...:::عرض تسليت به جامعه ي هوانوردي کشور:::...===>خبر فوري

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

اصل داستان: اين شهيد عزيز اولين بارشون بوده که ميپريدن بر اثر شوکه شدن از ارتفاع............ارتفاع رو از دست ميده و در فاصلهي 20 متري زمين اقدام به باز کردن parachuteميکنه که چترشون پاره ميشه و.................... :? :? :sad: :sad:
 [marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
 [External Link Removed for Guests] 
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

منم تسليت ميگم اخه معمولا اين چتر باز ها مگه دوتا چتر ندارن که اگه يکيش باز نشد از يدکي استفاده کنن‌؟ من هميشه اينجوري شنيده بودم :-(
کريم جان شما هم مواظب باش :?
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

Mohsen1001, جان

هر چترباز در هنگام پرش چه اتوماتیک و چه سقوط دارای دو چتر اصلی و کمکی است ولی این دو شهید گرامی هر دو مشگل جسمی پیدا کردند و نتونستند از چتر کمکی یا اصلی اصلا استفاده کنند. :-o

در ضمن ممنون که فکر من هستی ... ای مهربان :) :) :)
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

يعني چي كريم جان يعني اگه من بخوام بپرم ممكنه عضلاتم تو پرش قفل بشه كيا باي باي 8) :sad: نترسون ديگه مي خواستم برم بپرم منصرف شدم حداقل بذار تو ايران بپريم بمي ريم تو خاك خودم نه تو غربت :lol:

كريم جان اين مبحث رو باز مي كني بفهميم چي خيلي ترسيدم :sad: 8) ؟؟‌ البته تو تاپكيك خودش
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major I
Major I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

ببخشيد دوستان داستان قبلي شايعه بوده...........به خدا من کاره اي نيستم ........ولي خدائي اين داستان اصلي از زبان هم تيميهاش و شاهدان ماجراست:((ايشان بعد از دايو در ارتفاع 4000feetدر3500feetاقدام به باز کردنparachuteميکنه که متاسفانه عمل نميکنه و شاهداني هم که روي زمين بودند همش ميگفتن ايشون تا لحظات آخر سعي در باز کردن چترشون داشتند ولي................. :? :? :? :? و همون شاهدا در ادامه گفتن که ايشون با صداي بلند همش داد ميزدن
....................يا زهرا...يا زهرا...يازهرا که بعدشم شد انچه شد :sad: :sad: :sad:
امروز هم از ميدان هوادريا واقع در پايگاه دريائي بوشهر تا مسجد النبي(ص) پيکر پاکشون با شکوه و عظمت تمام تشييع شد ............اين بنده ي حقير هم شرکت کردم و از ايشون طلب شفاعت کردم :AA: :AA:
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Karim1504 »

كيارش, جان

نترس همچین به آدم حال می ده که به مرگش می ارزه :-)

BADBOY, جان

ممنون از اطلاعات کاملی که دادی :-o

طبق اخباری که به من رسید ایشون یکی از رفقای اینجانب و یکی از استادان کمیته چتربازی شیراز بودند بنام محمد ابراهیم انصاری که یکی از زبده ترین پرسنل سقوط آزاد ارتش بوده است .تصاویری از ایشون را در پست بعدی قرار خواهم داد. :-o
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Major I
Major I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

در ظمن درجه ي ايشون هم ستوان يکم بوده
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Karim1504 »

BADBOY, جان

ایشون استوار دوم بوده است :D
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

:lol: :lol: درجه مهم نيست مهم اينه اون رفتو ما هنوز اين جاييم :lol: :lol:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Karim1504 »

اینم عکسی که قول داده بودم..... خدا رحمتش کند .......

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

ياران چه غريبانه رفتن از اين خانه ............. :razz:
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط I.R.I MARINE »

با عرض تسليت به خانواده ايشان.
اتفاقا پدر من هم وقتي آمد خانه به من گفت چون دوست صميميش هم تو اين مسابقه شرکت مي کرد و بسيار ناراحت شد چون خيلي از اين چتر بازي ها را در بوشهر ديده بود دوستش آقاي قصابيان چتر باز سه ستاره از نيروي دريايي است. :razz: :razz: :razz:
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”