آغاز رزمايش فدائيان حريم ولايت نيروي هوايي

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

آغاز رزمايش فدائيان حريم ولايت نيروي هوايي

پست توسط Shahbaz »

[External Link Removed for Guests] 

آغاز رزمایش نیروی هوایی ارتش درتبریز

رزمایش نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با نام فدائیان حریم ولایت امروز پنج شنبه در منطقه عمومی شهرستان تبریز آغاز شد.

امیر سرتیپ دوم خلبان چیت فروش سخنگوی این رزمایش گفت : این رزمایش که تا 30 مهر ادامه دارد در چارچوب تمرینهای مستمر نیروی هوایی ارتش برگزار می شود و در آن خلبانان با هواپیماهایی چون سوخو و اف 14 توان رزمی خود را به نمایش می گذارند.

وی گفت:همه مراحل طراحی ، تمرین ، عملیات و تیراندازی این رزمایش به دست جوانان تربیت یافته جمهوری اسلامی ایران صورت می گیرد.

چیت فروش افزود :
رزمایش نیروی هوایی ارتش بـا مـشارکت پایگاههای یکم شکاری منطقه هوایی مهرآباد ، پایگاه سوم شکاری همدان ، پایگاه چهارم شکاری تاکتیکی دزفول ، پایگاه دوم شکاری تبریز ومناطق هوایی شهید بابایی اصفهان و شهید دوران برگزار می شود

.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

ديده ها و گزارشاتي که کاربران سايت هاي مختلف تا کنون از روز اول رزمايش در سايت هاي گوناگون داده اند
ايرواسپيس تاک: اف-4 و اف-5 و سوخو-24
ميليتاري: برخاستن جنگنده هاي اف-4 و اف-5 و ميگ 29 و فرود امدن تامکت ومشاهده يک جنگنده که احتمالا سيمرغ بوده
از سنترال کلابز کسي تو تبريز نيست عکس بگيره؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

پست توسط padshah »

سلام. جاي دوستاني كه تو شهر هاي ديگه زندگي ميكنند خالي. اينجا انواع اقسام هواپيما رو ميشه ديد. f4- f14-ميگ 29 -f5 ,و حتي هواپيماي صاعقه. من وقتي اينا رو تو اسمون تبريز ميبينم احساس افتخار ميكنم. فقط حيف امكان عكس گرفتن ندارم. والا حتما اينكارو ميكردم...........
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

سلام padshah,
من از برخي شنيدم در تبريز 4 فروند صاعقه رؤيت شده.شما هم تاييد مي کنيد؟
خيلي عجيبه امکان نداره صاعقه شماره 4 رو در سکوت رسانه اي تحويل نهاجا داده باشند.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط N@VID »

خيلي عجيب نيست براي هر يه فروند که ديگه مراسم نميگيرند. قبلا 3 فروند صاعقه هم کنار هم ديده شده بود. خيلي چيز عجيبي نيست. دوستاني که صاعقه رو در تبريز ديدند: ايا صاعقه با خودش سلاحي هم حمل ميکرد؟
از دوستاني که ميتونن عکس بگيرن عاجزانه خواهش ميکنم عکس هاي با کيفيت خوب و مطلوب از صاعقه و تامکت بگيرند شايد حالا حالا ها ديگه از اين فرصت ها پيش نياد
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

دمشون گرم،ما که از مدافعان آسمان ولايت چيزي نديديم خدا کنه اينو پوشش خبري دن :grin: زنده باد نيروي هوايي :smile: :smile: :(
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

دوستان پوشش ضعيف مانور هاي اخير بر اساس ابلاغيه ستاد نيروهاي مسلح بود.

بعد از افتضاح فتوشاپي مانور سپاه که اسباب تمسخر ايران و ايراني توسط بيگانگان شد اين ستاد طي دستوري فرمان پوشش محدود و در حد چند خبر تلويزيوني را داد.

