ميكرو بالگرد ايراني در راه مسابقات MAV 2008

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

محمد جان من که علم غیب ندارم! تو این سایت هم که بیوگرافی خودتو نگفتی :-o گفتی :-x
در مورد منبع هم که ماشاالله آدمایی که میان تو اینترنت همشون کارشناسن!(یه سر به نظرات خوانندگان در سایتهای خبری بیندازین) به ما حق بدین که منبع بخواهیم!
آقای JSF هم که تا اونجا من خبر دارم در این سایتی که گفتید مدیر نیست و کارشناس هوایی هست :-o ایشون هم آدمی هستند که در مورد همه چیز بدبین هستند و بسیار منفی گرا!(امیدوارم اگه ایشون این مطلب منو میخونن ناراحت نشند)
اندکی صبر...
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

sooe tafahom!!!!

پست توسط seyed6217 »

salam
bandeh daneshju daneshgah malek ashtar hastam .
bayad begam man khodam az nazdik shahed e karaye tahghighatie bache ha tu zamineh haye mokhtalef budam va hastam.
in micro balgardo ham didam.
aslan shabih be hich kodam az ax hayi ke gozashtid nist.
ye jurayi aslan ghesmate dom ro nadareh va beshtar shabih be yek fan e amood parvaz mimuneh.ke yek durbin ham jelosh nasb shodeh.
zemnan vaghti bahse mosabeghat pish miad sorat dar kar yek factore mohem hast va hata estefaadeh az tarh haye sakhteh shodeh va behineh sazi e anhaa yek amr e gheir e ghabel ejtenab hast.
ino begam ke tarhe digeh ie ke az daneshgahe ma tu in mosabeghe sherkat kardeh kamelan ebtekari hast va bandeh shahed budam ke bache ha chand mah airfoil haye mokhtalef ro tarahi va test mikardand. heif ke axesho be dalayeli be man nadadand ke alan bezaram tu site!!!!vali hodudan andazeh 2 barabare yek parastuye kuchak hast.
همه جاي ايران سراي من است
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

[External Link Removed for Guests]

دوست عزيز
اين طور كه در خبر امده بالگرد قرار است در مسابقه شركت كنه

و در اونجا عالم و ادم اين پرنده رو مي بينه

حالا چرا ما نبينيم
ارسال پست