رژیم صهیونیستی هواپیماهای مسافربری خود را به سامانه موشکی تجهیز می کند.
مقامات وزارت جنگ اسرائیل اعلام کردند ، تجهیز هواپیماهای مسافربری به سامانه موشکی را چند هفته دیگر آغاز خواهند کرد.
براساس این گزارش ، اداره امنیت اسرائیل چند سال پیش از تصمیم خود برای مجهز کردن هواپیماهای مسافربری به سپر موشکی خبر داده بود
اما عملی ساختن این طرح به علت برخی مشکلات ممکن نبود.
یکی از مهمترین مشکلات تامین هزینه مالی بسیار سنگین این طرح بود که به تازگی حل شده است .
واحد مرکزی خبر
هواپیماهای مسافر بري اسرائیل به سامانه موشکی مجهز مي شوند
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
بعيده . ولي منظورشون از سپر موشکي پر هزينه همون استفاده از موشکهاي ضد موشک هست چون سامانه گمراه کننده موشکها که قسمت اعظمش شامل جنگ الکترونيک ميشه براي اسرائيل آنچنان هزينه بردار نيست . ولي عملا" هواپيما از حالت غير نظامي خارج ميشه و کشورها مطمئنا" در اجازه فرود به اونها تجديد نظر خواهند کرد .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 42 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
- تماس:
سلام
نصب اولین سیستم دفاعی هواپیماهای غیرنظامی
البته بهتره یادمون نره که ارتش اسرائیل توی 60 سال گذشته فقط یک بار شکست خورده
بزرگترین اشتباه دست کم گرفتن دشمن هست
Reza 313 نوشته شده:منظور نصب موشک نیست ...
قصد دارند هواپیماها را به سامانه های گمراه کننده موشکهای زمین به هوا ( عمدتا دوش پرتاب ها ) مجهز کنند ...
نصب اولین سیستم دفاعی هواپیماهای غیرنظامی
قویترین چیزی که ارتش اسرائیل داره ، پوشکهای سربازاشونه
البته بهتره یادمون نره که ارتش اسرائیل توی 60 سال گذشته فقط یک بار شکست خورده
بزرگترین اشتباه دست کم گرفتن دشمن هست

- سپاسهای ارسالی: 1041 بار
- سپاسهای دریافتی: 1699 بار
sedaa نوشته شده:اسراييل توي جنگ الکترونيک از تمام کشور هاي خاور ميانه قويتره
اسرائیل تو جنگ 33 روزه مغلوب حزب الله ، یعنی ایران شد:
به گزارش الف از دبکا، متخصصان آمریکایی حاضر در اسرائیل همینک به شدت بر روی بررسی چهار موضوع بغرنج در زمینهء دلایل شکست جنگ الکترونیک اسرائیل در مقابل حزب الله تمرکز کرده اند. سایت خبری دبکا که با منابع نظامی و اطلاعاتی اسرائیل مرتبط است در یک گزارش خبری با افشای این موضوع نوشت، محور های عمده این بررسی در چهار موضوع خلاصه می شود.
1- بررسی دلایل عدم موفقیت سیستم های جنگ الکترونبک اسرائیل در قطع ارتباط فرماندهی حزب الله با نیروهای مقاومت و نیز شکست در قطع ارتباط بین سوریه و حزب االله
2- چگونگی کمک متخصصان ایرانی به حزب الله برای شنود موفقیت آمیز مکالمات فرماندهان و سربازان اسرائیلی و مکالمات نیروهای اسرائیلی داخل خاک لبنان
3- چگونگی عملکرد دستگاه های ضد رادار ایرانی که موشک های ضد موشک باراک اسرائیل را کور کرده و موجبات هدف قرار گرفتن ناو اسرائیلی شدند
4- چرایی شکست اسرائیل در قطع ارتباطات سفارت ایران با جهان خارج
این منبع اسرائیلی خاطر نشان ساخت، تا قبل از جنگ سی روزه، نیروهای جنگ الکترونیک اسرائیل و آمریکا طی همکاری تنگاتنگی که با هم داشتند موفق به ساخت پیشرفته ترین ادوات جنگ الکترونیک دنیا شده بودند اما بیشتر این ابزارها طی جنگ کارایی خود را از دست داده و یا توسط جنگ الکترونیک حزب الله خنثی شدند. به گفته منابع اطلاعاتی اسرائیل، اسرائیل همینک دریافته است که تمرین های نظامی ایران در مانور دریایی ماه های پیش را چقدر دست کم گرفته بوده است. این منابع در ادامه گزارش خود از غافلگیر شدن نیروهای اسرائیلی در برابر ابزارهای تکنولوژیک فوق مدرن دفاع الکترونیک حزب الله خبر می دهند.
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 1041 بار
- سپاسهای دریافتی: 1699 بار
Reza 313 نوشته شده:منظور نصب موشک نیست ...
قصد دارند هواپیماها را به سامانه های گمراه کننده موشکهای زمین به هوا ( عمدتا دوش پرتاب ها ) مجهز کنند ...
باحتمال زیاد این سیستم یک گمراه کننده لیزریه که برای مقابله با موشکهای دوش پرتاب طراحی شده.
اولین هواپیمایی که این سیستم روش نصب شد یک MD-10 بود.

این موضوع قبلا مورد بحث قرار گرفته:
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... highlight=