امروز 22/9/1385 در طی یک تمرین چتر بازی(سقوط آزاد) توسط تیم هوابرد شیراز بر فراز آسمان بوشهر که در نیروی دریائی ارتش برگزار شد یکی از غیور مردان این مرز و بوم بر اثر باز نشدن چترش از ارتفاع700متری به زمین برخورد کرده و پیکر پاکش تکه تکه شده است من خودم از نزدیک دیدمش..................... در صورت کسب اطلاعات بیشتر حتما شما رو خبر میکنم
[marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq]
[External Link Removed for Guests]
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....
چند هفته پيش هم اين اتفاق براي يکي از چتربازان تيپ 65 نوهد از نيروي زميني ارتش افتاد ... که البته اعلام نشد. اميدوارم اين آخرين حادثه سقوط چتربازان ارتشي باشه ...
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند... (فریدریش نیچه)
چند هفته پیش نبود و چند ماه قبل بود و نام ایشان محمود حیدری است که یکی از پیش کسوتان سقوط آزاد در ایران بود....خدا هر دوی این عقابان آسمان را رحمت کند
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
در مورد شهید تیپ 55 هوابرد اطلاعی ندارم ولی در مورد تیپ 65 ... ایشان در یک روز چند پرش انجام می دهند و بعد در پرش آخری که موجب شهادت ایشان شده دو روایت وجود دارد : یه عده میگن که بعلت لذت سقوط که سقوط آزادها می دونند چی می گم ایشان رو گرفته و حواسش پرت شده و ارتفاع را از دست داده و با زمین برخورد کرده ....و یه عده میگن که چون در یه روز چند پرش انجام داده در پرش آخر تمام عضلاتش قفل می کنه و فرصت پاراشوت کشیدن رو از دست می دهد و با زمین برخورد می کند و شهید می شود.... در هر حال روحشان شاد
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت... [External Link Removed for Guests]