آغاز رزمايش فدائيان حريم ولايت نيروي هوايي

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

JFS میشه مدرک رو کنی که این کار ها انجام نمیشه ؟؟(امیدوارم اینو توهین ندونی )
مشاهدات و شنیده های من از خلبان های فامیل (یک از آنها عموی بنده ) چیزه دیگری می گه !!
خیلی چیز های متفاوت تر !!!

يک دو سه چهار, عزيز
اون مدرک يعني عکسي که با دوربين موبايل دو سال پيش از آشيانهء نظامي هسا در اصفهان گرفته شده بود را قبلا يه گوشه کناري گذاشته بودم
ديگه حوصله ندارم واسه تو بزارم خواهشا اگه يکي از دوستان سيو کرده واسش قرار بده.
صواب داره
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

عزیز من تا حالا تو تیز تک و کبرا نشستی ؟؟؟ می دونی چقدر فرق دارن !!! نگو نشستم که دیگه داری ....
یکی از سردار های هوانیروز فامیل بنده هستن حیف که اجازه بردن اسمشان را نمی دهند ایشون معلم خلبان کبرا است و در جنگ هلیکپتر ایشان به تعداد مو های سرت خال رو بدنش بود (من نمی خوام فخر بفروشم ) ولی ایشون منو تا حالا 20 بار سوار کبرا کرده تا حالا 10 ها بار من تو کابین تیز تک نشستم !!! فرق هارو می بینم کار مداوم رو تو صنایع اصفهان دیدم
تا حالا موتور RD33 رو دیدی که 20 تا 30 تا مهندس سرش ریختن دارن نوع ساختشو تحقیق می کنند ؟تا حالا دیدی مهندسای بدبخت ما چه طوری از جون و دل زندگی و جوانی خودشو نو تلف می کنند که یک هوا پیمارو دانگرید وآپگرید کنند که فردا روز فلان کشور حله کرد حداقلش تو بتونی آروم شبا بخوابی ؟؟؟

از تمام دوستان می خوام واقع گرا باشن اگر می بینید فلان هواپیما پرواز می کنه و یا فلان هواپیما ساخته می شه به این دلیل است که مهندس ها وتمام کسانی که در این راه هستن به سختی کار می کنند نه اینکه یکی بیاد بگه تو هسا یا فلانجا بخور بخواب است و هواپیما های xو y خودشان ساخته می شن و خودشون می پرن !!!!

راستی منظورت از 1 2 3 4 چی بود امیدوارم توهین نباشه که دوباره کلامون آره ..... :-?
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

راستی فقط اینو میگم که بعدا دچار اشتباه نشی من به نوعی سپاهی هستم دیگه درجم و نوع مکانی که کار می کنم و .... شرمنده خودت بهتر میدونی :-P :-(
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 21 بار

پست توسط kpars »

JSF نوشته شده:نويد جان هيچ خبري نست حرف اينها هم سخني بيهوده بيش نيست.

......

بله همه حرفهاشون بیهوده است از بالای نهاجا تا متخصصان خارجی مثل تام کوپر و دیگران....

میخواستم از صحبتهای قبلیمون راجب اینکه اگر همه حرفها بیهوده است چگونه اف-۱۴ها هنوز پرواز میکنند؟ نقل قولی بکنم از انجمن ایروسپیس تالک ولی بطور مرموزی تاپیک گم شده! :-O

اگر تاپیک را تصادفا بخاطر حرفهای من برداشتید یا بخاطر لینکهایی که در چند روز پیش در اینجا دادم میتونستید من را سانسور کنید نه که همه تاپیک «توان نیروی هوایی» را بردارید! امیدوارم که اشتباه کردم و تاپیک سر جاشه... :x
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

بدبخت اف-14ها!
نوید جان انجام دادن این کار برای ایران خیلی خیلی سخته.از صاعقه هم سخت تر.
تازه این کار رو روی اف-14 هایی انجام بدهند که پیر هستند؟

منظورم این نبود الزاما برای اف-14 هم اون برامدگی کوهان مانند رو درست کنند. هر چند از این راه هم میشه ولی منظور اصلی من افزایش ظرفیت مخازن از طریق اصلاحاتی در طراحی جنگنده یا ارتقا موتورها بود
نويد جان هيچ خبري نست حرف اينها هم سخني بيهوده بيش نيست.

