آغاز تحويل جنگنده هاي سوخوي30 به ونزوئلا

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

جناب zector
نمي دانم چرا هر بار كه بعد از مدتي غيبت ، به انجمن مياييد سعي در ارسال پستهايي داريد كه اغلب باعث درگيري و بحث مي شود.

جناب Reza 313
حقیقتا" من هم نمی دانم شما چرا از هر 10 پست من ، 9 پست را پاک می کنید !؟
باز هم حقیقتا" نمی دانم چرا بعضی از مدیران اینجا چرا وقتی در بحث ها کم می آورند پستها ما را پاک می کنند یا اخطار می دهند !؟
(البته بازهم حقیقتا" نمی دانم چرا پست الان هم تا مدتی بعد ممکن است پاک شود !؟)

البته بحث به خودي خود اشكالي ندارد ، اما نه بحثي كه سر و ته نداشته باشد ، بحثي مفيد خواهد بود كه در آن حداقل به علم مخاطبان چيزي افزوده شود ...

اگر از نظر شما داشتن سوخو 27 و سوخو 30 در دستان اندونزی و مالزی و چندتا کشور دیگر که من نام بردم ، علمی نیست پس لابد بحث هایی مثل ( تاپیک مثل :

اون ها مثل ما مي تونن زير دريايي در كلاس 500 تن بسازن ؟
اون ها مثل ما مي تونن موشك با برد 2500 بسازن ؟
اون ها مثل ما مي تونن هواپيما بسازن ؟
اون ها مثل ما مي تونن ناوشكن بسازن ؟
اون ها مثل ما مي تونن موشك زير سطحي بسازن ؟
اون ها مي تونن تانك ........ بسازن ؟
اون ها مي تونن موشك كروز بسازن ؟
اون ها مي تونن اسلحه ي در حد خيبر بسازن ؟
اون ها مي تونن هواپيماي بدون سرنشين بسازن ؟
اون ها مي تونن نفر بر پيشرفته بسازن ؟
اون ها مي تونن وسايل جنگ الكترونيك بسازند ؟

که اصلا" ربطی به تاپیک نداره.

و یا این :

اخه شما هم چين گفتين كه كسي ندونه فكر مي كنه ما داريم از لگن به عنوان رادار استفاده مي كنيم

و هيچي نداريم بنده يه ياد اوري كوچكي كردم شما غصه نخوري

شما غصه نخور بلاخره مي بيني شايد موقعي كه داره تو نمايشگاه مانور مي ره يا شايد وقتي داره عجالتا روي شما بمب مي ريزه جفتش ديدني

که کیارش جان ! ابتدا لگن (!) را مقایسه کردند و بعد هم دعا برای مردن ما می کنند ، حتما" سرشار از محتویات علمی هستند !
خود قضاوت داشته باشید.
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

zector
بنده تا کنون پستي از شما حذف نکرده ام ، اما مطمئن باشيد ساير دوستاني که پستهاي شما را پاک کرده اند حتما دليل معقولي براي کار خودشون داشته اند :-o

اگر از نظر شما داشتن سوخو 27 و سوخو 30 در دستان اندونزی و مالزی و چندتا کشور دیگر که من نام بردم ، علمی نیست پس لابد بحث هایی مثل ( تاپیک مثل :

نقل قول:

اون ها مثل ما مي تونن زير دريايي در كلاس 500 تن بسازن ؟
اون ها مثل ما مي تونن موشك با برد 2500 بسازن ؟
اون ها مثل ما مي تونن هواپيما بسازن ؟
اون ها مثل ما مي تونن ناوشكن بسازن ؟
اون ها مثل ما مي تونن موشك زير سطحي بسازن ؟
اون ها مي تونن تانك ........ بسازن ؟
اون ها مي تونن موشك كروز بسازن ؟
اون ها مي تونن اسلحه ي در حد خيبر بسازن ؟
اون ها مي تونن هواپيماي بدون سرنشين بسازن ؟
اون ها مي تونن نفر بر پيشرفته بسازن ؟
اون ها مي تونن وسايل جنگ الكترونيك بسازند ؟

که اصلا" ربطی به تاپیک نداره.

