اندونزي سوخوي30 مي خرد

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4122
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۶:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

اندونزي سوخوي30 مي خرد

پست توسط Reza6662 »

نیروی هوایی اندونزی تصمیم به خرید 6 فروند سوخو دارد

نیروی هوایی اندونزی درصدد است با خرید 6 فروند سوخو از نوع Su-30KI از روسیه به ارزش 1 میلیارد دلار آمریکا، اسکادران هواپیماهای جنگی فرسوده خود را نوسازی کند.

Su-30KI test-firing ASM
[External Link Removed for Guests]

طبق گفته هرمن پرایتون، فرمانده نیروی هوایی و مارشال ارشد این کشور، این هواپیماها در طی ده سال آینده برای تشکیل ناوگان جدیدی از هواپیماهای جنگی به روسیه سفارش داده خواهند شد.

وزارت دارایی اندونزی نیز 1 میلیارد دلار برای این سفارشات در نظر گرفته است.

پرایتون اظهار داشته این بار نیروی هوایی در خرید 6 فروند سوخو بسیار محتاط‌تر عمل کرده و از هماهنگی این هواپیماها با استاندارهای ملی و بین‌المللی هوانوردی اطمینان حاصل خواهد نمود.

[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4122
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۶:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پیش بینی خرید نظامی اندونزی از روسیه

پست توسط Reza6662 »

پیش بینی خرید نظامی اندونزی از روسیه

پیش­بینی می­شود طی دوماه آینده در طی سفر رسمی رئیس جمهور اندونزی به مسکو این کشور با روسیه قراردادی برای خرید 8 فروند Su-30MK و چهار فروند هلیکوپتر تهاجمی Mi-35 منعقد کند. این قرارداد که شامل پنج هلیکوپتر ترابری و دو زیردریایی نیز خواهد بود قریب به 1 میلیارد دلار ارزش خواهد داشت. وجه این قرارداد به صورت اعتباری و طی پنج سال از بودجه اندونزی کسر خواهد شد. شروع تحویل سفارشها احتمالاً از اواخر سال 2007 آغاز خواهد شد و تا سه سال به طول خواهد انجامید. مذاکرات برای قطعی کردن شرایط هنوز در جریان است.

جاکارتا پیش از این با خرید و یا به­روزسازی اف-16های خود مخالفت کرده بود. بیشتر اف-16های این کشور در پی تحریم نظامی 11 ساله ایالات متحده زمین­گیر شده بودند و از ده فروند تنها 4 فروند توانایی پرواز داشتند که قطعات آنها از شخص ثالث تهیه شده بود. این تحریم تا اوایل سال جاری میلادی ادامه داشت. دولت اندونزی از تکرار چنین تحریمی می­ترسد. در عین حال روسها چنین قیودی ندارند.

در سال 2003 اندونزی دو فروند سوخو-27 و دو فروند سوخوی 30 از روسیه خرید اما خرید 14 فروند دیگر سوخوی 30 به علت کمبود بودجه به تعویق افتاد. پیش از این اندونزی بیشتر مایحتاج نظامی خود را از ایالات متحده تأمین می­کرد.

[url=http://www.avia.ir/Default.asp?@=3521&T=پيش%20بيني%20خريد%20نظامي%20اندونزي%20از%20روسيه]منبع[/url]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 4122
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۴, ۶:۱۶ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

شش فروند جنگندهء سوخوی بیشتر برای اندونزی

پست توسط Reza6662 »

شش فروند جنگندهء سوخوی بیشتر برای اندونزی

به گفتهء فرماندهء نیروی هوایی اندونزی، مارشال هرمان پرایتنو، نيروی هوايی اندونزی در صدد خريد 6 فروند جنگندهء اضافی از نوع سوخو تا سال 2009 می‌باشد. وی همچنین افزود که این شش فروند، به سیستم حمل و استفاده از مهمات مجهز خواهند شد.

هم‌اکنون اين کشور تنها 4 فروند جنگنده سوخو دارد که 2 فروند آنها از نوع سوخوی27 و دو فروند نيز سوخوی30 می‌باشند، و قرار است تا سال 2009 و برحسب بودجه‌های پيش‌بينی شده، اين تعداد را به 10 فروند برساند. به گفته اين مقام، در حال حاضر با توجه به مجهز بودن نيروی هوايی به ديگر جنگنده‌ها از جمله F-16، F-5 و هاوک، اندونزی هيچ کمبود نظامی ندارد و هدف از خريد سوخوها، پيشرفت شرايط و کسب اقتدار بيشتر در زمينهء نظامی می‌باشد.
کشور اندونزی، نخستين سری 4 فروندی سوخوها و همچنین دو فروند هلیکوپتر تهاجمی Mi-35 خود را به ارزش 192 ميليون دلار، در سال 2003 خريداری نموده بود.

[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”