حدود 15 سال پيش فرمانده وقت نيروي هوايي ايرج عصاره وعده توليد انبوه جت هاي جنگي تندر و آذرخش را داده بود!!!!!
در مورد ساخت گوشه اي از متور خيالت راحت باشد خبري نيست.
والله من چز مونتاژ S.68 و تبديل F-5A به F-5B و دستکاري کبرا و تايگر در هسا هيچ چيز نديدم!!!!!

JSF عزیز من اون مقاله رو کامل خوندم. صحبت هایی که در اون مقاله از قول وزیر دفاع و رییس سازمان هواپیمایی کشوری و ... شده بود منطقی به نظر میومد. در اون جا هیچ حرفی از تولید 100 درصد بومی نشده بود و گفته شده بود 55 درصد این هواپیما ( ایران 140) تولید داخل است.
حالا ایشالا فردا اون مقاله رو میزارم خودتون بخونید
در ضمن JSF عزیز من نمیدونم شما در نهاجا چه پستی دارید ولی قبول کنید وقتی یه پروژه تو نهاجا شروع میشه ممکنه خیلی ها با خبر نشند. پس اینکه بگیم چون من نشنیدم پس چنین چیزی وجود نداره یه کمی غیر منطقیه
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

اين طور که من تاحالا فهميدم هر خبري باشه توي همين تهرانه نه اصفهان.
يعني اصلا اصفهان جاي مناسبي نيست.مهندسهاي اکرايني و...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

چرا تو اصفهان هست !! اگر هم باور نداری می تونی بری تحقیق کنی
-

پست توسط JSF »

راستی فقط اینو میگم که بعدا دچار اشتباه نشی من به نوعی سپاهی هستم دیگه درجم و نوع مکانی که کار می کنم و .... شرمنده خودت بهتر میدونی

پسر جان
شما اگر توي سپاه باشي از اسرار نهاجا هرگز خبر نداري
همين الان يک خلبان عادي Agusta Bell 205A به جز نشستن در کابين روي زمين اجازهء پرواز با کبرا را ندارد.
چه رسد به افراد عادي
پسر جان منظور من پروژهء تيزتک نبود.
پروژهء مهم تر از تيزتک هم وجود داشته و داره که نميتونم در مکوردش چيزي بگويم
و اگر هم بگويم مسئول انتشار اخبار محرمانه شما هستي
و مهم تر اينجا است که عموي شما هوانيروز است پس ميتونه تو را سوار کابين کبرا کرده باشه
اما تيزتک در نيروي هوايي سپاه هست اون هم در پايگاهي که هرگز جاي آن را نميتواني پيدا کني!!!!

در ضمن JSF عزیز من نمیدونم شما در نهاجا چه پستی دارید ولی قبول کنید وقتی یه پروژه تو نهاجا شروع میشه ممکنه خیلی ها با خبر نشند. پس اینکه بگیم چون من نشنیدم پس چنین چیزی وجود نداره یه کمی غیر منطقیه

نويد جان در نهاجا ممکن است پرسنل ساده مثل سربازان و .... بي خبر باشند ولي کسي که وارد نهاجا شود عضو اون محسوب ميشه و هيچ محدوديتي براي کسب اطلاعات ندارد
يعني از همه چيز خبر داره
البته پروژ هاي مهم در هسا و متصا(مرکز تحقيقات و توسعه صنايع هوايي ايران) هست که ممکن است بيش از نيمي از پرسنل سطح بالا هم از اون خبر نداشته باشند.

میخواستم از صحبتهای قبلیمون راجب اینکه اگر همه حرفها بیهوده است چگونه اف-۱۴ها هنوز پرواز میکنند؟

پرواز اف 14 معجزهء الهي نيست
اگر قطعه باشد پرسنل فني باشند و سن جنگنده و ساعات پروازي آن روبه راه باشد جنگنده پرواز ميکند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط kpars »

جالبه که جوابی راجب اینکه چرا تاپیک مهمی راجب توان نیروی هوایی ایران را در انجمن محترم ..... را برداشتی نداری!!

برای کسانیکه ادعا میکنند ازادی و علم در مقابل جهل و نادانی کمی خجالت اور که تا مسائل علمی را اشتباه میکنند به اولین چیزی که پناه میبرند سانسور و مخفی کاریه... از تو بیشتر انتظار داشتم.
-

پست توسط JSF »

kpars, عزيز
من تا به حال توي عمرم يک کلمه از حرف کسي را سانسور نکرده ام.
اين کار از سوي من نبوده و شوراي نظارت براي جلوگيري از تشويش در اذهان عمومي سايت اين کار را کرده است.
:razz: :razz: :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط kpars »

JSF نوشته شده:
kpars, عزيز
من تا به حال توي عمرم يک کلمه از حرف کسي را سانسور نکرده ام.
اين کار از سوي من نبوده و شوراي نظارت براي جلوگيري از تشويش در اذهان عمومي سايت اين کار را کرده است.
:

من ماهها است که تو سایت .... نیامدم. حالا که شما اعتراف در این سایت میکنی که تامکتهامون ای-سی-ام دارند یکهویی تمام تاپیک را بر میدارند. و اونوقت بهانه ابنه که تشنج درست نشه؟! من که اصلا اونجا چبزی نمی نویسم. ای بابا گند زدید با این انجمن درست کردن. تحمل شنیدن حقیقت را ندارید وقتیکه هم بهتون اثبات میشه اشتباه میکردید اونوقت دهها صفحه تاپیک را بر میدارید؟ این یعنی چی؟ نمیخواهند مردم ببینند که پرسنل نیروی هوایی چقدر زحمت کشیدند و برای ایران از ته دل دهها ساله که با تمام اشکالات کار میکند؟ حقیقت را نمیخواهید اشکار بشه؟ از چی میترسید؟ از اینه که دهها مورد فنی و علمی که مطرح کردم معلوم بشه درسته؟ شاید اونوقت مردم امید پیدا کنند که ارتشمون انجوری که بعضیها تو اون سایت میزنند تو سرش هم نیست؟ واقعا که معلوم شد برای اونهایی که اشک تمساح برای نیروی هوایی میریزند از کجا امدند و از کجا تغذیه میکنند؟

JSF نوشته شده:پسر جان بهتر است به من بگويي اصلا نظرت در مورد اين عکس چيه
حالا که عکس را ديدي
منتظرم به من بگويي
مگه نميگفتي مدرک پس بفرما مدرک.
:

پسرجان کیه؟ من که ازت عکس راجب هسا نخواستم! با کی صحبت میکنی؟ با هر کی هستی اینم شد لحن حرف زدن؟ وقتی توی انجمن عمومی هستی اون لباس نظامی را در بیار و به همه همون قدر احترام بگذار که میخواهی دیگران برات بگذارند!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

عزیزم دفعه آخرت باشه به من می گی پسر جان یا بچه یا ....این 1

2 آخه آدم .... اگر قرار بود هرکسی که وارد نهاجا شود عضو اون محسوب ميشه از همه ی اطلاعات خبر داشته باش که هر جاسوسی می تونه اطلاعات بدست بیاره دروغی که می گی رو یخورده روش فکر کن!!!!!

3 دوتا پست دادم ازت چند تا سوال کردم رفتی سراغ پست کم ارزش چون نمی تونی به بالایی جواب بدی

4 آخه ..... 10 بار حرف من و سانسور کردی تو ..... حتی پست جوابت هنوز هست !!

5 عزیز من یک عضو نهاجا می تونه اطلاعات رو بدست بیاره من که تمام فک و فامیلم تو هوا نیروز و نهاجان که (اعضا با درجه بالا ) که باید تا اطلاعات x رو هم داشته باشم (خیلی چیز ها محرمانند این بفهم)

6 تیز تک فقط مثال بود !!!! منظور کلی رو درک کن

7
و از همه مهمتر اگر تو تو نهاجا بودی و به خیلی چیز ها که باید قسم بخوری قسم خورده باشی اگر من حتی شکنجت می دادم نباید چیزی می گفتی یا عکسی آپلود کنی یا .... و بعد تغسیر رو بندازی گردن من و آقا فلان و ......
قفل شده

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”