البته اشتباه سپاه اين بود که فيلم شليک موشک را کامل پخش نکرد.
چون موشک دوم با 15 ثانيه تاخير پرتاب شد.
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط N@VID »

دريا سالار عزيز تو اون قضيه که بعدا سپاه فيلم کامل رو نشون داد. در ضمن موشک سپاه با 11 ثانيه تاخير پرتاب شد و اصلا چيزي نبود که بهش بشه گفت افتضاح
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

نوید جان

منظورم این بود که سپاه دیر فیلمو نشون داد و باعث شد رسانه های غربی سواستفاده کنن و بگن موشک ایرانی به علت نقص فنی دیر پرتاب شد.

من تو اون زمان الجزیزه العربیه و سی ان ان رو کامل نگاه می کردم و از اینکه مارو مسخره می کردند خیلی عصبانی می شدم.
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

پست توسط padshah »

MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:سلام padshah,
من از برخي شنيدم در تبريز 4 فروند صاعقه رؤيت شده.شما هم تاييد مي کنيد؟
خيلي عجيبه امکان نداره صاعقه شماره 4 رو در سکوت رسانه اي تحويل نهاجا داده باشند.

دوست عزيز من 4 فروند صاعقه رو يك جا نديدم. همين چند لحظه پيش هم 2 فروند صاعقه باهمراهي يك فروند f5 داشتند در اسمان مانور ميدادند... واقعا زيبا بود........... زيبا براي اينكه جنگنده ساخت كشور عزيزمان ايران در اسمان ديده ميشد...............
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

در مرحله اول رزمايش «فداييان حريم ولايت»

تمرينات تاكتيكي هواپيماهاي رهگير اف 14 انجام شد

خبرگزاري فارس: هواپيماهاي رهگير اف 14 نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران آخرين تمرينات تاكتيكي خود را در مرحله اول رزمايش «فداييان حريم ولايت» انجام دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران، امير خلبان حسين چيت‌فروش سخنگوي رزمايش «فداييان حريم ولايت»، اظهار داشت: خلبانان غيور نيروي هوايي ارتش از ساعات اوليه‌ صبح با هواپيماهاي شكاري، بمب‌افكن و شكاري بمب‌افكن خود از پايگاه‌هاي مختلف بر فراز ميدان و منطقه‌ي عمليات تيراندازي به پرواز درآمدند كه اين پروازها به طور منظم در حال اجراست.
وي افزود: در اين مرحله هم‌چنين هواپيماهاي رهگير اف 14 آخرين تمرينات تاكتيكي خود را انجام دادند.
چيت‌فروش اضافه كرد: حضور هواپيماهاي بدون سرنشين، عكس‌برداري، شناسايي الكترونيكي و صاعقه كه به دست توانمند پرسنل اين نيرو به توليد انبوه رسيده است در اين مرحله از تمرينات به نمايش گذاشته شد.
  بی  
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

دوست عزيز من 4 فروند صاعقه رو يك جا نديدم. همين چند لحظه پيش هم 2 فروند صاعقه باهمراهي يك فروند f5 داشتند در اسمان مانور ميدادند... واقعا زيبا بود........... زيبا براي اينكه جنگنده ساخت كشور عزيزمان ايران در اسمان ديده ميشد...............

بله واقعا صحنه های زیبایی باید بوده باشه!
من هیچ وقت صحنه های زیبای فرمیشن 3 فروندی آنها را در 29 فروردین از یاد نمی برم!
این هم عکسهایی که 29 فروردین گرفتم از شون:
[External Link Removed for Guests]

البته هنوز صاعقه کامل در داخل ساخته نمی شه ولی پیش بینی من اینه که حدودا 4 یا 5 سال دیگه بتونیم بدنه و سازه های آن را کامل بسازیم.
ولی با این وجود روی دم های عمودی آن بسیار کار شده و مخصوصا نصب دو دم روی هواپیمایی که سازه های آن برای یک دم است.
فقط امیدوارم که طراحان نیروی هوایی یه فکری برای آن بکنند.مساحت بال آن را افزایش بدهند و توانایی شلیک سایدویندر رو به آن باز گردانند.
راستی شما هیچ تفاوت دینامیکی بین صاعقه و اف-5 ندیدید؟
ببخشید که یک بیراهه رفتم و از موضوع خارج شدم.
قفل شده

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”