تلاش اسرائيل براي خريد جنگنده هاي فوق پيشرفتهء F-22

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط mostafaa »

Reza6662 نوشته شده:mostafaa,
به نظر من،‌ با خريد F-22، اسرائيل دنبال اهدافي فراتر از حزب الله لبنان هست.
دن هالتوز و امير پرتز بارها ايران و سوريه رو به تجهيز و آموزش و کمک مالي حزب الله لبنان متهم کردن.
با F-22 ميشه به راحتي به پدافند هوايي کشورهاي منطقه نفوذ کرد و بدون دردسر عمليات نمود.
فرض کنيد يک اسکادران از همين F-22 هاي فرضي، تصميم بگيرن غني سازي نطنز، UCF اصفهان و . . . رو هدف قرار بدن. مطمئن باش ما چيزي نداريم تا در برابر حملهء F-22 دفاع کنيم. اگر حزب الله لبنان خلع سلاح بشه، هدف بعدي ايران و سوريه هستن که اين F-22 ها و همچنين F-35 هايي که قرار هست تحويل بشن، نقش عمده اي در حملهء احتمالي به ايران و سوريه بازي مي کنن. :-(

حالا شده قضیه اسرائیل . اینا نتونستن از پس یکی دوهزار نفر از مجاهدای غیرتمند حزب الله لبنان بر بیان ! وای به روزشون اگه بخوان به ایران حمله کنن ! اون هیمنه و ابهت پشمکی رژیم اشغالگر قدس و شکست ناپذیریش دود شد رفت هوا ! حالا این بدبختا دارن جنگ با لبنان رو ادامه میدن تا از نابودی رژیم منحوسشون جلوگیری کنند ! من نمیدونم چرا اونا هر شکری میخورن باید فکر کنیم از موضع برتره و ما در موضع ضعف !!!! حتما فکر کردید : تموم این جنگ و طول دادنش بازی سیاسی آمریکا و اسرائیل بوده تا بمبهای دو ونیم تنی به صهیونیستها بدن و بعدشم چارتا اف-22 و بعدشم حمله به ایران !!!!!!!!!!!!!!! اصلا اینطوری نیست ! اگه هدف فقط رسوندن مهمات به اسرائیل واسه حمله به ایران بود دیگه این کارا لازم نبود !!!!!!!! اولا که از مدتها پیش اعلام کرده بودند قرارداد تحویل بمبهای سنگررن به رژیم اشغالگر قدس امضا شده ! اف-22 ها هم ربطی به این حمله به ایران ندارن و تنها جنگ تبلیغاتی و پروپاگاندا هستن ! چون واسه دادنش فقط کافی بود دوتا از احزاب صهیونیست آمریکا تقاضای اون رو ارائه بدن ! دیگه لازم نبود اینهمه از ابهت پوشالی رژیم اشغالگر قدس هزینه کنند تا با تمسک به اون اف-22 به اینا بدهند !
اینا همش جنگ تبلیغاتیه و تنها افراد ساده اندیش اون رو باور میکنند ...
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران-اصفهان-کوچه بعدي
سپاس‌های دریافتی: 43 بار
تماس:

پست توسط Marshal »

mostafaa, شما هم که هميشه ساز مخالف ميزني :grin:
به نظر من هدف بعدي سوريه است و بعد هم ايران. البته آمريکا و اسرائيل ممکنه اين ريسک
رو نکنن که به ايران حمله بکنن
آخه چرا باور نمي کنيد؟! به جون خودم من همون سلطان آسمان قبلي ام.
اين هم اثر انگشتم:
تصویر
حالا باورتون شد؟!!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

mostafaa,
ديگه لبناني نمونده؛ نه پلي هست، نه نيروگاه برقي، نه جاده و بزرگراهي و . . . و همهء اينها به چه قيمتي تمام شد؟
براي چند صد نفر چريك حزب الله، هواپيماي F-16A يا F-4E هم كافي است، اميدوارم ديگر كسي را ساده لوح خطاب ننمائيد زيرا F-22 هواپيمايي هست كه براي هر سورتي پرواز رزمي، 135 ساعت كار زميني و حدود 1 ميليون دلار هزينه داره و قرار نيست چنين هزينه اي صرف نابودي چند خانهء گلي در جنوب لبنان شود. :x
آخرین ويرايش توسط 1 on Reza6662, ويرايش شده در 0.
Colonel II
Colonel II
محل اقامت: زیر آسمون خدا
سپاس‌های دریافتی: 407 بار
تماس:

