رقابت گريپين، لاکهيد، مارتين بوئينگ، در قرارداد با بلغارستان

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

رقابت گريپين، لاکهيد، مارتين بوئينگ، در قرارداد با بلغارستان

پست توسط Reza6662 »

بوئینگ، گریپن و لاکهید مارتین برای بستن قراداد با بلغارستان با یکدیگر رقابت می‌کنند

وزارت دفاع بلغارستان درخواستی برای اطلاع از قیمت، موجودی و زمان تحویل جنگنده‌های بوئینگ، گریپن و لاکهید مارتین، ارسال کرده است که نشان می‌دهد این کشور دو شرکت آمریکایی و یک شرکت سوئدی را برای تأمین نیاز خود به 20 فروند جت جنگنده انتخاب کرده است.

هزینه پیش‌بینی شده برای پروژه مدرنیزاسیون جنگنده های بلغارستان 1 میلیارد دلار تخمین زده شده است. قرار بود این پروژه در سال 2006 آغاز شود که به دلیل ملاحظات مالی به سال 2008-2007 موکول گردید.

منابعی از وزارت دفاع اعلام کرده‌اند که دلیل به تعویق افتادن این پروژه، انقضای قرارداد بلغارستان با IMF در ماه اکتبر بوده که استفاده این کشور از وام‌هایی که توسط دولت ضمانت شده باشد را محدود می‌کند.

تاکنون تنها بوئینگ پاسخی به این درخواست داده است و 3 انتخاب F/A-18E/F Super Hornet را که شامل 16 فروند Super Hornet نو، 12 فروند F-15C ،F-18C و F-5E دسته دوم است را پیشنهاد نموده است.

لاکهید مارتین و گریپن در حال آماده نمودن پاسخ‌های خود هستند و این شرکت‌ها تنها هواپیماهای نو را پیشنهاد خواهند نمود. انتظار مي رود لاکهيد مارتين جنگندهء F-16C/D و گريپن JA-39 را پيشنهاد کنند.

پس از مشکلات و کارشکني هايي که روسها طبق معمول براي فروش قطعات و مدرنیزه نمودن ميگهاي قديمي29 (سري A) براي بلغارستان ايجاد کردند، این کشور تصمیم دارد تنها جنگنده‌های نوي غربي را خریداری نماید.

[External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 3 on Reza6662, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

مقامات اين بلغارستان خيلي خيلي هيچي نمي دانند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ايهاالناس تمام شرکتهاي تسليحاتي در قالب کارتل جهاني تسليحات فعاليت ميکنند و بازار را بين خود تقسيم کرده اند.

حالا بازار بلغارستان سهم هر شرکتي باشد اون شرکت برنده مناقصه خواهد شد. :?
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Saeid12345,
بلغارستان چيزي نمي داند به فرض قبول.
ما چه مي دانيم؟ اگه ترکيه با 300 فروند F-16C به ما حمله کند، غير از 8 فروند MiG-29A در تبريز، چه داريم؟
من فقط دعا مي کنم تا دولت جمهوري اسلامي در ايران حاکم است، جنگي صورت نگيرد چون الآن يکي از ضعيفترين ارتشهاي تاريخ ايران را داريم.
معدودي اف5 و اف4 بازمانده از 35 تا 40 سال پيش و تعداد اندکي اف7 و ميگ29.
:sad:
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

من هم اميدوارم که جنگي واقع نشود.

ولي ترکيه توان حمله به ايران را ندارد.

بجاي 300 تا اف-16 500 تا هم داشت باز عرضه حمله به ايران را ندارد.

ولي خود نيز بسيار متاسف از اين هستم که ايران کنوني داراي ارتشي به ظاهر قدرتمند و در باطن فرسوده و ضعيف هست.
ايران ايران ايران ... :lol:

ولي چرا بحث را به اينجا کشاندي؟ بلغارستان چه ربطي به ايران دارد؟ هر چي هم ميخاد بخرد به من چه؟! :?
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Saeid12345,
منظور من اين است که زماني که رضاشاه کبير در ايران به سال 1303 نيروي هوايي تشکيل داد
در کشورهايي مانند بلغارستان که امروزه يوروفايتر سوار مي شوند، بادبادک هم اختراع نشده بود.
شما فکر نمي کنيد روزي همانند صدام که طمع به خوزستان کرد، دولتي در ترکيه، هوس آذربايجان ايران را بکند؛
آن وقت آنها صدها فروند F-16C و يوروفايتر و F-35 دارند و ما هم به تعداد انگشت شمار F-7. :-o
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

نه اصلا چنين فکري نميکنم که ترکيه حتي تصور حمله را به ذهنش راه دهد.

اين کار باعث به هم خوردن نظم تمام خاورميانه و جهان خواهد شد و اسرائيل اولين مخالف اين جنگ هست.

