«وبلاگ هوانوردي اير» رفع ف ي ل ت ر شد

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

sir.mohammad,
آقا مهدي عزيز توقع چنين واکنشي رو از سمت شما نداشتم
چون من فقط حقيقت محض رو گفتم و مثل اينکه در اين سايت گفتن حقيقت جرم محسوب ميشه
و نقل قول:

sir.mohammad,
بنده قصد دفاع از هيچ کس رو ندارم ولي مي توانم بپرسم يک وبلاگي که فقط در مورد هواپيما است براي چه ف_ * ل*_ ت ر کنند.

علتش اين مي تونه باشه که اين اطلاعات عموميت ندارن و ممکنه دونستنشون براي مردم عادي زياد درست نباشه
منظورم بحث هايي در مورد توان هوايي ايران و اين جور مسايل و اميدوارم به آقا مهدي هم اين موضوع ثابت شه

خنده دار تر از اين دليل نمي تواند وجود داشته باشد :::P
هیهات منا الذلة
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

از سالها پيش، مسئله ايجاد محدوديت براي کاربران در تمام نقاط جهان مطرح بوده، اما اين محدوديت در کشورهاي پيشرفته، فقط در حد حرف بوده يا به صورت محلي براي کاربران يک اينترنت خاص نظير دانش آموزان يک مدرسه اعمال شده است.
اما در کشورهاي جهان سوم و عقب مانده، دامنهء مسائلي که دانستن آنها براي مردم، از طرف ولي نعمتان حکومتي، مضر تشخيص داده مي شود! روز به روز گسترده تر مي شود.
اين محدوديت در چين، دامان سايت هاي ضدحکومتي و ضدکمونيستي را گرفته است و اين امر تاکنون به دستور صدر هيات رئيسه عالي حزب کمونيست چين، دنبال با شدت و شتاب دنبال مي شود و کار را به مسدود کردن قسمت انگليسي ويکي پديا نيز رسانده است.

امروزه، دو تفکر در جهان حاکم است:
1) نظر اکثر مردم بر تمام جامعه اعمال شود. (حکومتهاي تکثرگرا - Liberal Democracy) :
در اين سيستم ها، محدوديت در زمينهء اطلاع رساني، تجمعات، فعاليت احزاب و اتحاديه هاي کارگري و نظائر آن اعمال نمي شود زيرا تفکر غالب، بر اين اعتقاد است که آزاد بودن فعاليت هاي اجتماعي و رسانه ها، باعث پيشرفت جامعه و عدم سرخوردگي آحاد جامعه از زندگي در آن جامعه مي شود. در اين سيستم ها، محدوديتي بر اينترنت اعمال نمي شود و رسانه هايي مانند TV ، نشريات، اينترنت و . . . نه تنها دولتي نيستند بلکه به راحتي مي توانند بدون ترس از گرفتار شدن در زندان، سياستهاي حاکم را نقد و يا محکوم نمايند.

2) سيستم بستهء اشتراکي (Common - Union - Radiaclism Religions):
در اين سيستم که به جد و شدت تمام در کرهء شمالي و تا شدت کمتري در چين، ويتنام، کوبا و ... ! دنبال مي شود، نظر و خواست مردم و نخبگان، اهميتي در تصميم گيري هاي کلي و کلان ندارد. در اين سيستم ها، احزاب يا وجود ندارند يا اگر تشکيل شده اند، همگي بر پايهء يک تفکر واحد، و آن هم مدح سيستم و شخص اول شکل گرفته اند و تنها اختلاف سليقه هايي اندکي در ادارهء جزئيات جامعه باهم دارند.
در اين سيستم ها، نشريات به شدت کنترل مي شوند و اينترنت يا مخرب تشخيص داده شده است! يا روز به روز حجم صفحات و آدرس هاي قابل دسترسي محدود مي شود به نحوي که در برنامه اي 10 ساله، آثاري از ارتباط با خارج نماند و کاربران تنها به سايت هاي مورد نظر حکومتي دسترسي داشته باشند.

باز هم مي گوئيد ف ي ل ت ر ي ن گ، اتوماتيک است يا روبات است!!؟
[External Link Removed for Guests]
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

سانسور و ف_ * ل*_ ت ر همه جا وجود دارند و مختص حکومت خاصي نيستند

حتي زمان شاه هم خيلي از چيزها سانسور و ف_ * ل*_ ت ر ميشده اند
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

خنده دار تر از اين دليل نمي تواند وجود داشته باشد

ببين آقاي عزيز شما چرا نمي خواي قبول کني اين کار عمدي بوده ؟
من واقعا نمي دونم شما سنگ کي رو به سينه ميزنيد!!!! و به جاي دلداري دادن
به آرمان عزيز دنبال پيدا کردن دليل اين ف_ * ل*_ ت ر مسخره هستيد

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

ببين آقاي عزيز شما چرا نمي خواي قبول کني اين کار عمدي بوده ؟

حتما چيز خطرناکي توسط آرمان منتشر ميشده که بايد ف_ * ل*_ ت ر ميشده :grin:

برادر من اون عينک بدبيني رو بردار :-)
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

sir.mohammad,
آخه نمي توانم باور کنم که يک يک از ده ميليون سايت با برنامه از پيش تعيين شده ف_ * ل*_ ت ر شده است. :::P
به خصوص که حالا 13 ميليون وبلاگ فارسي داريم :L:L
من هم سنگ خودم را به سينه مي زنم و واقعيت بين از نظر خودم هستم
به جاي دلداري شما به آرمان هم لطفا راهي را براي باز کردن ف_ * ل*_ ت ر پيدا کنيد چون دلداري هيچ دردي را دوا نمي کند.
هیهات منا الذلة
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

باز هم پستهاي بي سرو ته :-P
من نمي‌دونم دوستان کي مي‌خواهند دست از اين کارها بردارند
به خاطر هر مساله‌ي کوچيکي سريع ماشينشون روشن مي‌شه که اين حکومت فلانه و ....
موضوع خيلي واضح و روشن هست، خودشون هم اعلام کردند که اشتباهي سايتهايي بلوک شده، هر کي سايتش دچار مشکل شده به شماره و ايميل داده شده تماس بگيره تاموضوع رو بررسي و تصحيح کنند
من از اين رويه ف يل ت رينگ به هيچ وجه دل خوشي ندارم، اما به کسي هم اجازه نمي دم سر هر چيزي مثل کاست ضبط شده بياد و حرفهاي هميشگي و تکراري رو مطرح کنه، هر چيزي منطق و دليلي داره، به نظر مي‌رسه دوستان دنبال سوژه‌اي مي‌گردند که مربوط و غير مربوط رو به هم ببافند و ....
به هر حال هر کسي راه حلي براي مشکل آرمان عزيز دارند و مي‌تونند کمکي بکنند لطفا پيشنهاد خودشون رو مطرح کنند ، در غير اينصورت پست‌هاي غير مرتبط و از روي غرض ورزي حذف خواهد شد
اين هم لينک خبر
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=13545
اميدوارم دوستان مراعات کنند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

پست توسط mach1 »

سلام
خوب آرمان جان تبریک میگم امروز رفتم وبلاگ هوانوردی ایر دیدم رفع فیلتور شده :smile:
راستی شیرینی ما فراموش نشه :grin:
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”