پست توسط آرمان »

Reza6662, با شما موافقم. من قدرت نيروي هوايي ايران و پدافندش رو مي دونم و مي دونم که اسرائيل هم يک کمي از اين قدرت ترس داره، به خصوص اينکه اطلاعات کافي هم از اين نيرو در دسترس نيست و من فکر مي کنم هدف مستقيم اسرائيل از خريداري اين جنگنده ها تنها و تنها ايران هست و بس...
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

دوستان من هم با نظر مصطفي موافقم.
اينها همش جنگ تبليغاتي هست و به اصطلاح خر خودشون که ما رو نادان فرض کردند! تصویر
با حمله اسرائيل به لبنان و شکست مفتضحانه از حزب الله تمام تبليغات غربيها نقش برآب شد و ديگه حرفهاي اونا هيچ ارزشي نداره و کسي براشون تره هم خورد نميکنه. تصویر
حالا ميخان به ايران حمله کنن اگه عرضشو دارن بيان تو ميدون تا بهشون نشون بديم از يه ليتر شير چند تن ماست ميشه درست کرد.
تصویر تصویر تصویر
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط mostafaa »

سلطان آسمان نوشته شده:mostafaa, شما هم که هميشه ساز مخالف ميزني :grin:
به نظر من هدف بعدي سوريه است و بعد هم ايران. البته آمريکا و اسرائيل ممکنه اين ريسک
رو نکنن که به ايران حمله بکنن

مگر قصد عقده گشایی دارم که بخوام همیشه ساز مخالف بزنم؟؟؟؟ نه خیر عزیز من !
اصلا چه چیزی به من میرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بنده روزی که اومدم اینجا فکر نمیکردم اعضای اینجا سنشون کم باشه . وگرنه ...

بعضی چیزا میشنوم که واقعا خندم میگیره !!!!!!!!!!!! اسرائیل نتونسته 5 کیلومتر توی لبنان پیشروی کنه حالا بیاد به ایران حمله کنه ؟؟؟ این کار خریت محضه !!!!!
البته تنها در یک صورت واقعیت پیدا میکنه که سران اسرائیل مثل همیشه خربازی در بیارن . اگه روزی روزگاری یه همچین غلطی کردن مطمئن باش پایان حیات رژیم جعلیشونه ...

Reza6662 نوشته شده:mostafaa,
ديگه لبناني نمونده؛ نه پلي هست، نه نيروگاه برقي، نه جاده و بزرگراهي و . . . و همهء اينها به چه قيمتي تمام شد؟
براي چند صد نفر چريك حزب الله، هواپيماي F-16A يا F-4E هم كافي است، اميدوارم ديگر كسي را ساده لوح خطاب ننمائيد زيرا F-22 هواپيمايي هست كه براي هر سورتي پرواز رزمي، 135 ساعت كار زميني و حدود 1 ميليون دلار هزينه داره و قرار نيست چنين هزينه اي صرف نابودي چند خانهء گلي در جنوب لبنان شود. :x

1 - وجود لبنان و در کل یک ملت به چارتا تیرو تخته و پل و آفتابه لگن نیست ! اونچه که در یک ملت اهمیت داره هویت و همیت و شرف و انسانیت و ... یک ملته . شاید الان چهارتا پل از بین رفته باشه اما شرف و غیرت و حیسیت لبنان و ملت لبنان ححفظ شده . نه تنها حفظ شده بلکه دهها برابر شده و قدر و منزلتشون در چشم انسانهای آزاده چندین برابر شده.

در مورد خرابیها هم باید بری ببینی در جنگ جهانی چه بمبارونایی انجام شد . شاید تا حالا نخونده یا نشنیده باشی ! در جنگ جهانی دیم 100 میلیون نفر کشته شدن !!!!!!!! چندین بار طرفهای متخاصم اون روز با چندین هزار فروند جنگنده شهرهای همدیگه رو بمبارون کردند اما بعد از اتمام جنگ چیزی که مهمه شرف و حیثیت و خالی نکردن میدون و ایستادگی در برابر متجاوزه . خرابیها رو میشه در طول حداکثر یک دهه درست کرد . اونهم ملت لبنان که 4 میلیونشون ساکن خود لبنان هستند و 12 میلیونشون در خارج از خاک لبنان ساکنند و هرساله چندین میلیارد دلار پول به این کشور سرازیر میکنند ...

