آغاز رزمايش فدائيان حريم ولايت نيروي هوايي

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رمايش که قرار بود تا 30 مهر ادامه داشته باشه. مرحله دوم ديروز تموم شد و قرار بود از امروز مرحله اخر رزمايش اجرا بشه.
يعني چي مرحله ي اخر با موفقيت انجام شد؟؟

navid missle, عزيز متاسفانه لفظ اشتباه به کار برده اند آخر مگر عمليات بوده که موفقيت داشته باشد رزمايش اصولا موفقيت يا ناموفقيت ندارد.

در آخرين مرحله از اين رزمايش، هواپيماهاي شکاري صاعقه و سوخو 24 با حمل بمب هاي هوشمند ساخته شده توسط متخصصين داخلي اهداف مورد نظر را با دقت بمباران کردند.

صاعقه هيچ بمب هوشمندي حمل نکرده (لفظ بمب هوشمند فکر کنم بمب تلويزيوني يا ليزري باشد)!!!!
صاعقه در روزهاي رزمايش راکت لانچر و نهايتا دو بمب سقوط آزاد سري Mk حمل کرد.
سوخو 24 هم بمب هاي Mk-83 حمل کرد و در بيشتر تمرينها هيچ سلاحي نداشت!!!!!
البته من در مورد بمبهاي هدايت شوندهء روسي شنيدم نوع آن را نميدانم و فقط شده توسط سوخو 24 پرتاب شد.
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: ارومیه
سپاس‌های ارسالی: 12686 بار
سپاس‌های دریافتی: 11782 بار
تماس:

پست توسط kayvan6079 »

با سلام

MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:ببخشید الان که رفتم برای سرچ فهمیدم که در تمام پستهایم به جای عبارت APQ-153 نوشته ام AP-153 ببخشید.حواسم نبود.

اینها را بخوانید:
[External Link Removed for Guests]
رادار apq-159 آرایه فازی است.جریان ماوریک هم در خود لینک بخوانید گفته که سیستم نمایشگر رادار با ماوریک همساز شده.همین.چون اصلا این رادار توانایی هوا به زمین ندارد.ولی در هواپیماهای دیگر رادار می تواند همانطور که جستجوگر سایدویندر و اسپارو و ... را به سمت هدف بچرخاند,جستجوگر ماوریک را هم می تواند به سمت هدف بچرخاند.ولی این کارها به نظر من خیلی خطرناکه چون باعث ساده شدن شناسایی هواپیما می شود.
من نمی دانم رادار اف-5 هایمان 159 است یا 153 اولش سریع متن رو خوندم خیال کردم داره می گه که ماوریک را کنترل می کند و چون اف-5 های ایران ماوریک ندارند پس حتما apq-153 رادار اف-5 های ما هست.ولی الان به خاطر پستی که دوست عزیز kayvan6079 زدند من متوجه شدم که اصلا این رادار ربطی به ماوریک ندارد و فقط نمایشگر آن همساز با ماوریک شده.

دوست من، رادار APQ-159 یک رادار آرایه فازی (Phassed-Array) نمی باشد، احتمالا شما لغت (Planar-Array) را اشتباه گرفته اید!

استفاده از رادار برای شلیک موشکهای راداری (اعم از فعال و نیمه فعال)، من جمله اسپارو، الزامی است.
هر چند بنده منظورتون رو از متوجه کردن "جستجوگر"(؟!!!) اسپارو به سمت هدف متوجه نشدم.

همانطور که قبلا هم عنوان گردید، موشک ماوریک هیچ ارتباطی (به هیچ شکل) با رادار ندارد.

دوست عزیز، خود شما در پست قبلی درباره رادار APQ-159، نوشته اید: "ایران چنین راداری ندارد"، و حال عنوان می کنید "نمی دانم". البته روی صحبت من با سایر کاربران گرامی نیز می باشد، که قبل از ارسال هر پست "فنی-تخصصی" (؟!) اطلاعات کافی رو در اون زمینه کسب نمایند.

