فروش 5 بالگرد روس به هلال احمر ایران
روسیه اعلام كرد تا سال 2009 میلادی پنج فروند هلیكوپتر ترابری از نوع MI-171 ( ام آی-171 ) در اختیار جمعیت هلال احمر ایران قرار خواهد داد.
به گزارش شبكه خبر به نقل از خبرگزاری ایتارتاس از دبی ، مسئولان كارخانه هواپیماسازی اولان اودی روسیه كه این نوع هلیكوپترها را تولید می كند، امروز در حاشیه برپایی دهمین نمایشگاه بین المللی هوایی دبی اعلام كردند، قرارداد فروش این بالگردها را ماه اكتبر با مقامات ایرانی به امضا رسانده اند.
پیشتر نیز روسیه 35 فروند از این نوع هلیكوپترها را به ارزش 210 میلیون دلار به ایران فروخته بود.
روسيه و فروش 5 فروند بالگرد به هلال احمر
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
Re: روسيه و فروش 5 فروند بالگرد به هلال احمر
shahbaz نوشته شده:فروش 5 بالگرد روس به هلال احمر ایران
روسیه اعلام كرد تا سال 2009 میلادی پنج فروند هلیكوپتر ترابری از نوع MI-171 ( ام آی-171 ) در اختیار جمعیت هلال احمر ایران قرار خواهد داد.
به گزارش شبكه خبر به نقل از خبرگزاری ایتارتاس از دبی ، مسئولان كارخانه هواپیماسازی اولان اودی روسیه كه این نوع هلیكوپترها را تولید می كند، امروز در حاشیه برپایی دهمین نمایشگاه بین المللی هوایی دبی اعلام كردند، قرارداد فروش این بالگردها را ماه اكتبر با مقامات ایرانی به امضا رسانده اند.
پیشتر نیز روسیه 35 فروند از این نوع هلیكوپترها را به ارزش 210 میلیون دلار به ایران فروخته بود.
این واقعه یعنی شکست و تحقیر برای هلیکوپتر سازی ایران. اینهمه تلاش و سرمایه گذاری برای ساختن هلیکوپتر در ایران. حالا باید برای 5 تا هلیکوپتر روسی هورا بکشیم.
-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
دوست عزيز
سرمايه گذاري برا ساختن بالگرد امري بسيار لازم است و مدتها طول مي کشد تا کشوري که به قول 0رزم ارا 0 نمي تواند
لولهنگ بسازد ... بتواند بالگرد بسازد .
ما در ابتداي راه هستيم و تا ساخت بالگرد تماما بومي راه زيادي در پيش داريم
بالگردهاي ساخته شده در ايران از نوع سبک هستند و هنوز مراحل ازمايشي را طي ميکنند و داراي موتور و تجهيزات الکترونيکي غير بومي هستند.
باتوجه به استفاده از اين نوع بلگردهاي خريداري شده در نيروهاي مسلح و مناسب بودن ان اقدام به خريد صورت گرفته
سرمايه گذاري برا ساختن بالگرد امري بسيار لازم است و مدتها طول مي کشد تا کشوري که به قول 0رزم ارا 0 نمي تواند
لولهنگ بسازد ... بتواند بالگرد بسازد .
ما در ابتداي راه هستيم و تا ساخت بالگرد تماما بومي راه زيادي در پيش داريم
بالگردهاي ساخته شده در ايران از نوع سبک هستند و هنوز مراحل ازمايشي را طي ميکنند و داراي موتور و تجهيزات الکترونيکي غير بومي هستند.
باتوجه به استفاده از اين نوع بلگردهاي خريداري شده در نيروهاي مسلح و مناسب بودن ان اقدام به خريد صورت گرفته
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
-
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
از توضيحات شما سپاسگذارم. اينطور که آشکار است، اطلاعات من کافي نبوده است و براساس کليپهاي نظامي ايران مطالب بالا را نوشتم و حالا برايم مشخص شد که ما هنوز «در ابتداي راه هستيم». و اين يعني اينکه ايران عزير ما هنوز مستعمره است. تمام سرمايه هاي اين مملکت بايد برود در جيب ديگران. آنوقت آقاي دکتر حسن عباسي فرياد مي زند چرا دختر شيعه را مي برند در امارات مي فروشند.
در هر صورت من معتقد هستم چنين خريدهايي روند توليد را در کشور ما به تأخير مي اندازد و حتي ناممکن مي سازد. من هربار که ايران را تحريم مي کنند واقعا اميدوار مي شود و متأسفانه مافياها اجازه نمي دهند و دشمنان ايران همچنان ثروت ايران را مي چاپند. حالا خوب بود که ما را چپاول مي کردند. ولي با اين کارها مانع رشد کشور مي شوند. مانع رشد افراد مي شوندو استعدادهاي ايراني را سرکوب و تعطيل مي کنند. اين هليکوپترها را هم حتما از همان جاها مي خرند.
