محقق ایرانی پا به عرصه ساخت کاوشگر ماه و کسب جایزه ویژه گوگل گذاشت

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

جايزه ميدهد:> 30ميليون دلار براي سفر به  

sponsors $30 million Moon landing  

پس از جایزه ی 10 میلیون دلاری خانواده‌ی انصاری برای سفر نخستین فضاپیمای خصوصی سرنشین دار به فضا٬ این بار شرکت گوگل جایزه‌ای 30 میلیون دلاری برای سفر نخستین فضاپیمای خصوصی به ماه تعیین کرده است.
در سال ۲۰۰۴ ٬ خانواده‌ی انصاری حامی مالی جایزه‌ای ۱۰ میلیون دلاری برای سفر نخستین فضاپیمای خصوصی به فضا شدند و طراحان فضاپیمای «SpaceShipOne» موفق به کسب این جایزه شدند.

تصویر 

این بار شرکت معروف گوگل٬ ارائه دهنده‌ی خدمات گسترده‌ی اینترنتی٬ با همکاری بنیاد «ایکس پرایز»(X PRIZE)٬ جایزه‌ای با نام «Google Lunar X PRIZE» برای سفر به ماه تعیین کرده است.

جایزه‌ی اول این مسابقه به گروهی تعلق می‌گیرد که رباتی را روی سطح ماه فرود آورد و پس از طی مسافت ۵۰۰ متر روی سطح آن و ارسال داده‌هایی مانند فیلم و عکس از سطح ٬ آن را به زمین بازگرداند. این ماموریت باید تا پایان سال ۲۰۱۲ انجام شود.

اگر ماموریت از پایان سال ۲۰۱۲ تا پایان سال ۲۰۱۴ انجام شود مبلغ جایزه ۱۵ میلیون دلار خواهد شد.

جایزه ی دوم این مسابقه ۵ میلیون دلار خواهد بود که به گروه دوم تعلق می گیرد.

درنهایت ۵ میلیون دلار به گروهی که یکی از ماموریت‌های زیر را انجام دهد٬ اهدا می‌شود:

-پیدا کردن آثاری از ماه نشین های آپولوی آمریکایی یا سوویت روسی
-یافتن یخ آب در ماه
-سالم نگه داشتن ماه نورد در طول شب در ماه ( هر شب ماه تقریبا معادل ۱۴ شبانه روز زمینی است)

باز آلدرین(Buzz Aldrin)٬ مشاور بنیاد ایکس پرایز و دومین فردی که روی سطح ماه فرود آمد٬ می‌گوید:" ما سعی داریم تا این گونه مسابقات را گسترش دهیم تا علاقه‌ی مردم برای بازگشت به ماه و سفرهای فضایی بیش‌تر شود."

پیتر دیاماندیس(Peter Diamandis) موسس بنیاد ایکس پرایز٬ ضمن تایید گفته‌های آلدرین می‌گوید:" ما قصد داریم نظر مردم را نسبت به ماه عوض کنیم. ماه بندرگاهی برای سفرهای فضایی و معدنی با ارزش از مواد مختلف است."

از زمان فرود بشر روی سطح ماه چند دهه می‌گذرد و احتمالا تا ۶ الی ۸ سال آینده چنین سفری به صورت دولتی اتفاق نخواهد افتاد. بنابر این٬ این بار شرکت‌های خصوصی می‌توانند از دولت ها پیشی بگیرند و ماموریتی بدون سرنشین٬ روی سطح ماه اجرا کنند.

[External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 1 on Shahryar, ويرايش شده در 0.
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

ایرانی پا به عرصه ساخت کاوشگر ماه
و کسب جایزه ویژه گوگل  

شرکت خصوصی Odyssey Moon (ادیسه ماه) با ریاست دکتر رامین خادم به عنوان نخستین نهاد خصوصی جهان گام در راه اکتشافات تازه در ماه و تصاحب جایزه 30 میلیون دلاری "گوگل ماه ایکس پرایز" گذاشت.
به گزارش خبرگزاری مهر، چندی پیش گوگل و بنیاد ایکس پرایز، برای کسانی که موفق شوند تا 31 دسامبر 2012 یک کاوشگر را روی ماه فرود آوردند و با استفاده از آن از حداقل 500 متر حرکت کرده و تصاویر و فیلمهایی را در حجم یک گیگابایت به زمین ارسال کنند، جایزه 30 میلیون دلاری در نظر گرفته اند.

تصویر 

دکتر رامین خادم محقق و رئیس ایرانی شرکت خصوصی Odyssey Moon پس از اعلام رسمی ورود شرکتش به این رقابت بزرگ در سن خوزه کالیفرنیا گفت : مردم واقعا از نمای واقعی ماه آگاهی و اطلاعات کاملی ندارند.