در خصوص نحوه شلیک موشک کارآمد AGM-65A ماوریک هم بزودی مطلبی تقدیم دوستان خواهم کرد.
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

نقل قول:navid missle, عزيز متاسفانه لفظ اشتباه به کار برده اند آخر مگر عمليات بوده که موفقيت داشته باشد رزمايش اصولا موفقيت يا ناموفقيت ندارد
-----------------------------------------------
JSF عزيز هر رزمايشي اهدافي دارد که اگر محقق شود رزمايش موفقيت اميز و در غير اين صورت ناموفق خواهد بود. منظور من از " يعني چي مرحله اخر رزمايش با موفقيت پايان يافت" اين بود که چرا رزمايش پايان يافت مگه قرار نبود تا 30 مهر ادامه داشته باشد
نقل قول:صاعقه هيچ بمب هوشمندي حمل نکرده (لفظ بمب هوشمند فکر کنم بمب تلويزيوني يا ليزري باشد)!!!!
صاعقه در روزهاي رزمايش راکت لانچر و نهايتا دو بمب سقوط آزاد سري Mk حمل کرد.
سوخو 24 هم بمب هاي Mk-83 حمل کرد و در بيشتر تمرينها هيچ سلاحي نداشت!!!!!
البته من در مورد بمبهاي هدايت شوندهء روسي شنيدم نوع آن را نميدانم و فقط شده توسط سوخو 24 پرتاب شد.
-------------------------------------------------------
JSF عزيز من نميدانم در مانور صاعقه بمب هوشمند پرتاب کرده يا نه ولي صاعقه توانايي پرتاب بمب هوشمند ( حداقل نوع هدايت TV) را دارد. در جريان رزمايش ضربت ذوالفقار صاعقه بمب هدايت شونده 2000 پوندي قاصد را با موفقيت پرتاب کرد

در ضمن JSF گرامي من هنوز نميفهمم نصب سايدوايندر چه مشکل ايروديناميکي براي F-5 ايجاد ميکند؟ ايا منظور شما اين است که نوک بالها استحکام لازم براي تحمل وزن سايدوايندر را ندارند؟؟؟
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

kayvan6079 نوشته شده:با سلام

MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:ببخشید الان که رفتم برای سرچ فهمیدم که در تمام پستهایم به جای عبارت APQ-153 نوشته ام AP-153 ببخشید.حواسم نبود.

اینها را بخوانید:
رادار apq-159 آرایه فازی است.جریان ماوریک هم در خود لینک بخوانید گفته که سیستم نمایشگر رادار با ماوریک همساز شده.همین.چون اصلا این رادار توانایی هوا به زمین ندارد.ولی در هواپیماهای دیگر رادار می تواند همانطور که جستجوگر سایدویندر و اسپارو و ... را به سمت هدف بچرخاند,جستجوگر ماوریک را هم می تواند به سمت هدف بچرخاند.ولی این کارها به نظر من خیلی خطرناکه چون باعث ساده شدن شناسایی هواپیما می شود.
من نمی دانم رادار اف-5 هایمان 159 است یا 153 اولش سریع متن رو خوندم خیال کردم داره می گه که ماوریک را کنترل می کند و چون اف-5 های ایران ماوریک ندارند پس حتما apq-153 رادار اف-5 های ما هست.ولی الان به خاطر پستی که دوست عزیز kayvan6079 زدند من متوجه شدم که اصلا این رادار ربطی به ماوریک ندارد و فقط نمایشگر آن همساز با ماوریک شده.

دوست من، رادار APQ-159 یک رادار آرایه فازی (Phassed-Array) نمی باشد، احتمالا شما لغت (Planar-Array) را اشتباه گرفته اید!

استفاده از رادار برای شلیک موشکهای راداری (اعم از فعال و نیمه فعال)، من جمله اسپارو، الزامی است.
هر چند بنده منظورتون رو از متوجه کردن "جستجوگر"(؟!!!) اسپارو به سمت هدف متوجه نشدم.

همانطور که قبلا هم عنوان گردید، موشک ماوریک هیچ ارتباطی (به هیچ شکل) با رادار ندارد.

دوست عزیز، خود شما در پست قبلی درباره رادار APQ-159، نوشته اید: "ایران چنین راداری ندارد"، و حال عنوان می کنید "نمی دانم". البته روی صحبت من با سایر کاربران گرامی نیز می باشد، که قبل از ارسال هر پست "فنی-تخصصی" (؟!) اطلاعات کافی رو در اون زمینه کسب نمایند.

در خصوص نحوه شلیک موشک کارآمد AGM-65A ماوریک هم بزودی مطلبی تقدیم دوستان خواهم کرد.

