و مالزی سیمولاتور برای آموزش خلبانان سوخوی-30 ایجاد می

"میخاییل پاگاسیان" مدیر عامل کمپانی "سوخوی" اطلاع داد که روسیه و مالزی به طور مشترک سیمولاتورهایی برای آموزش خلبانان جنگنده های "سوخوی-30 ام کا ام" نیروی هوایی مالزی ایجاد خواهند کرد.
پاگاسیان به خبرنگاران در نمایشگاه بین المللی هوا-فضای LIMA-2007 در مالزی گفت: این سیمولاتورها در روسیه ساخته خواهند شد. کمپانی مشترکی تشکیل خواهد شد که در آن "سوخوی" و طرف مالزیایی شرکت خواهند کرد.
وی یادآوری نمود که در سال 2007 براساس قرارداد روسیه صدور هواپیماهای "سوخوی-30 ام کا ام" به نیروی هوایی مالزی را آغاز کرد.
وی گفت: "ما خوشحالیم که طی این مدت کم آنها توانسته اند که این هواپیما را به خوبی بکار گیرند. مهارت خلبانان مالزیایی که در نمایشگاه به نمایش گذاشته شد گویای آنست که این هواپیما با همه توانایی هایی که دارد هنوز هم یکی از بهترین ها در دنیاست و فراگیری آن توسط خلبانان مالزی با موفقیت پیش می رود.
به گفته پاگاسیان نمایش موفق هواپیما در مالزی حاکی از آنست که سفارش دهنده خارجی هم از خود هواپیما و هم خدمات بعد از فروش آن رضایت دارد. وی قول داد که صدور جنگنده های مذکور به مالزی در سال 2008 بر اساس قرارداد، به پایان خواهد رسید.
لانکاوی(مالزی)،16 آذر، خبرگزاری «نووستی»/