دوست عزيز حال فرض کنيم که مشکل آيروديناميکي نبوده!!!
خوب چه دليلي دارد که سر بالهاي صاعقه از نو طراحي شود حتي چراغهاي سر بال هواپيما نيز از نو طراحي گردند
دوست عزیز من هنوز کاملا مطمئن نیستم که نوک بالها از نو طراحی شده باشد. فقط تو چند تا مقاله خوندم. ولی حتی اگه این کار هم شده باشه من نمیدونم چرا این کار انجام شده. چیزی که برای من غیر قابل باوره اینه که نیروی هوایی بیاد و هواپیماهای خودش رو ضعیف کنه. اگر برای دو سکانه کردن اف-5 لازم به حذف رادار و ریل سایدوایندر است چه لزومی دارد این هواپیما دو سکانه باشد؟ اگر برای اشنایی با تکنولوژی دم های V شکل بود باید تولید صاعقه تو همون یه فروند متوقف میشد. ولی ما شاهد این هستیم که حداقل 3 فروند از این جنگنده ساخته شده است
دوست عزيز چنين چيزي من نگفتم و نخواهم گفت
بنده هم نگفتم شما چنین چیزی گفتید. بنده داشتم حالت های مختلف رو مرور میکردم
من در مورد مشکلاتي که ريلهاي سايدويندر ايجاد ميکردند مسائل مبهمي شنيده بودم از جمله اينکه جريان گردابي ناشي از ريلهاي سايدويندر موجب نوسان سازهء تيل هواپيما شده و باعث جدا شدن ايلويتور يا تيل ميشود.
میشه این قسمت رو بیشتر باز کنید؟ این مهمه. کل بحث های ما برای رسیدن به اینجا بود. در این مورد بیشتر توضیح بدید
ایا این مشکلات تنها به وسیله ریل موشک ایجاد میشوند یا وقتی موشک روشون نصب میشه؟ ایا امکان نصب اخلالگر الکترونیکی بر روی صاعقه وجود داره( در مقر سایدوایندر)
راستی لازم میدونم دوباره سوال خودم رو درباره انتن رادار تکرار کنم.
فرق ظاهری لوله پیتو و انتن رادار چیست؟ چگونه میتوان به تفاوت این دو پی برد؟