مديرعامل هما: حقوق کم باعث مهاجرت خلبانان ایران

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 416
تاریخ عضویت: شنبه ۴ فروردین ۱۳۸۶, ۹:۴۳ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

مديرعامل هما: حقوق کم باعث مهاجرت خلبانان ایران

پست توسط saeed_hz »

مديرعامل هواپيمايي جمهوري اسلامي مهاجرت بخشي از نيروهاي ماهر هواپيمايي به كشورهاي حاشيه خليج‌فارس را تاييد كرد.

سعيد حسامي در گفتگو با خبرنگار جام جم افزود: بخشي از نيروهاي ماهر شاغل در هما در بخش‌هاي خلباني، مهمانداري و كارشناسان بخش‌هاي گوناگون پرواز كه تعدادشان به بيش از 100 نفر مي‌رسد، به كشورهاي حاشيه خليج‌فارس نظير قطر و كويت مهاجرت كرده‌اند و در ايرلاين‌هاي اين كشورها مشغول به كار هستند.

وي اظهار كرد: اين نيروها ماهر بوده‌اند و علت مهاجرتشان هم حقوق‌هاي بالايي است كه ايرلاين‌هاي حاشيه خليج‌فارس به پرسنل مي‌پردازد و هما به علت محدوديت بودجه‌اي كه دارد، نمي‌تواند همتراز آنها پرداخت داشته باشد.

وي خاطرنشان كرد: با اين حال اميدواريم با افزايش درآمدزايي در هما بتوانيم سطح حقوق‌ها را بالا ببريم تا جلوي اين پديده نامطلوب گرفته شود.

حسامي تصريح كرد: اكثر ايرلاين‌هايي كه در كشورهاي حاشيه خليج‌فارس فعاليت مي‌كنند، تمام يا بخش بزرگي از ارتقاي كاري از نظر كمي و كيفي خود را مديون متخصصان ايراني هستند و بدون پرسنل مهاجر ايراني امكان اين درجه ارتقا وجود نداشت. خلبانان ايراني، بهترين خلبانان دنيا هستند و با وجود تحريم‌ها هنوز كه هنوز است، كيفيت كاري خود را حفظ كرده‌اند.

وي با اعلام اين كه عدد و رقم‌هاي عملكردي هواپيمايي جمهوري اسلامي به معجزه شباهت دارد تا واقعيت، اظهار كرد: از نظر جابه‌جايي مسافر، مقدار تاخيرها و همچنين زيان عملكردي هما به عنوان يك شركت دولتي كه قادر نيست خدماتش را با نرخ واقعي بفروشد و مجبور است به قيمت‌هاي كنترل شده دولت در بحث بليت تن در دهد، تمام اين ارقام به معجزه شبيه است.

حسامي افزود: به عنوان مثال زيان هما در سال 84 بالغ بر 46 ميليارد تومان بوده كه در سال 85 به 27 و در سال 86 به 19 ميليارد تومان كاهش يافته است. طبق برنامه قرار است امسال زيان عملكردي هما به صفر برسد و اين شركت از اول سال 88 ديگر يك شركت زيان‌ده دولتي محسوب نخواهد شد.

وي درباره خط پروازي تهران توكيو و شايعاتي كه درباره واگذاري امتياز اين خط به امارات منتشر شده است، افزود: خط پروازي تهران توكيو قطعا در آينده نزديك تعطيل مي‌شود. علت آن نيز به‌صرفه نبودن از نظر اقتصادي و كمبود مسافر و زيان‌دهي است؛ اما درباره شايعات منتشره بايد بگوييم اين اظهارات خنده‌دار است، چون خط پروازي امتياز اقتصادي نيست كه از يك ايرلاين به ايرلاين ديگري قابل انتقال يا خريد و فروش باشد. صرفا مكاتبه‌اي است كه ميان هما و ژاپن انجام مي‌شود و طي آن، ما ديگر پروازي به توكيو نخواهيم داشت.

مديرعامل هواپيمايي جمهوري اسلامي در ادامه از اجراي برنامه قريب‌الوقوع تغيير خطوط هوايي كشور خبر داد. وي افزود: براساس برنامه‌اي كه در آينده نزديك اجرايي مي‌شود، قرار است تمامي مراكز استان‌هاي كشور با برقراري خطوط هوايي جديد به يكديگر متصل شوند.

وي توضيح داد: اين امكان در حال حاضر وجود ندارد كه مثلا يك مسافر بتواند از شيراز مستقيما به يزد برود، بجز برخي شهرهاي بزرگ مانند تهران يا مشهد كه به طور مستقيم به برخي مراكز استان‌ها پرواز دارد. اين امكان براي بسياري از شهرهاي كشور ميسر نيست.

حسامي افزود: بر اين اساس، بسياري از پروازها ميان مراكز استان‌ها يا بايد از طريق يك شهر واسطه مانند تهران انجام شود و يا مسافر مدتي را در يك شهر ثالث توقف كند تا پرواز با ساعتي تاخير راهي مقصد اصلي گردد.حسامي گفت: اما با تغيير خطوط هوايي تا پايان امسال تمامي مراكز استان‌هاي كشور را به هم متصل مي‌كنيم و پروازهاي باواسطه حذف مي‌شوند.

[External Link Removed for Guests]
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”