دوست عزیز kayvan6079 خیلی ممنونم که اشکالات من را فرمودید
منبع من درباره کمک کردن رادار به ماوریک شبیه سازهای کامپیوتری هست .که در همه آنها همین موضوع وجود دارد. در این باره تا به حال تحقیق نکردم. ولی AGM-65A/B به رادار ربطی ندارد.اصلا اف-5 هایمان رادار هوا به زمین ندارند!
شاید دیدن این بازی های شبیه ساز ذهنیت های اشتباهی در ذهن من و امثال من درباره قفل کردن تسلیحات متفاوت ایجاد کرده باشه.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

navid missle نوشته شده:JSF
در ضمن JSF گرامي من هنوز نميفهمم نصب سايدوايندر چه مشکل ايروديناميکي براي F-5 ايجاد ميکند؟ ايا منظور شما اين است که نوک بالها استحکام لازم براي تحمل وزن سايدوايندر را ندارند؟؟؟

سلام navid missle,عزیز
البته من نباید جواب بدم خود ایشان باید جواب شما را بدهند ولی یادمه قبلا JSF عزیز گفته بودند که ریلهای سایدویندر به خاطر تاثیرات آیرودینامیکی حذف شده اند.
ولی فکر کنم باید بتوانند تغییری در دم ها ایجاد کنند یا سطوح آیرودینامیکی جدیدی به آن اضافه کنند تا این مشکل رفع شود.
به نظر من نهاجا کارش را درست انجام نمی دهد.الان باید از این صاعقه نهایت استفاده را بکنند.
با پروژه صاعقه به علم طراحی دم V شکل دست یافتند. به نظر من باید شروع کنند به کار کردن روی کانارد.که محال است چنین کاری کرده باشند.
عزيز من نميدانم در مانور صاعقه بمب هوشمند پرتاب کرده يا نه ولي صاعقه توانايي پرتاب بمب هوشمند ( حداقل نوع هدايت TV) را دارد. در جريان رزمايش ضربت ذوالفقار صاعقه بمب هدايت شونده 2000 پوندي قاصد را با موفقيت پرتاب کرد

نه از فانتوم پرتاب شدصحنه ها که واضح بود.بال اف-5 خیلی باریکه!توان چنین چیزی نداره مقر وسط زیر شکم هم به لحاظ وزنی توان حمل چنین بمبی را دارد ولی به لحاظ ابعادی بمب قاصد نمی تواند زیر شکم اف-5 جا بگیرد.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

ولی یادمه قبلا JSF عزیز گفته بودند که ریلهای سایدویندر به خاطر تاثیرات آیرودینامیکی حذف شده اند.

منظور شما از مشکلات ایرودینامیکی دقیقا چیه؟ منظورتون اینه هواپیما ناپایدار میشه؟؟
نه از فانتوم پرتاب شدصحنه ها که واضح بود.بال اف-5 خیلی باریکه!توان چنین چیزی نداره مقر وسط زیر شکم هم به لحاظ وزنی توان حمل چنین بمبی را دارد ولی به لحاظ ابعادی بمب قاصد نمی تواند زیر شکم اف-5 جا بگیرد

بله از فانتوم هم پرتاب شده و من هم عکسش رو دارم ولی از صاعقه هم پرتاب شد و فکر میکنم از پایلون زیر بدنه بود. در این مورد کاملا مطمئنم. شما همین موضوع رو در گوگل سرچ کنید. متوجه میشید خیلی ها همین ادعای من رو دارند. در ضمن اف-5 هم توانایی حمل این بمب را دارد

رزمایش ضربت ذوالفقار پیش از ظهر امروز با عملیات بمباران هواپیماهای جنگنده بمب افکن ارتش جمهوری اسلامی به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار اعزامی "مهر" به منطقه عمومی رزمایش ضربت ذوالفقار، در پنجمین و آخرین روز از سومین مرحله از رزمایش ضربت ذوالفقار جنگنده بمب افکن های ارتش جمهوری اسلامی ایران با حمله و بمباران دشمن فرضی توانستند یک بار دیگر قدرت و توان نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان بکشانند.
در این مرحله جنگنده های اف 4 و اف 5 با حمل بمب 2500 پوندی قاصد که ساخت متخصصان جوان ایرانی است توانستند با دقت و قدرت تمام اهداف فرضی دشمن را منهدم نمایند.
در این مرحله همچنین یگان های آفندی و پدافندی با اجرای عملیات ترکیبی توان یگان پدافندی و آفندی را به طور کامل نشان دادند.
در مرحله پایانی این رزمایش آخرین تاکتیک های جنگ هوایی و پدافند زمینی و عملیات ترکیبی بر اساس یک سناریویی واقعی و از پیش طراحی شده با موفقیت کامل به اجرا درآمد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 21 بار

پست توسط kpars »

بدون هیچ غرضی و بهترین راه یاد گیری علمی نقل منبع و دلایل است. بجز این فقط شایعه پردازی است.