اين روند، اگر جلويش گرفته نشود، مي تواند تا ابد ادامه پيدا کند.
با اين هليکوپتر ها حتما مي خواهند لاشه هاي سربازهاي ايراني را جمع کنند.
در هر صورت من معتقد هستم چنين خريدهايي روند توليد را در کشور ما به تأخير مي اندازد و حتي ناممکن مي سازد. من هربار که ايران را تحريم مي کنند واقعا اميدوار مي شود و متأسفانه مافياها اجازه نمي دهند و دشمنان ايران همچنان ثروت ايران را مي چاپند. حالا خوب بود که ما را چپاول مي کردند. ولي با اين کارها مانع رشد کشور مي شوند. مانع رشد افراد مي شوندو استعدادهاي ايراني را سرکوب و تعطيل مي کنند. اين هليکوپترها را هم حتما از همان جاها مي خرند.
اين روند، اگر جلويش گرفته نشود، مي تواند تا ابد ادامه پيدا کند.
با اين هليکوپتر ها حتما مي خواهند لاشه هاي سربازهاي ايراني را جمع کنند.
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»

-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
دوست عزيز
اميدوارم صحبتها و دردهاي شما از سر دلسوزي باشد
من نيزمانند شما به ساخت بالگرد و هواپيما و هر وسيله ممکن ديگر در کشور اعتقاد راسخ دارم و کشوري با اين ثروت هاي خداداد و اين همه دشمن در اطراف راهي به جز اين ندارد
همچنين از سوء مديريت و نداشتن برنامه و فرصت سوزي در کشور گله مندم
و بسياري مطالب ديگر.....
------------------------------------------------------------------------------
و اما بعد
ما کشوري هستيم حادثه خيز و داراي جاده هاي بسيار
امارها نشان مي دهد در صورت رساندهن به موقع ( ساعتهاي اوليه ) مصدومين جاده اي و حوادث به بيمارستانها
شانس زنده ماندن به نحو چشمگيري افزايش مي يابد
با توجه به گستردگي کشور و فاصله شهرها از هم مخصوصا در مرکز ، شرق و جنوب کشور
مهتمرين راه رساندن به موقع مصدومين به بيمارستان وجود بالگرد امداد است همچنين براي رساندن تجهيزات به نقاط صعب العبور و انتقال مجروحين از انجا به بالگردهاي امداد نياز است
و نمي توان تا ساخت بالگرد دست روي دست گذاشت
----------------------------------------------------------
قدرت يک کشور بسته به مردم ان کشور است
و مردم و بعضي از مسئولين و نخبگان هنوز به اين خودباوري نرسيده اند
و در ابتدا ما باید اين فرهنگ -که ما مي توانيم- را در نهاد يک يک مردم اين سرزمين ايجاد کنيم
اميدوارم صحبتها و دردهاي شما از سر دلسوزي باشد
من نيزمانند شما به ساخت بالگرد و هواپيما و هر وسيله ممکن ديگر در کشور اعتقاد راسخ دارم و کشوري با اين ثروت هاي خداداد و اين همه دشمن در اطراف راهي به جز اين ندارد
همچنين از سوء مديريت و نداشتن برنامه و فرصت سوزي در کشور گله مندم
و بسياري مطالب ديگر.....
------------------------------------------------------------------------------
و اما بعد
ما کشوري هستيم حادثه خيز و داراي جاده هاي بسيار
امارها نشان مي دهد در صورت رساندهن به موقع ( ساعتهاي اوليه ) مصدومين جاده اي و حوادث به بيمارستانها
شانس زنده ماندن به نحو چشمگيري افزايش مي يابد
با توجه به گستردگي کشور و فاصله شهرها از هم مخصوصا در مرکز ، شرق و جنوب کشور
مهتمرين راه رساندن به موقع مصدومين به بيمارستان وجود بالگرد امداد است همچنين براي رساندن تجهيزات به نقاط صعب العبور و انتقال مجروحين از انجا به بالگردهاي امداد نياز است
و نمي توان تا ساخت بالگرد دست روي دست گذاشت
----------------------------------------------------------
قدرت يک کشور بسته به مردم ان کشور است
و مردم و بعضي از مسئولين و نخبگان هنوز به اين خودباوري نرسيده اند
و در ابتدا ما باید اين فرهنگ -که ما مي توانيم- را در نهاد يک يک مردم اين سرزمين ايجاد کنيم