پوتين: ميخواهيم جایگاه اول جهان در زمینه تولید هواپیماهای نظامی باشيم

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 2440
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۸۶, ۶:۲۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پوتين: ميخواهيم جایگاه اول جهان در زمینه تولید هواپیماهای نظامی باشيم

پست توسط Shahryar »

 : ميخواهيم جایگاه اول جهان در زمینه تولید هواپیماهای نظامی  
  هوائی ماکس-2007 افتتاح  

 تصویر 

"ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه روز سه شنبه بهنگام افتتاح نمایشگاه بین المللی هوافضای "ماکس-2007" اعلام نمود که روسیه درصدد است جایگاه اول در جهان در زمینه تولید هواپیماهای نظامی را حفظ نموده و فعالانه به بازار هواپیماهای غیر نظامی نیز راه یابد.

وی گفت: "تاکید می کنم که روسیه امروز امکانات اقتصادی جدیدی دارد و بیشترین توجه را به فناوری های عالی مبذول می کند".

پوتین بطور ویژه ای کورپوراسیون متحد هواپیماسازی روسیه را خاطر نشان نمود که در برنامه آن راه یابی پویاتر هواپیماهای باری و مسافربری روسیه با قابلیت رقابتی به بازارهای جهانی قرار دارد.

به گفته رئیس جمهور در این نمایشگاه پتانسیل منحصر بفرد روسیه در زمینه فضا و فضانوردی نیز به نمایش گذاشته می شود.

پوتین افزود روسیه در آینده نیز نمایشگاه ماکس را بعنوان فصایی برای انعقاد قراردادهای تجاری توسعه خواهد داد.

وی گفت: "این باعث افتخار ماست که ماکس طی مدت زمان کوتاهی نه تنها به جایگاه شایسته ای در بین نمایشگاه های هوایی جهان دست یافته، بلکه بطور مستحکم در یکی از جایگاه های برتر نیز قرار گرفته است".

پوتین خاطر نشان نمود که امسال تعداد تجهیزاتی که در معرض نمایش گذاشته می شوند، 30% افزایش یافته است و بیش از 780 موسسه تولیدات خود را در آن به نمایش می گذارند، هیئت هایی رسمی از 110 کشور جهان نیز حضور یافته اند.

رئیس جمهور روسیه خاطر نشان نمود که مهمترین ویژگی ماکس-2007 برنامه های آن طی مدت برپایی، شامل کنفرانس ها و سمینارهای علمی است.

  تکمیلی از ماکس-2007: 

 تصویر 

پوتین با هلی کوپتر به محل برگزاری نمایشگاه پرواز کرد.

امسال در این نمایشگاه بیش از 100 کشور تولیدات خود را در نمایشگاه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می دهند.

روسیه برای اولین بار در ژوکوفسکی سیستم پدافند موشکی اس-400 را به نمایش خواهد گذاشت.

در کمپانی سوخوی به «نووستی» اطلاع دادند که این کمپانی در چارچوب نمایشگاه قراردادی درباره فروش آتی شش هواپیمای جنگنده، شامل سه جنگنده سوخوی-27 و سه جنگنده سوخوی-30 امضا خواهد کرد.

مبلغ کل این قرارداد 300 میلیون دلار اعلام شده است.

پیشتر مارشال "جوکو سویانتو" فرمانده کل نیروهای مسلح اندونزی در مصاحبه ای با «نووستی» گفته بود که اندونزی به اسکادری شامل 16 جنگنده (مدل سوخوی) نیاز دارد. در حال حاضر در ارتش این کشور چهار هواپیمای سوخوی وجود دارد.

این نمایشگاه تا 26 اوت (4 شهریور) ادامه می یابد.

نووستی
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”