ناسا تا ‪ ۲۰۳۷‬انسان را به مريخ مي‌برد

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1420
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۵, ۹:۵۶ ق.ظ
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

ناسا تا ‪ ۲۰۳۷‬انسان را به مريخ مي‌برد

پست توسط gigi64 »

مدير سازمان فضايي آمريكا (ناسا) اعلام كرد، اين سازمان قصد دارد تا سال ‪ ۲۰۳۷‬انسان را به مريخ بفرستد.

به گزارش ايرنا و به نقل از اسپيس ديلي، "مايكل گريفين" مدير ناسا افزود، امسال نيم قرن از آغاز عصر فضا مي‌گذرد، عصري كه با پرتاب فضاپيماي "اسپوتنيك-‪ "۱‬توسط حكومت شوروي وقت در سال ‪ ۱۹۵۷‬شروع شد.

گريفين در يك كنگره بين‌المللي ستاره‌شناسان در جنوب هند، ضمن اعلام اهداف آتي ناسا گفت در سال ‪ ۲۰۵۷‬همراه با جشن صدسالگي عصر فضا، بيستمين سال حضور انسان بر روي مريخ را نيز جشن خواهيم گرفت.

به گفته وي، ايستگاه فضايي بين‌المللي كه در حال ساخت در مدار زمين است و تا سال ‪ ۲۰۱۰‬به اتمام مي‌رسد، مي‌تواند توقفگاهي در فضا محسوب شود كه بشر از آنجا نخست به ماه و سپس به مريخ برود.

گريفين در كنفرانسي كه در آن سران سازمانهاي فضايي جهان حضور داشتند افزود، قصد داريم در ماه و مريخ تمدني براي فردا و سالهاي پس از آن بسازيم.

"جرج بوش" رييس جمهوري آمريكا در سال ‪ ۲۰۰۴‬بازگشت به ماه تا سال ‪۲۰۲۰‬ و استفاده از آن بعنوان سكوي پرتابي براي ماموريت‌هاي سرنشين‌دار به مريخ و فراتر از آن را طرح بلند پروازانه‌اي براي آمريكا اعلام كرد.

فضاپيماي فونيكس ناسا بمنظور تعيين اينكه آيا مريخ مي‌تواند جايي براي حيات باشد يا خير، قرار است سال آينده بر روي شمال مريخ فرود بيايد.

ماموريت به ماه و مريخ براي در ميان علاقه جهاني به اكتشاف فضا، در راس دستوركار دو هزار دانشمند فضا، ستاره‌شناس، ماهواره ساز و پرتاب كننده‌هاي ماهواره و فضاپيما كه در حيدرآباد هند گرد هم آمدند، قرار دارد.

ناسا قصد دارد بمنظور زمينه‌سازي براي پروازهاي فضايي آينده و انجام تحقيقات در زمينه تاثيرات سفرهاي فضايي گسترده بر روي انسان، ارسال يك سري ماموريت‌هاي روباتيك به ماه را از اوايل سال اينده آغاز كند.

ايرنا
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”