فقط این را می گویم : پرشیا دوباره تمام جهان را تسخیر خواهد کرد آنچنان که طوفان شهرهای کنار ساحل را و در آن زمان وای به حال همه دشمنان :-)

من که به آینده خیلی امیدوار هستم شما چطور؟ :D
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Saeid12345,
من که به آینده خیلی امیدوار هستم شما چطور؟

با وجود حکومت ايدئولوژيک، ذره اي (حتا 1%) به آينده خوش بين نيستم. :-o
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

دوست من آينده ربطي به حکومت فعلي ندارد!

يادت باشه که حکومتها ميايند و به اوج ميرسند و ميروند؟

يک زماني پيشوا اومد همه رو کشت ولي الان آلمان قطب صنعتي جهان محسوب ميشود.

در ايران هم وضع هميشه مثل الان نخواهد بود.

مطمئن باش که آينده از آن ما ايرانيان هست.

:-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Saeid12345,
آينده به نظر من اين است: چيزي در حد يوگوسلاوي سابق
ادعاي استقلال خوزستان، آذربايجان، سيستان و بلوچستان، زلزلهء مهيب در تهران، آشوب در شهرهاي مرزي و . . .
:-o
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Reza6662,
اما در نظر من
ايراني قدرتمند كه تمام دنيا به اون اميد دارند، نه ابرقدرتي كه از اون ترس داشته باشند، كشوري پيشرفته از هر نظر و .....
بايد زمان همه چيز رو مشخص كنه :)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

گریپن، پاسخی برای نیازهای جنگنده بلغارستان

پست توسط Reza6662 »

گریپن، پاسخی برای نیازهای جنگنده بلغارستان

خواندن مطلبي در مورد جنگندهء گريپن

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

در پاسخ به درخواست وزارت دفاع بلغارستان مبنی بر دريافت اطلاعات در مورد نسل جدید جنگنده چند منظوره گریپن ، شرکت مذکور یک سری اطلاعات کامل برای ايشان ارسال نمود. این درخواست در 22 آگوست به هنگام حضور گروه سوئدی شامل نمایندگانی از دولت و صنعت و وزارت دفاع آن کشور مطرح شد ، سپس وزیر دفاع بلغارستان درخواست خود را برای 16 جنگنده گریپن C/D نسل جدید ( 12 فروند یک نفره و 4 فروند دو نفره) همراه با پشتیبانی و آموزش کامل اعلام نمود و قرار شد اولین هواپیما دو هفته پس از قرارداد تحویل داده شود. جنگنده گریپن C/D چند منظوره بسیار مناسب با ویژگی های جنگنده های NATO است. و برای حمل سلاح و مهمات فراوان از اروپا یا آمریکا یا دیگر کشورها تجهیز می شود. که مجهز به سیستم سوخت گیری هوایی و هم چنین سیستم اطلاعات تاکتیکی مستقل TIDLS می باشد. گریپن C/D بخوبی توان پاسخگويی به نيازهای ملی را داراست و می‌تواند در عملیات NATO شرکت نمايد. شرکت گریپن از طرف شرکت هم رده‌اش(ساب) و دیگر شرکت های خارجی برای تحویل کامل قرارداد پشتیبانی می شود. در اوائل سال جديد ،دفتر ساب و گریپن در بلغارستان راه‌اندازی خواهد شد.

[url=http://www.avia.ir/Default.asp?@=2410&T=%20گریپن%20پاسخی%20برای%20نیازهای%20جنگنده%20بلغارستان%20<br>]منبع[/url]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

هزینه یک میلیارد دلاری دولت بلغارستان برای خرید جنگنده های جدید

پست توسط Reza6662 »

هزینه یک میلیارد دلاری دولت بلغارستان برای خرید جنگنده های جدید

Bulgaria Air Force MiG-29UB

براساس گزارشهای موسسات مستقل خبری انگلیس، دولت بلغارستان در صدد تهیهء نسل جدیدی از جنگنده ها می باشد. برای این منظور دولت بلغارستان برای تهیه این جنگنده ها با شرکت Boeing که سازنده هواپیماهای F-18 است و همچنین شرکت Dassault فرانسه و نیز شرکت گریپن وارد مذاکره شده است.

از طرفی یوروفایتر متعلق به BAE System در حال پاسخ دادن به بلغارستان بوده و شرکت لاکهید مارتین نیز با F-16 از امیدهای بردن این مناقصه است.

هم اکنون دولت بلغارستان متکی به ناوگان هواپیماهای قدیمی روسی MiG-29 است اما ترجیح می دهد تا ناوگان هوایی خود را به روز و کارامد کند. اجرای این قرارداد چندین سال طول می کشد.

[url=http://www.avia.ir/Default.asp?@=2530&T=%20هزينه%20يک%20ميليارد%20دلاري%20دولت%20بلغارستان%20براي%20خريد%20جنگنده%20هاي%20جديد]منبع[/url]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”