فکر ميکنم تاپيک داشت روند نرمال خودش رو طي ميکرد ، که شما اون پست کذايي رو داديد و بحث رو شروع کرديد :-o آيا ممکنه که کيارش به خودي خود اين چيزها رو بنويسه ؟ مگر غير از اينه که اين مطالب در جواب پست شما نوشته شده اند ؟
چيزي که عوض داره گله نداره :-o
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

zector
لطفا حدود خودتون رو رعايت کنيد، اينجا جاي بحث‌هاي علمي هست نه اينکه در هر پستي و با کوچکترين فضايي براي شنا کردن وارد شده و سريع نوار خودتون رو مثل هميشه تکرار کنيد که ما فلان هستيم، نمي‌تونيم و از اين قبيل آيه‌هاي ياس که کوچکترين ارزشي ندارند و فاقد هر نوع اعتباري هستند، اگر قرار بر ابراز نظر و انتقادي هست بايد به صورت دلسوزانه و بدون غرض ورزي و ... صورت بگيره، نه به اين صورت
در هر صورت اينجا قوانيني داره که ادامه فعاليت کاربران در گرو رعايت قوانين و موازين اون هست و جايي براي هر صحبتي نيست
اميدوارم موضوع رو درک کنيد و به بحث‌هاي علمي بپردازيد، نه بحث‌هايي که در هر صورت دردي از کسي دوا نخواهد کرد، چه ايران قدرتمندترين در جهان باشد و چه يک هواپيما هم نداشته باشد، با بحث‌هاي اينچنيني هيچ تغييري نخواهد کرد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

جناب مهدی عزیز
فرمایشات شما صحیح است اما من فقط گفتم اندونزی و مالزی و اتیوپی سوخو 30 و 27 دارند و ما نداریم این کجایش غرض ورزی است ؟
من نمی دانم شما چرا این قدر با من خصومت می ورزید ؟ همین الان هم شما امکان پیغام خصوصی را زا من گرفته اید و عکس آواتارم را هم برداشته اید !
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

zector, کسي که به قوانين جامعه کوچکترين توجهي نميکنه بايد انتظار چنين مسائلي رو هم داشته باشه !
چندين بار به شما تذکر داده شد و گوش نداديد :x شما حتي نحوه رفتار با دوستان رو هم بخوبي بلد نيستيد و معمولا شاهد پرخاشگري و مسخره کردن شما بوديم !!
New Member

پست توسط MAJID12 »

Reza6662 نوشته شده:Reza 313,
شايد هم 1000 فروند
مرحوم محمدرضا پ ه ل و ي، قصد گسترش نيروي هوايي ايران رو داشت. شما فقط به آمارهاي رسمي و قراردادهاي ثبت شده توجه مي کنيد و من کسي رو مي شناختم که دورهء E-2 Hawkeye رو ديده بود.
در يک برنامهء 10 سال که حدود سال 2546 يا همان 1366 به اتمام مي رسيد، قرار بود جنگنده بمب افکن هاي فراواني به ارتش ايران اضافه شود. شما فقط قراردادهاي سال 2536 را مد نظر داريد. ويليام سوليوان از صحبتهاي انجام شده پيرامون خريد صدها فروند F-15 و F-18 در کتاب خاطراتش نوشته است. اگر اين انقلاب انجام نمي شد، ما قدرتمندترين کشور آسيا بودم. :-?
خيلي ببخشيد هميشه اين جوري نيست ولي بدونيد اگر تو اين نظام بخواهيم ميتونيم و اگر بشه خيلي ارزش بيشتري از نظام سلطنتي داره كي گفته يه نفر هر چه قدر هم زرنگ حق حكومت بر مردم دارد ما خودمون بايد حكومتمون را انتخاب كنيم هميشه پيشرفت نكردن نشانه ضعف نوع حكومت نيست چون ساليان دراز ما در تاريخ با نظام شاهي ضعيف بوديم گاهي فشار تحريم تؤطئه خيانت ضعف مديريت جهل رانت خواري فساد ...... مي تونه سبب كاهش راندمان يه سيستم بشه كه با شركت در انتخابات و انتخاب درست حل شدنيهالبته در طول زمان ....ولي بدونيد ايران هميشه در طول تاريخ وجود داشته وروزي مايه فخر عالميان خواهد شد اين در سخن بزرگ مردان تاريخ همچون علي (ع)و كوروش كبير روشن است
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”