Reza6662 نوشته شده:Shahryar نوشته شده:Reza6662 نوشته شده:در جريان سفر آقاي احمدي نژاد به مينسک و ديدار وي با آقاي لوکاشنکو - رئيس جمهور بلاروس - نمايشگاهي از محصولات هوايي روسيه جهت بازاريابي و صادرات در اين کشور برپا شده بود.
این هواپیما توان تهاجم دوربرد ما را به شدت افزایش میدهد.
به نقل از منابع روسي , سوخو-34 قرار نيست به هيچ كشوري صادر گردد .
منبع خبر من، یکی از دوستانم بود که کارش ترجمه زبان روسی است و . . .
البته Su-34 ، گونه ای صادراتی به نام Su-32FN دارد که روسها، در به در به دنبال مشتری برای آن هستند. صادرات Su-34 نیز پس از گذشت چند سال آغاز خواهد شد و این نیز طبیعی است، زیرا Su-34 جهت جایگزینی بمب افکن های ضعیف، تنبل، پرمصرف و پرهزینه Su-24 ساخته شده اند و کشورهای کاربر Su-24 نیز به طور معمول باید بتوانند هواپیمای خود را بهبود بخشند.
اينكه قبل از ورود به خدمت سوخو-34 در روسيه آن را به كشور ديگري براي صادرات پيشنهاد داده اند بايد به شدت به صحت منبع شك كرد.
اينكه سوخو-34 (كه در حال حاضر بي رقيبترين جنگنده ضربتي دنياست) مورد توجه مقامات ايراني قرار نگرفته، باز هم بايد به شدت به صحت منبع شك كرد.
SU-32FN نه يك نمونه صادراتي , بلكه نمونه دريائي است (F= Fighter , N= Navy). پيشنهاد ميكنم حتما تاپيك
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=37153 رو مجددا مطالعه فرمائيد.
تاريخ تاپيك با تاريخ سفر آقاي خاتمي را مجددا دقت فرمائيد كه اصلا همخواني ندارد.
بنده هم به همان اندازه كه به فارسي مسلطم , به روسي آشنائي دارم. پيشنهاد ميكنم زياد منابع روسي زبان رو ملاك نتيجه گيري هاتون قرار نديد چون تعداد اخباري كه تكذيب ميشن بسيار بيشتر از اخبار تائيد شدشون هست.
در آينده هر اتفاقي ميتواند بيفتد اما فعلا انچه كه اعلام كرده اند عدم صادرات آن است. ضمن اينكه خود شما هم اشاره داشتيد (در چند سال آينده ) صادرات صورت خواهد گرفت !
در مورد سوخو-24 قبلا در اين باره با هم گپ زديم. شما چرا فقط به نقاط ضعف ان (
اشاره خاصي) داريد؟
يادم مياد در وبلاگتان (اگر اشتباه نكرده باشم) مقايسه اي داشتيد بين F-4 و سوخو-24 .. اما امتيازي كه به همين بمب افكن به قول شما فرسوده داده شده بود از امتياز F-4 بيشتر بود.اين در حاليست كه شما در بحث چند ماه پيش درباره سوخو-24 اين جنگنده را ضعيفتر از P-51 Mustang ميدانستيد. سوال من اين است كه چرا در وبلاگ خودتان سوخو-24 از F-4 برتر است اما در
سايت پربيننده سنترال كلاب سوخو-24 لايق تمامي صفات يك جنگنده معيوب هست؟ كمي عجيب نيست؟!
و از همه مهمتر.. هنوز مدارك مستند شما در مورد F-16 هاي افغانستان از ياد و خاطره ها پاك نشده ..
خرید اف-15/16 توسط نیروی هوایی افغانستان!!!
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..