خريد پيشرفته ترين موشک کوتاه برد جهان

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

خريد پيشرفته ترين موشک کوتاه برد جهان

پست توسط masiha85 »

با سلام
بنابر گزارشات برخی از منابع نظامی ایران در سال 2001 قرارداد خرید تعداد نامعلومی موشک فوق پیشرفته اسکندر-ای با روسیه منعقد کرد که ایران را به عنوان نخستین مشتری این موشک معرفی کرد
موشک اسکندر-ای که پیشرفته ترین موشک کوتاه برد جهان است قادر به نفوذ به تمامی سیستمها ورینگها و فضاهای محافظتی دنیا است ومی توان گفت هیچ مانعی برای جلوگیری از برخورد به هدف برای این موشک وجود ندارد.
برد اسکندر-ای 450 (نمونه های صادراتی 300 ) کیلومتر است ودارای سر جنگی 700 کیلوگرمی ضد رادار- لت پارتی- نفوذ کننده در عمق زمین ویا انفجاری در ارتفاع معینی از فضا است.
دقت این موشک کوتاه برد بالستیک کمتر از 30 متر است و با مشخصه اس اس 26 شناخته می شود.
تصور بنده این است که ایران موشکهایی را بر پایه فناوری فوق پیشرفته این موشک توسعه داده مانند فاتح110- صاعقه و.....
در پایان باید گفت در صورت درگیری احتمالی ایران و آمریکا این موشک بهترین گزینه برای هدف قرار دادن پایگاههای هوایی آمریکا در منطقه است با توجه به این موضوع که اسکندر-ای از لانچر متحرک شلیک شده وموشکهای پاتریوت هیچ شانسی برای رهگیری ان نخواهند داشت.

[External Link Removed for Guests]
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

موشك فاتح قبل از اين تاريخ ساخته شده بود گويا :-(
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط amiraghazadeh »

سلام
به نظر شما نمونه ايراني توان انجام اين چنين كاري رو داره
اگر ايران بتونه اين كار رو كرده باشه خوب كپي فونيكس رو هم مي تونه بسازه
ولي نظر ما اين هست كه ايران اين موشك رو در اختيار نداره يا اگه داره تواناي كپيش رو حداقل الان نداره :eek:
امام علي(ع)
پارسيان اگر اراده كنند ستارگان را به زمين كشند
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

کيارش عزيز احتمالآ حق با شماست نمي دانم بايد بررسي کنم ولي در مانور ارتش ايران موشک صاعقه را شليک کرد که به نظرم شباهتهاي زيادي با ISKANDAR E داشت . :-(
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

با بررسي هايي که انجام دادم به يک نمونه جديد موشک فاتح110 بر خوردم که بردي معادل 400 کيلومتر دارد بر خوردم که داراي فناوري بسيار بالايي است که شايدموشک ISKANDAR-E ازفناوري در ساخت اين موشک استفاده شده باشد.

در جواب amiraghazadeh بايد بگويم که احتمال خريد اين موشک بسيار بالاست و احتمالآ تعدادي نيز تحويل گرفته شده و در ضمن گفتم استفاده از فناوري اين موشک نه کپي برداري. توجه کنيم که ايران امروز در صنايع موشکي بسيار پيشرفته است و مهندسي معکوس اين موشک براي ايران غير ممکن نيست.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

masiha85,
موشک فاتح110 کپي شده از نوعي موشک چيني است که انهم نوع زمين به زمين موشک سام 2 است(متاسفانه اسمش يادم نيست)
در اصولا چنين موشک هايي در اختيار سپاه قرار مي گيرند...
موشک هاي صاعقه کپي هاي بهسازي شده موشک فراگ7 هستند که متعلق به عهد دقيانوس مي باشند و در طول جنگ توسط عراق به دفعات عليه ايران(مخصوصا دزفول و انديمشک)استفاده شده اند...
در شرايطي که به تير هاي توپ ميگ 29 را به زور تحويل مي دهند تحويل چنين موشکي چندان قابل باور نيست :?
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

ghalamman دوست عزيز اين تور ام 1 شمع مراسم شب هفت بود ? :eek: شما اگر اخبار رو دنبال كنيد مقامات روسي نه تنها قصد كاهش بلكه قصد افزايش همكاري ها به خصوص در سطح استراتژيك رو دارند .
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ghalamman »

كيارش,
ان تعدادي که داده شد دقيقا به درد مراسم شب 7 مي خورند...
بحث جدي است ...شوخي هاي بي مزه اصلا صحيح نيست :-o
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

در جواب یکی از دوستان که توانمندی فرزندان این آب و خاک را دست کم می گیرد باید نکاتی را متذکر شوم :

1- دوست عزیز شما چرا اصرار دارید که روسها چیزی به ما نمی دهند چرا میدهند ولی مردم عادی نمی دانند. این دوره و زمانه فقط پول حرف اول را می زند و بس. چطور سامانه های تور ام-1 را به ما دادند آیا دنیای غرب سلاحی هم رده این سامانه دارد . آیا 50 سامانه کفاف کشوری به وسعت چین را می دهد ولی 30 دستگاه به درد ما نمی خورد ؟دوست عزیز اگر ما نتوانیم گلوله های توپ هواپیما بسازیم پس موشکهای شهاب3و4 ... را چطور ساختیم یا اصلآ چطور توانستیم جنگنده بسازیم.

2- به راحتی می توان تشخیص داد که موشک فاتح110 کوچکترین شباهتی با موشک چینی سی اس اس 8 ندارد. بلکه در بدنه آن شباهتهایی با موشکهای جدید کوتاهبرد روسها به چشم می خورد.دوست عزیز اگر شما هم مثل من با منابع آگاه ارتش آشنا بودید می دانستید که بعد از شلیک 10 فروند موشک صاعقه تمام کارشناسان نظامی از دقت بسیار بالای این موشک حیرت زده شدند ولی بعید می دانم راکتهای فراگ اصولآ هدایت پذیر باشند.

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ghalamman »

در جواب یکی از دوستان که توانمندی فرزندان این آب و خاک را دست کم می گیرد باید نکاتی را متذکر شوم :

لطفا مشخصا بگويد منظورتان کيست :-o
هيچ کس توانمندي هاي داخلي را رد نکرد!دليلي براي ادامه اين بحث نمي بينم...شما درست مي فرماييد :?
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

ghalamman عزيز مطمئنن منظور masiha85 شما نبود ، بعضي از ....... هستن که مي خوان دست آوردهاي متخصصان ما رو کوچيک و يا بي ارزش جلوه بدن ؛ معمولا همه دوستان اونها رو مي شناسن ، شما هم اگه به تاپيکهاي پيشين مراجعه کنين مي تونين بشناسيدشون

يا علي
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

ghalamman نوشته شده:كيارش,
ان تعدادي که داده شد دقيقا به درد مراسم شب 7 مي خورند...
بحث جدي است ...شوخي هاي بي مزه اصلا صحيح نيست :-o

عزيز دل برادر اولا در مراسم شب هفت شمع استفاده نمي شه معمولا :grin: اول كه شما گفتين كه روسيه گلوله ي ميگ رو به زور به ما مي ده من عرض كردم پس اين تور ام 1 چي ? حالا شما اصل مطلب رو رها كردين به تعداد چسبيدين !?! بعد هم 29 دستگاه اصلا چيز كمي نيست :x كلي پول واسش داده شده در اخر هم شما خودت در همين پست شوخي مي كني بعد در جمله ي پاييني ...... :-) در هر صورت من مخلص شما هم هستم :) :D
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”