ساخت بالگرد شناسايي و کنترل ترافيک در کشور

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Moderator
Moderator
پست: 2646
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۶, ۷:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

ساخت بالگرد شناسايي و کنترل ترافيک در کشور

پست توسط Shahbaz »

[External Link Removed for Guests]


بالگرد بدون سرنشين شناسايي و ترافيك مجهز به سامانه كنترل هوشمند با قابليت حمل دوربين و ارسال آن‌لاين تصاوير به ايستگاه‌هاي پليس به همت متخصصان ايراني طراحي و ساخته شد

اين بالگرد كه با تلاش متخصصان شركت هواپيما سازي ايران (هسا) اصفهان طراحي و ساخته شده، قابليت حمل دوربين جهت شناسايي و كنترل ترافيك را دارد و در مواقعي كه تصادفي در جاده بزرگراه و خيابان رخ مي‌دهد در شناسايي بهتر علل تصادف و مقصر به كمك پليس مي‌آيد.

مشابه اين بالگرد در كشور آمريكا، براي شناسايي علل تصادف و مقصر مورد استفاده پليس قرار دارد.

مداومت پروازي بالگرد شناسايي بدون سرنشين XSBH يك ساعت است و اطلاعات و تصاوير به صورت آنلاين از فرستنده بالگرد به ايستگاه گيرنده پليس ارسال مي‌شود.

هدايت و كنترل بالگرد نيز به صورت هوشمند و اتوپايلوت مي‌باشد.


بالگرد شناسايي بدون سرنشين XSBH از قابليت گشت و شناسايي بزرگراه‌ها و جاده‌هاي مورد نظر ( كنترل ترافيك)، ضبط و ارسال تصاوير(عكس و فيلم) به صورت همزمان از مكان‌هاي مسدود شده توسط حوادث جاده‌يي با قابليت اسكن از طريق ايستگاه زميني و شناسايي و تصويربرداري از مكان‌هاي خطرزا در محيط زيست برخوردار است.
استفاده در محيط‌هاي آلوده كه حضور انسان و موجودات زنده امكان پذير نمي‌باشد، قيمت ارزان و اقتصادي بودن آن به لحاظ دسترسي به خدمات پس از فروش داخلي بومي‌، حمل ونقل ساده، قابليت حمل محموله خارجي با حداقل وزن 10 كيلوگرم و قابليت نصب انواع سنسورها بر اساس نياز مشتري از ويژگي‌ها و مزاياي اين بالگرد است.



ایسنا
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”