اولین مسلمان روزه دار فضانورد 11 مهرماه به فضا می رود

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

اولین مسلمان روزه دار فضانورد 11 مهرماه به فضا می رود

پست توسط Shahryar »

مسلمان روزه دار فضانورد 11 مهرماه به فضا می  

تصویر 

دولت مالزي اميدوار است اولين فضانورد مسلمان روزه‌دار را در ايام ماه مبارك رمضان به فضا بفرستد. هم اكنون ۲ نامزد فضانوردي از كشور مالزي در پايگاه بايكانور قزاقستان آموزش فضانوردي مي‌بينند. يكي از اين فضانوردان دندانپزشك ارتش (دكتر شيخ مظفر شكر 34 ساله) و ديگري یک پزشك (دكتر فائز خالد 26 ساله) است كه هر دو مسلمان هستند و يكي از آنها كه داراي بهترين شرايط براي انجام ماموريت ۱۱ روزه باشد، در روز دهم اكتبر (‪۱۱مهرماه) به فضا خواهد رفت.

زمان روزه براي اين فضانورد بر اساس وقت محلي از مبدا پرواز، يعني پايگاه بايكانور خواهد بود. فرد انتخاب شده براي اين ماموريت، اين اختيار را خواهد داشت تا فريضه روزه خود را طي اين ماموريت و يا در بازگشت در پايگاه روسيه به جاي آورد. فضانورد منتخب چند روز از ماه مبارک رمضان را و همچنین عید سعید فطر را در ایستگاه فضایی بین المللی سپری می کند. تاكنون چندين مسلمان به فضا رفته‌اند، اما هيچكدام از ماموريت‌هاي فضايي آنها طي ماه مبارك رمضان نبوده است. در صورت انجام اين ماموريت، فضانورد مالزيايي نهمين مسلماني خواهند بود كه به فضا خواهد رفت.
[External Link Removed for Guests]
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-اهواز
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط shahram_sampad »

دوست گرامی. پست شما کاملا حذف گردید ... Shahryar
عمریست که از حضور او جا ماندیم/ در غربت سرد خویش تنها ماندیم/ او منتظر ماست که ما برگردیم/ ماییم که در غیبت کبرا ماندیم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1216 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط mohammad tomcat »

اقا به هر چی میخواهی توهین کن ولی به اعتقاد انسانها توهین نکن.
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

فضانورد مالزی در فضا روزه می  

تصویر 

"شیخ مظفر شکر" اولین فضانورد مالزیایی امیدوارست که در ایستگاه فضایی بین المللی ISS بتواند در ماه مبارک رمضان روزه بگیرد.

وی طی کنفرانسی مطبوعاتی به خبرنگاران گفت: "در مالزی برنامه ویژه ای تهیه شده که من چگونه در ماه رمضان روزه بگیرم. اما اگر برنامه علمی سفر بسیار فشرده و سنگین باشد، من اجازه دارم که پس از بازگشت به زمین روزه های خود را قضا کنم، اما امید بسیاری دارم که بعنوان یک مسلمان بتوانم سنت ماه رمضان را در زمان کار در ایستگاه فضایی بین المللی نیز رعایت کنم".

فضانورد مالزیایی باید در ایستگاه فضایی بین المللی آزمایشاتی روی سلول های سرطانی انجام دهد.

وی افزود: "من در مدار آزمایشاتی روی سلول های سرطانی انجام می دهم و امیدوارم که نتایج این آزمایش ها به دانشمندان کمک کند تا راه مبارزه با سرطان را بیابند".

پرتاب موشک "سایوز" به همراه 16-مین گروه سرنشینان ایستگاه فضایی بین المللی - "پگی وینسون" کیهان نورد ناسا، "یوری مالنچنکو" فضانورد روس و "شیخ مظفر شکر" اولین فضانورد مالزی - برای روز 10 اکتبر از فرودگاه فضایی بایکونور تعیین شده است.
نووستي
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”