دوستان به عنوان یه برادر کوچیک تر عاجزانه خواهش میکنم بحث رو شخصی نکنید. به فکر رو کم کردن نباشید. خواهش میکنم. این جور که دارید پیش میرید تاپیک چند صفحه دیگه قفل میشه.
منظورم رو اشتباه بیان کردم
منظور من این بود که کار نیمه تمام هست!
و منظورم از سمبل کاری این بود که توضیحاتی که در رسانه ها داده می شود حالت سمبل کاری دارد.
یعنی به جای اینکه بیایند و مشخصات صاعقه فعلی را بگویند ,مشخصات صاعقه ای که قرار بوده کامل بشه رو می گویند و تازه از آن هم پا را فراتر گذاشته و صحبت از برتری نسبت به اف-18 و... می کنند.
محمد جعفر عزیز از رسانه ها چه انتظاری داری؟ وقتی رسانه ملی با اون عظمتش میاد تو مستند دفاع مقدس سالروز عملیات 140 فروندی رو 2 مهر میگه چه انتظاری میشه از بقیه داشت؟ تازه این برنامه ای بود که مثلا کلی براش کار تحقیقاتی؟! شده بود.
همچنین وجود باقی مانده HOOK هواپیما
میشه تو عکس باقی مانده هوک رو نشون بدید؟
این هم یه عکس از پشت هواپیما
[External Link Removed for Guests]اگر در همان عکس زیر دماغه که خاکستری است را خوب نگاه کنید خطهایی را خواهید دید
محمد جعفر عزیز ماشالله خیلی ریز بینانه به تصویر نگاه میکنید بله من هم وقتی زوم کردم یه خط دیدم ولی به نظر نمیاد اون خط فقط برای رادوم باشه اون خط همینجور امتداد پیدا کرده. به نظر من بازتابش نور و سایه باعث شده این جور به نظر بیاد.
راستی JSF عزیز مثل اینکه سوال من رو مشاهده نکردید. دوباره میپرسم
اگر اون لوله های نوک تیز انتن رادار نیست پس منظور از انتن رادار در منابع علمی چیست؟
در مورد بحث اف-14 هم بنده تخصصی ندارم ولی باز خواهش میکنم بحث رو شخصیش نکنید.