راستی فقط اینو میگم که بعدا دچار اشتباه نشی من به نوعی سپاهی هستم دیگه درجم و نوع مکانی که کار می کنم و .... شرمنده خودت بهتر میدونی
پسر جان
شما اگر توي سپاه باشي از اسرار نهاجا هرگز خبر نداري
همين الان يک خلبان عادي Agusta Bell 205A به جز نشستن در کابين روي زمين اجازهء پرواز با کبرا را ندارد.
چه رسد به افراد عادي
پسر جان منظور من پروژهء تيزتک نبود.
پروژهء مهم تر از تيزتک هم وجود داشته و داره که نميتونم در مکوردش چيزي بگويم
و اگر هم بگويم مسئول انتشار اخبار محرمانه شما هستي
و مهم تر اينجا است که عموي شما هوانيروز است پس ميتونه تو را سوار کابين کبرا کرده باشه
اما تيزتک در نيروي هوايي سپاه هست اون هم در پايگاهي که هرگز جاي آن را نميتواني پيدا کني!!!!
در ضمن JSF عزیز من نمیدونم شما در نهاجا چه پستی دارید ولی قبول کنید وقتی یه پروژه تو نهاجا شروع میشه ممکنه خیلی ها با خبر نشند. پس اینکه بگیم چون من نشنیدم پس چنین چیزی وجود نداره یه کمی غیر منطقیه
نويد جان در نهاجا ممکن است پرسنل ساده مثل سربازان و .... بي خبر باشند ولي کسي که وارد نهاجا شود عضو اون محسوب ميشه و هيچ محدوديتي براي کسب اطلاعات ندارد
يعني از همه چيز خبر داره
البته پروژ هاي مهم در هسا و متصا(مرکز تحقيقات و توسعه صنايع هوايي ايران) هست که ممکن است بيش از نيمي از پرسنل سطح بالا هم از اون خبر نداشته باشند.
میخواستم از صحبتهای قبلیمون راجب اینکه اگر همه حرفها بیهوده است چگونه اف-۱۴ها هنوز پرواز میکنند؟
پرواز اف 14 معجزهء الهي نيست
اگر قطعه باشد پرسنل فني باشند و سن جنگنده و ساعات پروازي آن روبه راه باشد جنگنده پرواز ميکند.