطالب خودتون قرار داديد)
اگر هم مشکل رفع نشد ميتونيد به خود مرکز ف ي ل ت ر ي ن گ مکاتبه کنيد و جوجاي پيگيري موضوع بشيد، معمولا 48 ساعته موضوع رو بررسي و نتيجه رو اعلام ميکنند
آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 96 بار
- تماس:
آرمان جان پيشنهاد ميكنم يه بار ديگه برو به وبلاگ
چون اصلا ف_ * ل*_ ت ر نشده
من صبح هم رفته بودم و باز بود
در ضمن اين اكانتي كه من استفاده ميكنم اكانتي هست كه ف_ * ل*_ ت ر اون از بقيه خيلي بيشتره
دوست عزيز يه كم دقت كن و بيخودي برا خودمون تاسف نخور
من برا اثبات بيهوده بودن حرف شما از چند تا از دوستام كه از اكانتهاي مختلف استفاده ميكنند خواستم برند به اين سايت و همشون هم تونستند برند
چون اصلا ف_ * ل*_ ت ر نشده
من صبح هم رفته بودم و باز بود
در ضمن اين اكانتي كه من استفاده ميكنم اكانتي هست كه ف_ * ل*_ ت ر اون از بقيه خيلي بيشتره
دوست عزيز يه كم دقت كن و بيخودي برا خودمون تاسف نخور
من برا اثبات بيهوده بودن حرف شما از چند تا از دوستام كه از اكانتهاي مختلف استفاده ميكنند خواستم برند به اين سايت و همشون هم تونستند برند
کد نمایش پرچم کوچک:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
آرمان جان
مشکل شما با روشي که در بالا گفتن حل ميشه، مشکل به خاطر لينکي هست که توسط سيستم بلاک شده و باعث ف ي ل ت ر شدن وبلاگ شما شده
براي مکاتبه هم اين تاپيک رو بخونيد
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=12289
مشکل شما با روشي که در بالا گفتن حل ميشه، مشکل به خاطر لينکي هست که توسط سيستم بلاک شده و باعث ف ي ل ت ر شدن وبلاگ شما شده
براي مکاتبه هم اين تاپيک رو بخونيد
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=12289
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
آقا آرمان عزيز
حق با ساير دوستانه وبلاگ زيباي شما ف_ * ل*_ ت ر نشده
لطفا ISP هاي ديگه رو هم امتحان کن
حالا که موضوع اين تاپيک مربوط به شما ميشه
ميشه بپرسم افتتاح سايت هوانوردي اير چي شد ؟
حق با ساير دوستانه وبلاگ زيباي شما ف_ * ل*_ ت ر نشده
لطفا ISP هاي ديگه رو هم امتحان کن
حالا که موضوع اين تاپيک مربوط به شما ميشه
ميشه بپرسم افتتاح سايت هوانوردي اير چي شد ؟

[External Link Removed for Guests]
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم