موقعي که مطلب F-22 رو ترجمه و تاليف مي کردم، از چند منبع استفاده کردم. در يکي از منابع نوشته شده بود که F-22 همانند ساير جنگنده ها قادر هست در زير بالهاش، تسليحات و مخزن انداختني سوخت حمل کنه؛ به طوري که با اضافه کردن چهار مخزن سوخت، بردش به راحتي دو برابر ميشه.
حالا شما در نظر بگيريد که يک اسکادران از F-22 هاي اسرائيلي، هرکدام مجهز به دو بمب هدايت ماهواره اي GBU-32 و شش موشک AIM-120C بخوان به يک يا دو مرکز اتمي حمله کنن. براي اين کار، از 4 مخزن سوخت خارجي استفاده ميشه که اين کار باعث افزايش شديد RCS اين هواپيماها ميشه. پس از طي نصف مسير و رسيدن به حوالي مرز ايران، اين چهار مخزن انداخته ميشن و هواپيماها دوباره به RCS اصلي خودشون بر مي گردن و بدون دغدغه مي تونن عملياتشون رو تکميل کنن.
ضنن دوستي دارم از . . . که فکر مي کنم نظامي نيروي هوايي باشه چون اطلاعات خوبي از RF-4E داره. اين دوست من حدود يک سال قبل مي گفت که اسرائيل قصد داره پنج فروند F/A-22 بخره و در صورت رضايت، تعداد بيشتري رو سفارش ميده.

مطمئنن از نظر سيستم هاي GPS Guided Bombs و امنيت پرواز، هواپيماي F-22 کاملن از F-35 بالاتر هست.