ميكرو بالگرد ايراني در راه مسابقات MAV 2008

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

ميكرو بالگرد ايراني در راه مسابقات MAV 2008

پست توسط Shahbaz »

[External Link Removed for Guests] 

ميكروهلي‌كوپتر بدون سرنشين شاهين نخستين هلي‌كوپتر ساخته شده در ايران است كه در مسابقات بين‌المللي اروپايي_آمريكايي 2008MAV شركت مي‌كند.
دانشگاه صنعتي مالك‌اشتر شاهين شهر امروز پرواز آزمايشي ميكروهلي‌كوپتر بدون سرنشين خود را با نام شاهين در رده‌بندي In door با موفقيت انجام دادند.
اين مسابقات هر ساله در يكي از كشورهاي اروپايي يا آمريكايي برگزار مي‌شود كه در سال جاري هشتم تا دهم جولاي مطابق با هجدهم تا بيستم تير در شهر برانسشويگ آلمان برگزار مي‌شود.
اين طرح با مشاركت سيد مجيد فتوحي، محسن كاظمي و سامان فرشيد از دانشجويان دانشگاه صنعتي مالك‌اشتر به همراه مهدي كريمي خلبان و مدلر، زير نظر مهندس مهران‌علي عزيزي سرپرست تيم طراحي انجام شده است.

هلي‌كوپتر شاهين با وزن حدود 400 گرم،
قطر ملخ 36 سانتي‌متر،
مداومت پروازي 10 دقيقه،
برد 500 متر،
سرعت 15 كيلومتر بر ساعت،
حداكثر ارتفاع 2 هزار متر
و حداكثر توان 100 وات است
كه براي اطلاع‌رساني، شناسايي و فيلمبرداري طراحي شده است.

سرپرست تيم طراحي، هدف از ساخت اين ميكروهلي‌كوپتر را بالابردن سطح علمي در كلاس‌هاي ميكرو عنوان كرد و گفت: با شركت در مجامع بين‌المللي و محافل علمي كه گامي مثبت در پيشرفت علمي كشور است، اساتيد و دانشجويان تشويق مي‌شوند كه فعاليت‌ها و پژوهش‌هاي خود را به روز كرده و در جهت بالابردن توانمندي خود تلاش كنند.
مهران‌علي عزيزي افزود: با توجه به تجربه چند ساله، ميكروهلي‌كوپتر شاهين در مدت شش ماه از طراحي تا نصب سيستم ساخته شده است و همراه با هواپيماي بدون سرنشين آوا كه توسط دانشجويان همين دانشگاه ساخته شده، در مسابقات 2008MAV آلمان شركت مي‌كند

فارس
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

[marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
Major I
Major I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

من عکس رو با دقت بررسي کردم ومتوجه شدم که پايه هاي فرود متعلق به هليکوپتر مدل LAMA V4 با شماره ثبتEK1-0574 هستش ولي دم هليکوپتر از نوع V3ياV5 هستش....

هلیکوپتر LAMA V4

هلیکوپتر LAMA V3

هلیکوپتر Robbins22 که همون لاما هستش اما به صورت scaleطراحی شده(scale=مشابه نمونه واقعی)

Major I
Major I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

هلي‌كوپتر شاهين با وزن حدود 400 گرم،
قطر ملخ 36 سانتي‌متر،
مداومت پروازي 10 دقيقه،
برد 500 متر،
سرعت 15 كيلومتر بر ساعت،
حداكثر ارتفاع 2 هزار متر
و حداكثر توان 100 وات است
كه براي اطلاع‌رساني، شناسايي و فيلمبرداري طراحي شده است.

در اين متن ذکر شده که :
برد=500متر
ارتفاع=2000متر
نتيجه گيري------> :???: :::P :???: :::P :???:
هر کس که تا حالا پاشو به دنياي رادیو کنترل هم باز نکرده باشه ميدونه که محدوده تحت پوشش يک سيستم راديو کنترل اگر روي زمين صاف و هموار ايستاده باشيد به صورت يک نيم دايره هستش....از کي تا حالا يک شعاع دايره شده 500متر و يک شعاع ديگه 2000متر؟ :grin:
New Member

پست توسط robotop »

میشه لطفا یه توضیحی بدین که چطوری اینو 2 تا 3 ساعته می سازید؟ :eek:
حتما از قطعات آماده استفاده می کنید، درسته؟
در ضمن تو فیلمی که امروز تو اخبار از شاهین نشون داد، شکلش اصلا شبیه شکل اول صفحه نبود. :x
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

ببخشيد اشتباه از من بوده
بايد زير عكس مي نوشتم عكس تزئيني است.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

New Member

پست توسط robotop »

دوست عزیز، بهتره پست اولتون رو edit کنید و عکس رو حذف کنید تا دیگه :-) باعث سوء تعبیر نشود.
-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

در ضمن تو فیلمی که امروز تو اخبار از شاهین نشون داد، شکلش اصلا شبیه شکل اول صفحه نبود.