جناب «JSF» که کاکپیت هواپیماهای جدید را دیدند یا عکس بگذارند یا طرح اون را بکشند. اگر تعداد فونیکسهای عملیاتی تمرینی را میدونند یا منبع را بگویند یا اگر گوگل کردند لینک را بدهند. و همینطور برای بقیه ادعاها...

بجز این ارزش علمی هر انجمنی کم کم از بین میرود زیرا که هر کسی میتواند با ادعاهای جدید و بدون مبنا مطلب را شلوغتر بکند.

در ظمن جناب«JSF» لطفا اگر جواب میدید مثل قبل در انجمن هوانوردی و هوافضای پارسی مطلب را شخصی و تهدید نکنید.زیرا که من هنوز شخصا از امدن اینجا لذت میبرم ممنون. :razz:
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

کليپ از روز دوم رزمايش

[flash width=425 height=344][External Link Removed for Guests][/flash] 

لينک دانلود

Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

تبريز؛ پايان مرحله دوم رزمايش هوايي ارتش  

مرحله دوم رزمايش فـدائيان حريم ولايت نيروي هـوايي ارتش دیروز در منطقه عمومي تبريز پايان يافت.

در پايان مرحله دوم هواپيماهاي اف 4 ، اف 5 ، اف14 و ميگ 29 بر فـراز محل رزمـايش بـه پرواز درآمده و ضمن انجام نمايش هوايي مواضع دشمن فرضي را مورد هدف قرار دادند.
همچنين هواپيماي شكاري صاعقه كه100 درصد به دست توانمندمتخصصان كشورمان طراحي شده و به تـوليد انبوه رسيده است

با نصب بمب هاي هوشمند به پرواز درآمد و نخستين بار اهداف مورد نظر را با موفقيت بمباران كرد.

در پايان مرحله دوم همچنين بمب بهينه سـازي شده قاصد با نصب بر روي هواپيماي شكاري سوخو 24 با موفقيت آزمايش شد.

بمب هوشمند قاصد به طور كامل ساخت داخل بوده و نـوع بهينه سـازي شـده آن دقيق و مخرب تر از نوع قبلي است.

مـرحله سوم و پاياني رزمايش فدائيان حريم ولايت از امشب ( دیشب) بـا عمليات رزم شبـانه و بمبـاران جنگنده هاي شكاري آغاز مي شود.

در اين مرحله كه به صورت مانور مشترك ميان نيروي هوايي و زميني ارتش انجام مي شود ،يگان هـاي پياده ، سوار زرهي و توپخانه نيروي زميني در منطقه مستقرمي شوند و با پشتيباني جنگنده هاي نيروي هوايي ، تاكتيك هاي نوين عملياتي و رزمي را طي امشب و فردا تمرين مي كنند.

واحد مرکزي خبر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط HJ »

امروز سي ام مهر ماه 87 با اتمام رزمايش هنوز f-4 هاي نهاجا در تبريز ديده مي شوند.

شايد اب و هواي تبريز براشون خوش امده!
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: ا يران - تهران - منطقه 11
سپاس‌های ارسالی: 844 بار
سپاس‌های دریافتی: 779 بار
تماس:

پست توسط ali nuri »

shahbaz

دوست عزيز باسلام. :grin:

توپست قبلي گفته بوديد كه ((در پايان مرحله دوم هواپيماهاي اف 4 ، اف 5 ، اف14 و ميگ 29 بر فـراز محل رزمـايش بـه پرواز درآمده و ضمن انجام نمايش هوايي مواضع دشمن فرضي را مورد هدف قرار دادند. ))

مگه اف 14 و ميگ 29 رهگير نيستند ؟ من از پستت ، برداشتم اينه كه اهداف زميني رو هدف قرار دادند؟؟؟؟؟؟ :-(
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

مگه اف 14 و ميگ 29 رهگير نيستند ؟ من از پستت ، برداشتم اينه كه اهداف زميني رو هدف قرار دادند؟؟؟؟؟؟

هواپيماي ميگ 29 يک هواپيماي چند منظوره است البته با اولويت دفاع هوايي ( رهگيري)
اما توان محدودي هم در حمل و پرتاب بمب دارد

هواپيماي F-14 نيز اخيرا به دست متخصصين هوايي توانايي حملات زميني را پيدا کرده است

در مراحل قبلي اين هواپيماها در تيراندازي هوا به زمين (گانري) شرکت کرده بودند
قفل شده

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”