وی گفت : ماه هشتمین قاره محسوب می شود و وظیفه داریم تا آن را کشف کنیم. ما می خواهیم برنده جایزه گوگل باشیم و اگر به این مهم دست پیدا کنیم دستاورد قابل ملاحظه ای داشته ایم.

بنابر اعلام گوگل و بنیاد ایکس پرایز، جایزه 30 میلیون دلاری تا سال 2012 معتبر است و پس از آن این مبلغ به 25 میلیون دلار کاهش یافته و از سال 2014 به بعد و در صورتیکه که هیچ مدل مناسبی ارایه نشود، این جایزه لغو خواهد شد.

به گزارش مهر، شرکت خصوصی Odyssey Moon نخستین شرکت و نهاد خصوصی در جهان است که با پرداخت هزینه 10 هزار دلاری ثبت نام، تلاش خود برای تصاحب این جایزه بزرگ را رسما آغاز کرده است.

تصویر 
  رامین خادم - رئیس شرکت Odyssey Moon  

در همین حال پیتر دیاماندس، بنیانگذار X Prize گفت : امیدواریم اعلام این خبر از سوی دکتر خادم سایر تیمها را برای وارد شدن به این عرصه ترغیب کند.

دکتر خادم به خبرگزاری فرانسه گفت : سیستم فضایی ما روباتی کوچک خواهد بود که در مقایسه با سیستمهای مسافرتی فضایی مورد حمایت نهادهای دولتی، دستاوردی متعادل تر است.

وی افزود : ما مکملی بر طرحهای چین، روسیه و آمریکا هستیم و نه رقیبی برای آنها.

دکتر خادم که ریاست دانشگاه بین المللی فضایی را نیز بر عهده دارد معتقد است اکتشافات در ماه سکوی پرشی برای سایر اکتشافات فضایی خواهد بود.

به گزارش مهر، دکتر رامین خادم مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق از دانشگاه الینویز اخذ و به دنبال آن کارشناسی ارشد و دکترای خود را در از دانشگاه مک گیل کانادا اخذ کرد.

وی در سالهای گذشته شرکت Inmarsat را به جایگاهی رسانده است که هم اکنون به عنوان یک کنسرسیوم ماهواره های موبایل جهانی در دنیا مطرح شده است.

يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

با خواندن چنين خبرهايي احساس خاصی در آدم تولید می شود. من شخصا احساس پوچی می کنم و این فکر به ذهنم خطور می کند در این دنیا زیادی هستم و بهتر است که خودم را از پنجره پرت کنم بیرون.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

من هم تقريبا همين حس را دارم.فقط با اين تفاوت که من نمي توانم خود را از پنجره به بيرون پرتاب کنم چون خونمون ويلايي هستش.
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

من فکر ميکنم 30 ميليون دلار خيلي کم باشه! اگرچه اگه شرکتي بتونه اينکارو بکنه از جهات ديگه يي منفعت بيشتري ميبره.

با خواندن چنين خبرهايي احساس خاصی در آدم تولید می شود. من شخصا احساس پوچی می کنم و این فکر به ذهنم خطور می کند در این دنیا زیادی هستم و بهتر است که خودم را از پنجره پرت کنم بیرون.

مسالۀ جالبيه! فقط اي کاش دليلش رو هم پيدا کنيد و بگيد. من شخصاً اين احساس بي فايدگي رو که به خودم دست ميده به دليل وضعيتي که ما تو ايران براي علم درست کرديم ميدونم (مثل هميشه!). من از بچگي به فضا خيلي علاقه داشتم ولي شرائط و امکانات طوري بوده که بهيچ وجه اين عطش من تاحالا ارضا نشده. بعنوان نمونه تا همين چند وقت پيش موفق شدم هزينۀ يک تلسکوپ خوب رو جور کنم که همونشم خيلي آدماي با استعدادتر از من ندارن (توي يک مرکز فروش تلسکوپ پسر جووني رو ديدم که با حسرت و علاقه اينورو اونور ميرفت و وقتي بهش گفتم کدومو ميخواي گفت من 100 هزار تومنم نميتونم جور کنم چه برسه به...)
در ضمن ديدن اينکه افرادي شبيه دکتر رامین خادم ايراني و موفق هستن نه تنها هيچ احساس افتخاري در من ايجاد نميکنه، ناراحتم هم ميکنه از اينکه چرا اين افراد اينجا توي کشور خودشون نيستن تا واقعاً و نه حرفاً براي ايران کار کنن.
بايد امشب بروم...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

دليلش حسادت است زياد خودتان را مشغول نکنيد :::P
هیهات منا الذلة
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”