2 - گیرم که اصلا واسه ی بمبارون ایران این هواپیما رو دریافت کنه !!!!!! شماها که تا همین چند وقت پیش ادعا میکردید اسرائیل با دوتا اف-15 میاد و کل ایرانو بمبارون میکنه و سرفراز تر از همیشه پرچم پیروزیشو بلند میکنه !!!!!!!!!!!!!! اگه اونطور بود دیگه چه نیازی به اف-22 بود ! اگه اونطور نبود پس اون ادعاها چی بود !!!!!!!!

آرمان نوشته شده:Reza6662, با شما موافقم. من قدرت نيروي هوايي ايران و پدافندش رو مي دونم و مي دونم که اسرائيل هم يک کمي از اين قدرت ترس داره، به خصوص اينکه اطلاعات کافي هم از اين نيرو در دسترس نيست و من فکر مي کنم هدف مستقيم اسرائيل از خريداري اين جنگنده ها تنها و تنها ايران هست و بس...

دیگه تنها یه چیز میشه گفت : شب دراز است و غلندر بیدار ...

این نظرها همه اینجا ثبت میشه . صبر کنید ببینید کی اسرائیل به ایران حمله میکنه !

واما ... زمستون تموم میشه و رو سیاهیش میمونه به زغال ...
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Marshal »

mostafaa,

ببينم منظور شما از اين حرف چي بود؟ :-? :-?
اين هم اثر انگشتم:
تصویر
حالا باورتون شد؟!!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

mostafaa,

هنوز هم دير نشده. به جاي توهين و بازي با اعصاب اعضاي سايت، توصيه مي كنم در جايي ديگري فعاليت كني كه از نظر سني، هم ردهء حضرتعالي باشن. اگر ادبيات نگارشيت رو تغيير و اصلاح نكني، بسيار خوشحال ميشيم كه دنبال فروم ديگه اي باشي.
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Marshal »

Reza6662, بنده کاملا با شما موافقم. بعضي از افراد در حد اين سايت نيستن و در همون اول ورودشون خودشون
رو لو ميدن به طوري که ميشه سطح فرهنگ اونها رو شناخت.
در ضمن به نظر من عقل و علم و دانش و فرهنگ و... هيچ ربطي به سن و سال نداره ( قابل توجه بعضي ها ) :-?
اين هم اثر انگشتم:
تصویر
حالا باورتون شد؟!!
اخراج شده
نمایه کاربر

پست توسط 0000 »

اسراييل چقدر پول داره که مي تونه اينو بخره

يعني ميشه روزي اف 22 ها رو روي آسمان ايران خودمان ببينم من فقط عکس هاي اف 22 رو دارم اگر توي ايران از نزدکي پروازشو ببنمي که غش مي کنم آرزوي هر کسي توي اين سايت است که به هواپيما علاقه دارند و دوست داره اف 22 رو توي ايران ببنيه و لحظه که داره توي آسمان تهران و يا بوشهر اف 14 و ميگ هاي 31 ايران رو شکار مي کنه

با يه موشک تپل موپل تک تک اف 14 ها ي ايران ساقط ميشه عجب جنگنده نازنينه اين اف 22 خودمون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

دوست من شما دقيقا مثل افراد ... مانند رجوي و ... حرف ميزنيد.

خجالت نميکشيد به همين راحتي و با آب و تاب ميگيد که : خدايا لطف کن يه اف-22 با يه خلبان صهيونيست را بفرست کشور عزيز منو با خاک يکسان کند بعد هم تعدادي از جوانان و هموطنان مرا به خاک و خون بکشد تا من به آروزي خودم که همانا ديدن اف-22 و غش کردن در برابر آن هست برسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا که ...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

0000 حماقت بالاتر از اين نيست، اين اوج پستي و حقارت شما رو نشون مي‌ده، افرادي مثل شما جايي در اين انجمن ندارند، شما و تمامي شناسه‌هاي كاربري كه داريد و در آينده خواهيد داشت بلافاصله اخراج خواهد شد تا اين موضوع رو درك كنيد كه هر جايي مزخرفات شما خريدار نخواهد داشت
ضمنا شما قوانين اين انجمن رو بارها نقض كرديد و ID هاي چندگانه ساختيد و .....
آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”