توي فيلم هليکوپتر راديوکنترل Shuttel بود اگر اشتباه نکنم يک کيت گران قيمت حدود يک و نيم ميليون تومان قيمت دارد.
Major I
Major I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

robotop نوشته شده:میشه لطفا یه توضیحی بدین که چطوری اینو 2 تا 3 ساعته می سازید؟ :eek:
حتما از قطعات آماده استفاده می کنید، درسته؟
در ضمن تو فیلمی که امروز تو اخبار از شاهین نشون داد، شکلش اصلا شبیه شکل اول صفحه نبود. :x

دوستان عزیز منم توی نوشته هام اعلام کردم که (اگر این عکس مربوط به این مدل باشه) خوب این گفته من یعنی اینکه من گفته هام در مورد اینه که اگر این مدل همین عکسی باشه که گذاشنتد....از طرفی دوست خوب و قدیمی بنده درaerospacetalk یعنی JSF عزیز هم میگن که کیت هلیکوپتر شاتل بوده....خوب دیگه واویلا.....هر کس که مدلر باشه از 1000 کیلومتری شاتل رو میشناسه حیف که من موفق به دیدن خبر نشدم....در پاسخ به دسوت عزیزم که گفتن چه طوری در عرض 2-3ساعت من این مدل رو میسازم باید عرض کنم که:

دوست عزیز عکسی که دوستمونshahbaz گذاشتند یک کیت منتاژ شده است,خوب از نظر شما منتاژ یعنی چی؟ خوب معلومه یعنی سر هم بندی کردن قطعات ....خوب معلومه منم منظورم سر هم بندی بود....به جرات میتونم بگم کسانی که میتونن در ایران با این امکانات محدود خودشون به طور کامل یک هلیکوپتر مدل رو طراحی کنن و بسازن و تریم کنن و پرواز بدن از انگشتان یک دست تجاوز نمیکنه. :x

بازم عرض میکنم والا من خبر رو ندیدم اما اگرJSF عزیز میگن شاتل بوده پس باید این شکلی یا شبیه این بوده باشه چون شاتل چند نمونه داره:

Major I
Major I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

نميدونم چرا تاپيک هائي که من توشون آخرين پست رو ميدم يهو خالي مشه کسي نگاش نميکنه :? :shock: :eek: :-x :K:L :-( :sad: :-o
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

M0H@mM@d نوشته شده:نميدونم چرا تاپيک هائي که من توشون آخرين پست رو ميدم يهو خالي مشه کسي نگاش نميکنه :? :shock: :eek: :-x :K:L :-( :sad: :-o

عزیز من تو یه حرفایی میزنی که کلا جای بحث رو خالی نمیذاری.آخه JSF رو اینجا کی میشناسه؟ یه منبع معتبر بگو...
اندکی صبر...
Major I
Major I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

SAAMY4 نوشته شده:
M0H@mM@d نوشته شده:نميدونم چرا تاپيک هائي که من توشون آخرين پست رو ميدم يهو خالي مشه کسي نگاش نميکنه :? :shock: :eek: :-x :K:L :-( :sad: :-o

عزیز من تو یه حرفایی میزنی که کلا جای بحث رو خالی نمیذاری.آخه JSF رو اینجا کی میشناسه؟ یه منبع معتبر بگو...

دوست عزیز ما ایرانی ها عادت کردیم همش بگیم منبعت کو منبعت کو, بابا یکم بیایم خودمون تحقیق کنیم...به خدا اگه ما ایرانی های زمان حال برگردیم به زمان پیامبر(ص) و ایشون ایاتشون رو برامون بخونن امثال شما بهش میگید منبعت کو؟ :-( ....دوست عزیز بنده دانشجوی خلبانی هستم به علاوه در بوشهر هم در پژوهشسرای دانش آموزی شهید حسن خوشبخت آموزش طراحی,ساخت و پرواز انواع هواگرد های مدل رادیو کنترل رو میدم و همینطور استاد خلبان بزرگترین شرکت وارد کننده مدل ای رادیو کنترل الکتریکی در ایران در بوشهر هستم اینم آدرس سایتشwww.modelshop.ir.....بعد از 5 سال فعالیت در زمینه مدل اگه فرق منتاژو ابداع یه مدل رو ندونم بهتره این کارو ببوسم برم کنار..........

و اما در مورد دوست عزیزم جناب JSF: با اجازه شما ایشون یکی از مدیران اولین تالار هوافضای پارسی یعنیhttp://www.aerospacetalk.ir/forum هستد که این سایت به تائئید سازمان هواپیمائی کشوری هم رسیده و بیش از 90% کسانی که اونجا عضو هستند با یه شاخه ای از علم هوا فضا سرو کار دارند چه برسه به مدیران عزیز....
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”