براي اولين بار: مانور مشترک تورنادوهاي عربستاني و انگليسي در بريتانيا

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 2440
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۸۶, ۶:۲۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

براي اولين بار: مانور مشترک تورنادوهاي عربستاني و انگليسي در بريتانيا

پست توسط Shahryar »

  اولين بار: مانور مشترک تورنادوهاي عربستاني و انگليسي در  

 [External Link Removed for Guests] 
   
پایگاه هوائی Lossiemouth واقع در بریتانیا میزبان هشت فروند تورنادوی عربستان سعودی برای برپائی مانوری مشترک بود.
این تمرین مشترک از 28 آگوست آغاز و در تاریخ 7 سپتامبر 2007 (16 شهریور) به پایان رسید. در این تمرینهای مشترک 4 تا 6 فروند تورنادوی GR4 از اسکادران Lossiemouth و 8 فروند تورنادوی نیروی هوائی عربستان RSAF که پایگاه انها در ظهران مستقر است شرکت داشتند. بیش از 200 پرسنل نیروی هوائی سلطنتی عربستان جهت این مانور به پایگاه Lossiemouth بریتانیا تحت فرماندهی کلنل عبدالعزیز الغدیری اعزام شده بودند.

 [External Link Removed for Guests] 
   

افسر فرماندهی اسکادران 617:
این برای اولین بار است که نیروی هوائی سلطنتی میزبان تورنادوهای عربستانی است. این یک موقعیت بسیار عالی برای تبادل تجارب از سوی هر دو طرف بود. ما پروازهای تمرینهای عملیاتی خیلی خوبی را به طور مشترک به انجام رساندیم و تجارب ارزنده ای نسیب هر دو طرف گردید.

 تصویر 
  شاهزاده خالدابن سلطان عبدالعزیز السعود
معاون وزیر دفاع از مراحل تمرین در ناریخ 5  

مجموعا 65 سورتی پرواز تمرینی از سوی هر دو اسکادران صورت گرفت و در خلال هفته دوم هم یوروفیتر ها به جمع آنها اضافه گردیدند. نیروی هوائی عربستان امکان استفاده از سیستمهای ویژه پرواز در ارتفاع پائین نیروی هوائی بریتانیا را داشت - این سیتمها امکان پرواز در ارتفاع 250 فوتی از سطح زمین را به آنها میدادند. در همین حال خلبانان عریستانی دستور داشتند تا از پروازهای در ارتفاع پائین در مکانهای عمومی جدا پرهیز کنند.

این اولین باریست که نیروی هوائی عربستان تورنادوهایش را از منطقه خلیج فارس به مناطق دورتری به پرواز درمیاورد.

 تصویر 
پایگاه هوائی Lossiemouth بزرگترین و پررفت و آمدترین پایگاه نیروی هوائی سلطنتی است.

 تصویر 
  پایگاه Lossiemouth : کاپیتان  

اسکادران 617 نیروی هوائی سلطنتی در سال 1943 شکل گرفت و در عملیاتهای ذیل شرک داشته:
[align=left]Fortress Europe 1943-1945*, The Dams*, Biscay Ports 1944*, France and Germany 1944-1945*, Normandy 1944*, Tirpitz*, Channel and North Sea 1944-1945*, German Ports 1945*, Gulf 1991, Iraq 2003*. 

اسکادران 617 مجهز به جنگنده های Tornado GR4 میباشد.
 تصویر 
  این  

 تصویر 
  اسکادران 617 مستقر در  

منبع: نیروی هوائی سلطنتی (RAF)
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Major II
Major II
پست: 198
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۸۶, ۳:۳۶ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط f20 »

تورنادو هواپيماي فوق العاده اي هست به خصوص تونايي پرواز با سرعت بيش از صوت و در ارتفاع بسيار پايين بدون نياز به هدايت خلبان ( در مسير رفت و برگشت تعيين شده ) . اين هواپيماي عالي و گرانقيمت در ارتفاع متوسط و بالا در برابر ساير هواپيماهاي مطرح فعلي حرف زيادي براي گفتن ندارد .

مهمترين وجه مشخصه اين هواپيما ( پرواز مافوق صوت د ارتفاع پايين ) در برابر كشورهايي كه به رادارهاي پرنده و موشكهاي ضد هوايي دوش پرتاب به اندازه و وسيع مجهز هستند چندان كاربردي ندارد . در جنگ خليج فارس تورنادو ها بيشترين سقوط را داشتند به همين دليل در اواسط جنگ از ادامه عمليات آنها جلوگيري شد .
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”