«وبلاگ هوانوردي اير» رفع ف ي ل ت ر شد
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
ویکی پدیا (قسمت انگلیسیش) ف ی ل ت ر شده است !!
ویکیپدیای انگلسیی در صفحه اولش هر روز مطلبی داره با عنوان Today's featured article که در اون به معرفی یک مقاله می پردازه . عنوان مقاله امروزش The history of erotic depictions هست که به مسایلی پرداخته که اکثرا 18 + هستند . برای همین هم باید به صورت اتوماتیک فیلتر شده باشه . اما احتمالا موقتی خواهد بود .
اما هنوز هم برای من راحت باز میشه ...
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
آرمان جان
سيستم ف_ * ل*_ ت ر به صورت منطقهاي فعال هست و مثلا فرض کنيد فردي در منطقه شما روي لينکي مشکل دار در وبلاگ شما کليک کرده، سيستم شناسايي بر اساس log هاي سرور قادر به رديابي IP کليک کرده روي لينک غير مجاز رو رديابي ميکنه و ميبنده، اگر مثلا فرد ديگري هم کار ممنوعه رو انجام بده، ISP هاي زير کنترل ربات اون منطقه هم با همون مکانيزم لينک رو بلاک ميکنند و به صورت Realtime چک ميکنند، تا زماني که اون لينک در اون صفحه وجود داره کل فضا (ساب دامين) رو بلاک ميکنند
سيستم ف_ * ل*_ ت ر به صورت منطقهاي فعال هست و مثلا فرض کنيد فردي در منطقه شما روي لينکي مشکل دار در وبلاگ شما کليک کرده، سيستم شناسايي بر اساس log هاي سرور قادر به رديابي IP کليک کرده روي لينک غير مجاز رو رديابي ميکنه و ميبنده، اگر مثلا فرد ديگري هم کار ممنوعه رو انجام بده، ISP هاي زير کنترل ربات اون منطقه هم با همون مکانيزم لينک رو بلاک ميکنند و به صورت Realtime چک ميکنند، تا زماني که اون لينک در اون صفحه وجود داره کل فضا (ساب دامين) رو بلاک ميکنند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
اقایون سواستفاده گر واستادان زبردست ماهیگیری از اب گل الود لطفا شانتاز راه نندازن این وبلاگ احتمالا به دلایلی که اقا مهدی گفتند اشتباها فیلتر شده که به گفته مسولین مخابرات با اعلام ان این مشکل دوروزه قابل حل است
دوست عزيز لطفا حرف هاي خنده دار نزنيد هيچ اشتباهي تو کار نيست
Mahdi1944: قبلا نيز به شما تذکر داده شده بود که دست از اين رفتارتون برداريد، اما به نظر ميرسه که ....
به هر حال قسمتي از پست شما ويرايش شد، در صورت تکرار به گونهاي ديگر با شما برخورد خواهد شد،
اگر اخبار رو پيگيري ميکنيد، حتما خبري مبني بر ارتقا سيستم ف_ * ل*_ ت ر و در نتيجه بلاک شدن بعضي سايتها به اشتباه صريحا اعلام شده و از مديران چنين سايتهايي خواسته شده که به ايميل و يا تلفن داده شده تماس گرفته و موضوع رو اعلام کنند تا مشکل رفع بشه
پس اميدوارم در آينده اينچنين نسنجيده و بدور از منطق و بدون اطلاعات صحبت نکنيد
[External Link Removed for Guests]
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
آقا مهدي عزيز توقع چنين واکنشي رو از سمت شما نداشتم
چون من فقط حقيقت محض رو گفتم و مثل اينکه در اين سايت گفتن حقيقت جرم محسوب ميشه
و
علتش اين مي تونه باشه که اين اطلاعات عموميت ندارن و ممکنه دونستنشون براي مردم عادي زياد درست نباشه
منظورم بحث هايي در مورد توان هوايي ايران و اين جور مسايل و اميدوارم به آقا مهدي هم اين موضوع ثابت شه
چون من فقط حقيقت محض رو گفتم و مثل اينکه در اين سايت گفتن حقيقت جرم محسوب ميشه
و
sir.mohammad,
بنده قصد دفاع از هيچ کس رو ندارم ولي مي توانم بپرسم يک وبلاگي که فقط در مورد هواپيما است براي چه ف_ * ل*_ ت ر کنند.
علتش اين مي تونه باشه که اين اطلاعات عموميت ندارن و ممکنه دونستنشون براي مردم عادي زياد درست نباشه
منظورم بحث هايي در مورد توان هوايي ايران و اين جور مسايل و اميدوارم به آقا مهدي هم اين موضوع ثابت شه